Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Drugače letos sem imel cilj furo 100km ter 2500višincev z gorcem, kar mi je uspelo narediti konc avgusta. Za drugo leto se si pa tole zrisal...😬 rečmo, da rata...
-
Jaz jo lahko držim z mojim poganjalčkom na žagnce tudi 23/25kmh je pa res da me hrib kar precej bolj zjebe kot pa če bi mel EV
-
V12 zverina, že skoraj starodobnik tale AM https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20369444&display=Aston Martin DB7
-
Ma ja. Vsak troši svoj denar zakaj če. Eni celo za električne avte. 😉 Če je nakup iracionalen, še ne pomeni, da ga ne sme naredit. Po drugi strani, kot lahko in ima pravico @Alex iracionalno zamenja pol novega kolesa, skoraj vse razen e-motorja. Imamo tudi drugi pravico rečt da je iracionalno. Tak pač je pri svobodni potrošnji in svobodi govora. Bi z veseljem sprejel povabilo ampak sem žal zadnja leta v takem življenskem obdobju, da težko najdem čas za svojo urco miru na kolesu, kaj šele za kaj drugega. Bom si probal zapomnit. Še @scania sem dolžen pivo. Enkrat bo 🙃
-
Od sportman333 · Napisano
imam jaz, kot službeni, kaj naj rečem, telefon imam zaradi nuje, kakšno fotko naredim, za moje pojme dela dobre, če vprašaš iPhone in Samsung S frike so to seveda jajca....baterija mi zdaj nekako zdrži en (cel dan).....ni pa to telefon v rangu S serije (še pred leti sem imel S7 in serija A se ne more in niti ni namenjena primerjavi s S)....spodoben telefon za normalno rabo, ne smeš pričakovati preveč.... še dodatek: fotke dela velikosti med 3 in 5 MB in kar sem pogledal z 12MP (resolucija 3060*4080)
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.