Z M A J Napisano 28. marec, 2011 Prijavi Napisano 28. marec, 2011 Labi u notranjosti samo ?e ?e?ke zavesce manjkajo, hehe (mal heca, ne zamert) Si pa itak en konc Ford-fana, tako da se mi je zdelo da ti je notranjost kul, verjetno ti je tudi v Mondeu tega letnika (tista analogna urca u sredin pa to )? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 28. marec, 2011 Prijavi Napisano 28. marec, 2011 zakaj ford? ford sucks... prva mazda 6 je kul, pa vse alfe itak, bmw-ji tudi, ker ne komplicirajo in imajo ze 20 let bolj ali manj isto armaturo...mecke do nekatere mere tudi... vse drugi so katastrofa, prednjaci opel insignia Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ploki Napisano 28. marec, 2011 Prijavi Napisano 28. marec, 2011 Labi ta ti je zihr vsec. http://www.zercustoms.com/news/images/Opel...-interior-6.jpgwaw, so many buttons Citiraj
Z M A J Napisano 28. marec, 2011 Prijavi Napisano 28. marec, 2011 Pa tole je ?iva katastrofa, naj sebe fenta, otroka pa psti na mir! http://24ur.com/novice/crna-kronika/skozi-...il-za-njim.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 28. marec, 2011 Prijavi Napisano 28. marec, 2011 Labi ta ti je zihr vsec. Katera Toyota je to? Citiraj
Z M A J Napisano 28. marec, 2011 Prijavi Napisano 28. marec, 2011 Zna bit kar Celica T23 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 28. marec, 2011 Prijavi Napisano 28. marec, 2011 men je od mazde 6 I, bistveno boljsa armaturka kot laguna al pa mazda 6 II al karkol...carsko pregledno, veliki gumbi, ni prevec gumbov vse tam kjer mora bit... Enako.Mazdina 1 generacije mi je ena lep?ih nasploh. Citiraj
jures Napisano 28. marec, 2011 Prijavi Napisano 28. marec, 2011 Bodte veseli da mate za tak avto, ne pa al so zra?niki okrogli ali jaj?asti Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 28. marec, 2011 Prijavi Napisano 28. marec, 2011 menjana sklopka pri 216.000 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
mazdaman Napisano 28. marec, 2011 Prijavi Napisano 28. marec, 2011 Vsi ste na poti domov samo jaz ?e stra?im v slu?bi in pi?em po forumu. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 28. marec, 2011 Prijavi Napisano 28. marec, 2011 Vsi ste na poti domov samo jaz ?e stra?im v slu?bi in pi?em po forumu. sam zdi se ti Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mraušk Mčk Napisano 28. marec, 2011 Prijavi Napisano 28. marec, 2011 Vsi ste na poti domov samo jaz ?e stra?im v slu?bi in pi?em po forumu. cccccc... mar bi to napisal v "pohvalite se". Ker dnar je pa dnar ?e si dlje v slu?bi, pa ?e ?ef te bolj obrajta . Jaz danes od jutra do mraka . Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 28. marec, 2011 Prijavi Napisano 28. marec, 2011 Traktoristi blesavi, ima za seboj par 10 vozil, pa niti mal ne konta, da bi se UMAKNU!!! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 28. marec, 2011 Prijavi Napisano 28. marec, 2011 Zamenjou diske pa plo??ice, zakaj je v ajmralniku? kr se je odkril da je dens amortizer hin oziroma ma luft jupi Citiraj
Z M A J Napisano 29. marec, 2011 Prijavi Napisano 29. marec, 2011 Tim, tko je tko ?e ma? avto 15 ali ve? let star, ampak ko bo? po?timu, bo spet tipitopi! Jz pa sploh ne morem vstat ob teh dneh! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 29. marec, 2011 Prijavi Napisano 29. marec, 2011 Tok je bedno da se mi tut jamrat ne da (ni povzan z avtom) Citiraj
Z M A J Napisano 29. marec, 2011 Prijavi Napisano 29. marec, 2011 Otrok ma spet neko hitro-rasto?o vro?ino! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 30. marec, 2011 Prijavi Napisano 30. marec, 2011 tamala2 naloudana ko na mamilih, ?enska ma ovulacijo, prevozil 400km danes....odprl sem buteljko in po moje se ga bom mal nasu zdele pred tv.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
tauko Napisano 30. marec, 2011 Prijavi Napisano 30. marec, 2011 Tim, tko je tko ?e ma? avto 15 ali ve? let star, ampak ko bo? po?timu, bo spet tipitopi! Jz pa sploh ne morem vstat ob teh dneh! Eh, jst sm se pa po dolgem razmi?ljanju odlo?il,da ne bom ve? pretirano vlagal v avto...pa? samo ?e tiste stvari, ki so nujne in potrebne in ?ist n? ve? dok ide ide Citiraj
Z M A J Napisano 31. marec, 2011 Prijavi Napisano 31. marec, 2011 Komaj zdr?im v pisarni, ko je zunaj tak?no vreme! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 31. marec, 2011 Prijavi Napisano 31. marec, 2011 Preve? za napisat morm pa spravt iz sebe, se opravi?ujm Citiraj
Z M A J Napisano 3. april, 2011 Prijavi Napisano 3. april, 2011 Kak konj je tale Rossi 46, k totaln bebo je zru?u Stonerja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Ocitno imamo ze prvo vrocinsko nevihto.....komi sem mizo obdrzal pred vetrom... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Pla?at bom moral dohodnino....in ne mal, mater jim na***em. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.