poky Napisano 8. november, 2008 Prijavi Napisano 8. november, 2008 Labi,jaz predlagam,da postane? vegetarijanec.......zelenjava namre? rase skoraj na vsakem voglu,pa zato ni bojazni,da bi ti kaj zaprli. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 8. november, 2008 Prijavi Napisano 8. november, 2008 Kaj pa,?e so ugotovili,da ?evapi niso zdravi?...in jih bo potrebno ukiniti? Citiraj
LabiGT Napisano 8. november, 2008 Prijavi Napisano 8. november, 2008 ma ubil sem bom Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 8. november, 2008 Prijavi Napisano 8. november, 2008 js pa mislm, da mu je biznis propadu, odkar je ?ou Labi v Nem?ijo Zgubu najve?jo stranko, in ko so ostali vidl, da Labi ne hod ve?,..so tud drugi nehal Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
nisde Napisano 8. november, 2008 Prijavi Napisano 8. november, 2008 Ukradl so mi bajk direkt pred bajto No ja, 2 kolesa so ukradl, sam en je meu prazne gume pa so ga pustil 300m ni?je Prokleti ?upki eni. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 8. november, 2008 Prijavi Napisano 8. november, 2008 Mamujimjebem..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 8. november, 2008 Prijavi Napisano 8. november, 2008 Sam res Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LabiGT Napisano 9. november, 2008 Prijavi Napisano 9. november, 2008 :mi pijemoo: tiger Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 9. november, 2008 Prijavi Napisano 9. november, 2008 Kaj,a mate v Nem?iji tudi Martinovanje? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ninja Napisano 9. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 9. november, 2008 Nene, zdej se za?enja Novemberfest Citiraj
LabiGT Napisano 9. november, 2008 Prijavi Napisano 9. november, 2008 pristinafest Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 9. november, 2008 Prijavi Napisano 9. november, 2008 ?ak,ti ma? tigra od ?evapov?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 9. november, 2008 Prijavi Napisano 9. november, 2008 jebote a ne vidis, da trpim in me zdaj se zajebavas tigejr je od ne-cevapov Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 9. november, 2008 Prijavi Napisano 9. november, 2008 Ja pol pa idi na ?evape,pa stvar re?ena. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 10. november, 2008 Prijavi Napisano 10. november, 2008 Bemomatr, zdej ko sm dubu oba zgloba za Seliko, za male pare, 50 EUR - kos, a zdej pa nikakor ne gre roba narezen, ker se je vse skupi tekom let total spoprijel, pa ?e nam sam popizdu. Sicer pa dokler se moj plinski voz ne u?tima, ?ivela mini rde?a mazda! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
YavarYe X6V6 Napisano 11. november, 2008 Prijavi Napisano 11. november, 2008 Bemomatr, zdej ko sm dubu oba zgloba za Seliko, za male pare, 50 EUR - kos, a zdej pa nikakor ne gre roba narezen, ker se je vse skupi tekom let total spoprijel, pa ?e nam sam popizdu. Sicer pa dokler se moj plinski voz ne u?tima, ?ivela mini rde?a mazda! Tehnika je va?na, na silo nebo? n? re?u, sam zjebal ?e kak?en kos ve?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 11. november, 2008 Prijavi Napisano 11. november, 2008 matr sm blond,...grem kupt 3 stvari in ?e to eno pozabm,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 11. november, 2008 Prijavi Napisano 11. november, 2008 Mah ?e zglob je biu napa?n, nej gre u 3 kosmate ..., zdej ?akam novga, pol pa ?e zmontirat! Ajvar, ti raj povej kdaj ga spet pi?i? u US, da bi ti kej naro?u za Mazdulo? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 11. november, 2008 Prijavi Napisano 11. november, 2008 Mah ?e zglob je biu napa?n, nej gre u 3 kosmate ..., zdej ?akam novga, pol pa ?e zmontirat! Tole mi je pa znano ja. Kurc je ?e ma? malo bolj redek avto. Citiraj
Ninja Napisano 11. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 11. november, 2008 Jest bi mela nove smu?ke Pa sem bla zdej v tanovi ?tacuni Forma, pa mi je Drago Grubelnik tko lepo priporo?il ene tooooooook lepe.... Sam kaj k.... cena pa to.. dinar... mislm haloooo, ne dam 460 evr za smu?e!! Sploh pa ne moje taprve carving, k itak nimam pojma kako se smu?a. Jest sem navajena na ravno drvo. No, polcarving ravno drvo Tko da... Je kje kdo videl kak?no mal bolj ugodno ponudbo Rossignolk? Pa morjo bit lepe Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 11. november, 2008 Prijavi Napisano 11. november, 2008 Jest bi mela nove smu?ke Pa sem bla zdej v tanovi ?tacuni Forma, pa mi je Drago Grubelnik tko lepo priporo?il ene tooooooook lepe.... Sam kaj k.... cena pa to.. dinar... mislm haloooo, ne dam 460 evr za smu?e!! Sploh pa ne moje taprve carving, k itak nimam pojma kako se smu?a. Jest sem navajena na ravno drvo. No, polcarving ravno drvo Tko da... Je kje kdo videl kak?no mal bolj ugodno ponudbo Rossignolk? Pa morjo bit lepe Sodelavec prodaja ene rde?e, dobro leto stare. Ga bom jutri vpra?al ?e ?e ima Citiraj
Ninja Napisano 11. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 11. november, 2008 Sodelovc? Hm pa je mo?nost, da je tok mali, da so smu?ke 155 cm? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. november, 2008 Prijavi Napisano 11. november, 2008 Mah ?e zglob je biu napa?n, nej gre u 3 kosmate ..., zdej ?akam novga, pol pa ?e zmontirat! Ajvar, ti raj povej kdaj ga spet pi?i? u US, da bi ti kej naro?u za Mazdulo? Na ebay-u si poi??i pa naro? je najhitreje, Paypal ni ve? problem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 11. november, 2008 Prijavi Napisano 11. november, 2008 od danesje moja 6-ka na zimskih ?korenjcih... zakaj jamram? zato ker 16" zgledajo tako borno sploh ne pa?e na to obliko... ne vem a ?em sploh slike objavit :ne vem: Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 11. november, 2008 Prijavi Napisano 11. november, 2008 Sodelovc? Hm pa je mo?nost, da je tok mali, da so smu?ke 155 cm? Mislim da so 165, a bodo prevelike? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.