BOJČ Napisano 13. november, 2008 Prijavi Napisano 13. november, 2008 Jaoooo... hehe Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Grega_ Napisano 13. november, 2008 Prijavi Napisano 13. november, 2008 Grega treba pre?altat na 18. letnice ali manj Je vesela sam, da ima? avto in da jo okol vozi? Jah, sam palijo na BMW-je ve?, no ok, sej to tud starej?e. Citiraj
Ninja Napisano 13. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 13. november, 2008 Jest tut ne razumem takih ?ensk Pa jest ne palim na beemveje. Sam na mazde :mhm Se pravi.... Nisem tipi?na ?enska Citiraj
Ninja Napisano 13. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 13. november, 2008 ...ne, ti si ninđa True, true... Citiraj
matej mx3 Napisano 13. november, 2008 Prijavi Napisano 13. november, 2008 Stari sam to so vseee isteee.Sej ?e bi biu pa doma, bi se pa ?enska zmisnla da sm zape?kar, da ni? ni od mene, da no?em ?urat...in evoga, spet kodiran jezik in konc. Nikol ni prou. Z jezika si mi uzel, pa ?e da zravn napi?em,nikoli ne verjemi vega kar ti govori, verjami le kakim 30%. Preverjena stvar. Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
poky Napisano 13. november, 2008 Prijavi Napisano 13. november, 2008 Zanimivo branje,pa vsa resnica opisana. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
icewoman12 Napisano 13. november, 2008 Prijavi Napisano 13. november, 2008 sam vi pa res mate neke ?udne babnce, tako bi ?e js v rt brcnla! Un tipi?n stavek: "A si vidla unga z bemvejem?" GRRRRRRRRRRRRRR Citiraj Icewoman is here!
poky Napisano 13. november, 2008 Prijavi Napisano 13. november, 2008 OK,zaj pa verjamem,da nisi blond. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Grega_ Napisano 14. november, 2008 Prijavi Napisano 14. november, 2008 sam vi pa res mate neke ?udne babnce, tako bi ?e js v rt brcnla! Sej jih nimamo ve? Mah sej pravm,bolj tema je zadne cajte. Citiraj
LabiGT Napisano 14. november, 2008 Prijavi Napisano 14. november, 2008 jaz tud palim na bemveje in alfe... ajm a fakin' hor Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 14. november, 2008 Prijavi Napisano 14. november, 2008 Labi, ti bi reku, bol? to k pedr! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 21. november, 2008 Prijavi Napisano 21. november, 2008 ?e 2 dni preklinjam ?ez Siol. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 21. november, 2008 Prijavi Napisano 21. november, 2008 ?e 2 dni preklinjam ?ez Siol. A te malo Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 21. november, 2008 Prijavi Napisano 21. november, 2008 Ma ja. Se danes bom jaz jeb** njih,pa verjetno jih tudi zamenjal. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 21. november, 2008 Prijavi Napisano 21. november, 2008 V bli?ini mojega parkplaca pri slu?bi so za?eli graditi in se tako pra?i, da ima avto vsak dan cca 1mm nove pra?ne prevleke Prav ?alostno, ker tud, ?e ga spucam je naslednji dan isto - baje bo trajalo pol leta in jaz bom pol leta torej vsak dan popoldne pizdil Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 21. november, 2008 Prijavi Napisano 21. november, 2008 Vsak dan prevleko ?ez avto, pa ne bo pra?en Citiraj
poky Napisano 21. november, 2008 Prijavi Napisano 21. november, 2008 Al pa bolj hitro vozit,da bo prah dol odneslo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 21. november, 2008 Prijavi Napisano 21. november, 2008 Sej sem probal, pa je kurba tolk lepljiva, da se dr?i pleha kot striptizeta ?tange. Citiraj
Allyssa Napisano 21. november, 2008 Prijavi Napisano 21. november, 2008 lol Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 21. november, 2008 Prijavi Napisano 21. november, 2008 Al pa bolj hitro vozit,da bo prah dol odneslo. si pa najdu komu dat taksen nasvet...poraba pa to Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 21. november, 2008 Prijavi Napisano 21. november, 2008 si pa najdu komu dat taksen nasvet...poraba pa to Ma glih za to... ?e je avto na debelo prekrit s prahom, a ve? kolk je to dodatnega zra?nega upora pa ?e ni? vn ne vidm katastrofa Citiraj
LabiGT Napisano 21. november, 2008 Prijavi Napisano 21. november, 2008 kakor kol gledas si v p... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 21. november, 2008 Prijavi Napisano 21. november, 2008 Ma ?ist, bom kr lavor z vodo pa krta?o za?el s sabo vozit, da vsaj ?ipe spucam, ker to ni ve? resno... mogo?e bo ta teden kej bolj?, k so padavine napovedane pa se ne bo ve? tako pra?ilo. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.