Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ja, imel sem edino to vklopljeno za čas opravka oziroma parkiranega vozila na robniku. Vse ostalo se ob ugasnitvi vozila samo izklopi ter vklopi pri kontaktu oziroma štartanju ; luči imam nastavljene na AUTO, bralnih lučk in ostalega nisem potreboval, preko 12V vtičnic nisem nič polnil, vozilo je bilo zaklenjeno Hvala za omenjeni izračun. Iz njega je razbrati da je nemogoče da bi se akumulator s kapaciteto 64Ah tako hitro izpraznil.
-
Čez palec ... 2 uri =>čas delovanja 1 ura x 4 smerniki x 20 W = 80 Wh = 80 V A h ... /12 V => 7 Ah ... cca 10-15 % kapacitete polnega akumulatorja.
-
Shell Rače. Ni avtocestna, ker ima normalne cene. Evo, sem našel že 2 😉
-
Nemci v Berlinu so pričakali vodkarje tako, da so bežali v roke na zahod k Američanom. Kako se je odvijalo naprej pa vsi vemo. Vsi so hoteli na zahod s plezanjem čez zid, niti eden pa si ni želel v obratno smer. Le zakaj? 😉
-
Tule pa moram vstopiti, ker je res nečesa bilo očitno preveč. Nemci so bili pravzaprav kar zelo daleč od bombe, če meni ne verjameš, beri knjigo od Petra Stariča - Atomska bomba. Atomska bomba: knjižna zapuščina dr. Petra Stariča je ena najboljših slovenskih knjig vseh časov - Student.si WWW.STUDENT.SI Oče atomske bombe, Julius Robert Oppenheimer, je bil ob testu Trinity star 41 let. Kot del... Glede bombe nad Evropo se pa strinjam, samo bi padla ameriška, pa mogoče celo prva na Berlin in ne na Japonsko, če se ne bi vse skupaj maja 45 v naših koncih že zaključilo, ker prvi test je bil julija 45 in velika verjetnost je da bi jo američani odpeljali čez Atlantik in ne Pacifik. Bolj problem je, da bi bombo razvili Sovjeti, če jo ne bi Američani. Eden jo pač je, težko verjetno, da bi se oboji temu odpovedali zaradi človekoljubnosti. Beri knjigo, meni se ne ljubi toliko pisati. Tule enostavno nimaš prav, pa basta.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
- Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.