iceman22 Napisano 25. julij, 2011 Prijavi Napisano 25. julij, 2011 Jures : podgane 3:0 a se ne bi mogu potem hvalt? ce si zmagal? Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 25. julij, 2011 Prijavi Napisano 25. julij, 2011 a se ne bi mogu potem hvalt? ce si zmagal? pol?as.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 25. julij, 2011 Prijavi Napisano 25. julij, 2011 Drugi del dopusta v termah ?ate?, ?e dober da nimajo sam zunanjih bazenov, za zjokat. Ko zdele pomislm na Lu?k o Kajfe? in na planet ko se pregrva .Prav ?tudiram ?e ne bi v brunarci termoakumulacijsko v?gal Jo bo treba poklicat na biotehni?no fakulteto, kjer razlaga svoje globalno segrevalne naciekolo?ke mantre zarad katerih vsi pla?ujemo neke CO2 dajatve pa do dandanes ?e nih?e ni dokazal da je CO2 vzrok za segrevanje in ne le posledica. Citiraj
daSKAn Napisano 25. julij, 2011 Prijavi Napisano 25. julij, 2011 Jah dokler nekdo ne bo v?gal po mizi bo Al Gore cuzal cekine, in nam izstavljal ra?un za luft. Citiraj
jures Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 Gume na mazdi so bile totalno v pi*** 2 prvi goodyear Ultragrip, ena poflikana, zadaj Nokina WRG2 od tega 2 levi.... tako da je desna vrtela kontra.. Gume so nove + optika ?e eno jamranje - gume so se podra?ile v 300 kosmatih....205/55/16 si dobil za 60? - pametno gumo, danes so federalke od 65? glavni proizvajalci pa od 80? - 130? :ne vem: Vsi so mi tudi dejali da bodo zimske gume te dimenzije 2011 od 100? naprej, sava okoli 90...pi*** kam gre ta svet. Federalke 225/40 18 sem za?etk leta kupil po 65? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 kere gume pa si dal na 6-ki? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 kere gume pa si dal na 6-ki? Toyo Proxes C1s Bi dal Federal, ampak kot sem rekel razlika je danes 9? na gumo (72?) pa imam na tem avtu raje '?lebast' profil kot agresiven smreka.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 @Jure, daj mi objektivno oceno Federalk (kupil jih je Peri?nik pred kratkim), pa me zanima al je to res ?ivi pofl al je neka srednja zadev??na (mi je sicer jasno da to niso Dunlop Sportmaxx, ki majo direktno od Federalk x 2 ceno, npr.)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 @Jure, daj mi objektivno oceno Federalk (kupil jih je Peri?nik pred kratkim), pa me zanima al je to res ?ivi pofl al je neka srednja zadev??na (mi je sicer jasno da to niso Dunlop Sportmaxx, ki majo direktno od Federalk x 2 ceno, npr.)! Meni so bile v redu, peljale so se kot vsaka gume - in se ?e, samo trdoto pa ne morem ravno primerjati ker sem ?el iz 16 na 18 Pa pazi federal ima ene 4 gume, jaz sem vzel ta agresivne s smreko, so tudi raven profil Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 Sam une ?lebaste so pa tud 100 ojrov cca - formoza al neki tacga Citiraj
Z M A J Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 A je kdo kdaj fural Uniroyal rain expert? Sem jih kupu za fotra, ki je mal paranoja po de?ju! Baje naj bi mokro cesto dr?ale k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
rendy Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 A je kdo kdaj fural Uniroyal rain expert? Sem jih kupu za fotra, ki je mal paranoja po de?ju! Baje naj bi mokro cesto dr?ale k zmaj! jst sm mev uniroyal rain sport in so ble precej dobre Citiraj
jures Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 A je kdo kdaj fural Uniroyal rain expert? Sem jih kupu za fotra, ki je mal paranoja po de?ju! Baje naj bi mokro cesto dr?ale k zmaj! ?e vedno pa velja pamet v roke (in prenos na volan ) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 Pa na?eloma po desni! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 Pa na?eloma po desni! ne na otokih.... , kjer tudi veliko dezuje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 Gume na mazdi so bile totalno v pi*** 2 prvi goodyear Ultragrip, ena poflikana, zadaj Nokina WRG2 od tega 2 levi.... tako da je desna vrtela kontra.. Gume so nove + optika ?e eno jamranje - gume so se podra?ile v 300 kosmatih....205/55/16 si dobil za 60? - pametno gumo, danes so federalke od 65? glavni proizvajalci pa od 80? - 130? :ne vem: Vsi so mi tudi dejali da bodo zimske gume te dimenzije 2011 od 100? naprej, sava okoli 90...pi*** kam gre ta svet. Federalke 225/40 18 sem za?etk leta kupil po 65? Men se ne zdi tolk hudo saj ?e vedno dobi? Dunlop sport maxx za 70? pa potenzo re 050 tud za tolk denarja. :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 Men se ne zdi tolk hudo saj ?e vedno dobi? Dunlop sport maxx za 70? pa potenzo re 050 tud za tolk denarja. :ne vem: Ja sam tegume niso na TAKOJ. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 Men se ne zdi tolk hudo saj ?e vedno dobi? Dunlop sport maxx za 70? pa potenzo re 050 tud za tolk denarja. :ne vem: kje pa? ker noben nima.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 kje pa? ker noben nima.... probaj ?ez lu?o http://www.camskill.co.uk/products.php Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 To je ?ez kanal. Ampak ja, tule imajo kar poceni gume, ?koda, da funt ne izgubi na vrednosti ?e malo. Citiraj
LabiGT Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 npr. avtogume.com ta hip verjetno najboljsa v tej dimenziji Pirelli Cinturato P7 Ecoimpact 205/55R16 91V Akcija tedna Akcija : 77.90 eur Zaloga: Dobavljivo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
rendy Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 kje pa? ker noben nima.... http://www.gumishop.si/det_pnevmatika.php?id=G1213361http://www.gumishop.si/det_pnevmatika.php?id=G1166827http://www.gumishop.si/det_pnevmatika.php?id=G1148495http://www.gumishop.si/det_pnevmatika.php?id=G1001696http://www.gumishop.si/det_pnevmatika.php?id=G1001707so tut po ceni sortirane, od cenej?ih do dra?jih, so pa vse dobavljive Citiraj
iceman22 Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 spet sm razbil sipco od iphona. drugic v dveh tednih. nimam srece s tem tel. Citiraj www.trziskisladoled.si
Rocky Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 ne na otokih.... , kjer tudi veliko dezuje To o dezju ne drzi Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.