BOJČ Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Strela mi je skurila pralni stroj. Odprloje ?ip, kondenzator je napihnjen, pa en tranzistor mi tud zgleda za?melcan. Nimam kej, celo kontrolno plo??o moram menjat pa upam, da je to vse, da ni ?e kej druzga po?latalo. :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Sem bil pri Gorenju... kontrolno plo??o dobim jutri... cena sprejemljivih 59?. Pol pa da vidim a je ?e kej ?lo sam po moje, da ni, ker polprevodni?ki elementi najprej izdihnejo pol pa ?ele kake druge zadeve. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Sem bil pri Gorenju... kontrolno plo??o dobim jutri... cena sprejemljivih 59?. Pol pa da vidim a je ?e kej ?lo sam po moje, da ni, ker polprevodni?ki elementi najprej izdihnejo pol pa ?ele kake druge zadeve. Elektronske komponente delujejo dolker je bel dim v njih, ko pa uide ven pa ne dela ve?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 se strinjam... dim mora not ostat Citiraj
Allyssa Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Js ne vem a trgovci zadnje ?ase preve? gledajo razne Harry Potter variante, ampak vse kar zadnje ?ase kupm, zgleda deluje na eno magi?no polje,..npr klubska mizca za dnevno,..?e dons ne vem kaj naj bi dr?al steklo spodej na mestu (niti ni blo jasno stricem, ki so sestavlal omare za dnevno sobo), mami je kupla postlo ene dva tedna nazaj,..isto sranje,..zadnji biser je pa kovinski regal iz obija,...se spomnm dons sestavt to ?udo,..nobenih ?raufov,..kli?em v obija,..in pra?am, ?e je bil v akciji zato ker manjkajo sestavni deli, mi re?e da ne,..pol me ?e pametno pra?a, ?e jih res rabm,..ja razn ?e ste pozabil zapakirat Harrya Potterja da jih dr?i pokonc skor da jih res rabm ja,..in ker sm pametno vrgla stran ra?un,..je kon?na cena,..regal - 10?,..?raufi 6 ?,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Grega_ Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 je kon?na cena,..regal - 10?,..?raufi 6 ?,.. ..hahaha...dobra fora...dobr so te. Citiraj
krco22 Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Na pa bo skor 100% dez na rabu Citiraj
Allyssa Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 ..hahaha...dobra fora...dobr so te. Sej ?e neb nujno rabla regala, ker mam bombo v kuhni in nimam ve? kam dajat vseh mogo?ih in nemogo?ih stvari za pe?t, bi ga enmu vrgla v glavo,.. Zdle nej bi pa ?e pekla neki za jutr pa se mi prou n? ne da,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
jures Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Na pa bo skor 100% dez na rabu V Ljubljani ni skor 100% ampak je kar 100% Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
krco22 Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 V Ljubljani ni skor 100% ampak je kar 100% Tuki tut ni vec skor ampaz ze pada mal po tistem k sm napisu je zacel :ne vem: Citiraj
jures Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 No sedaj N A L I V A z velikim N Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gorjup13 Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Tokrat se pa Honda ne bo popravila sama neka cev med hladilnikom in motorjem pu??a in sm se dans komi v slu?bo prpelu (cagr temperature je bil na 3/4) avto sedaj stoji v slu?beni gara?i Jao sam za zjokat res. Citiraj
iceman22 Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 No sedaj N A L I V A z velikim N obcutil na lastni kozi,po avtocesti smo se peljali 30km/h.. Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 Sestri?ni je v?eraj umrl fant. cca 5 dni od prvega simptoma. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 Sestri?ni je v?eraj umrl fant.cca 5 dni od prvega simptoma. simptoma ?esa? wtf? pa je imel 30 sploh? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 simptoma ?esa? wtf? pa je imel 30 sploh? Je bil cca 40.Neka huda oblika levkemije. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 fak pa to se slis grozno... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 So?alje. Tole je pa jeba, da te v petih dneh pobere. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 So?alje. Tole je pa jeba, da te v petih dneh pobere. Al pa ?e bi se vleklo par let, na konc glih tako neslo.Js izberem prvo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 To ima? prav. Samo je pa kriza ko vidi? kako te lahko hitro zmanjka. Sodelavca je pri 22ih pobralo v pol leta zaradi slabih ?il in potem kapi. Citiraj
Boss Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 Ma ?al nismo ve?ni tko, da eden prej drugi kasneje, ampak vsak, ki umre pred 60-letom gre prehitro na drugi svet Citiraj
jures Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 Pri dohtarju je tudi danes vse rutina....virozica...ni va?no kaj je v resnici Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 Pri dohtarju je tudi danes vse rutina....virozica...ni va?no kaj je v resnici Zato, ker ne nosijo nobene odgovornosti - na konc lahko le ostane pri zdravni?ki napaki in nikomu ni?ta. Citiraj
daSKAn Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 Zato, ker ne nosijo nobene odgovornosti - na konc lahko le ostane pri zdravni?ki napaki in nikomu ni?ta. Jah delno je ratala rutina tudi zato, ker hodi cel kup ljudi tja fejkat za bolni?ke, drugi pa ker jim je dolgcajt, pol so pa ?e tu hipohondri. ?e mene pra?a? in s tem se strijam s Freudom, da ve?ino vseh, bi najprej moglo it k psihijatru, potem pa ?ele k pravemu zdravniku. Citiraj
Boss Napisano 11. avgust, 2011 Prijavi Napisano 11. avgust, 2011 Men se je poslab?al ?ist... Prjavu sem si profil na Apple storu. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.