Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ti pa spet skrajne meje loviš, z avtom ki ima vsaj 800km range se ne ustavljas na nobeni AC. 800km je cela italija Gorica - Ventimiglia ali pa Frejus tunel do Francije... Razmisljas narobe, ker ce sintin3x polnil pomeni da imas ranflge 400km, s twm da verjetno vozis ne vec kot 120 na AC. Ne primerjaj zmogljivost / range 1:1...ker ne gre tako In ja cas je pa denar
-
Pa saj tudi če na pumpo zaviješ na AC, je to tudi neke vrste "dodatna pot". Moje mnenje je, da tudi če se zapelješ iz AC in se pelješ do črpalke v eno stran 5 min, boš z ICE vozilom še vedno prej nadaljeval vožnjo po AC kot pa z EV.
-
Z mojim tarracotom 70L tank dizel bi 1034km tankal doma ob startu in potem doma ob vracanju....sam tok nobenega ustavljanja Sral bi pa v tujini ce bi me prijel Drugace pa mocno pretiravas s cenami. Italija je 1.6-1.7, avstrija, spanija je toliko kot Slovenija....kot da si primoran na 3 ure tankat govoris ..pozabljas range dizlov To mi gre mal na k pri mojmu hibridu, enostavno so vsi delani za kratke
-
Razumem. Po ribiško sem rekel 100m in si se vpiknil v to. In ker te je tako ribiško pretiravanje motilo, sem si vzel čas za teorijo. Vsak se sam odloči ali bo kak kilometer peljal za ceješi tank ali tankal dražje. Časovno pa 1km ne boli nič. Ali pa pač tankam kot električarji, prej.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.