Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Razumem. Po ribiško sem rekel 100m in si se vpiknil v to. In ker te je tako ribiško pretiravanje motilo, sem si vzel čas za teorijo. Vsak se sam odloči ali bo kak kilometer peljal za ceješi tank ali tankal dražje. Časovno pa 1km ne boli nič. Ali pa pač tankam kot električarji, prej.
-
Sem pospravljal po podstrešju in našel tole čelado. Očitno je dedek delal pri nekem elektro-podjetju...
-
A potemtakem ti po avtocesti voziš do roba vsakega izvoza in nazaj, ali kako?! Da izkoristiš res vse površine, kar si jih plačal z vinjeto? Izvozi so seveda jasno del avtoceste, tega nisem demantiral, kot želiš ti prikazati. Pogovarjava se, no, vsaj jaz, o dodatni poti, ki jo prevoziš za tankanje goriva. In ta dodatna pot se začne s tistim metrom, ko zapelješ na izvoz iz avtoceste. Ne vem, otrok to razume ...
-
Prosim preberi si zakon! To kar ti misliš, je tvoje mnenje, šteje kar pravi zakonodaja. Zakon o cestah (ZCes-2) 2. člen, 1 točka: avtocesta je daljinska državna cesta, ki je posebej zasnovana in zgrajena za promet motornih vozil, kjer so smerna vozišča ločena z ločilnim pasom, ki ni namenjen prometu, in praviloma opremljena z odstavnim pasom, nivojsko ne prečka ceste ali železniške proge, kolesarske poti ali pešpoti ter je označena s predpisano prometno signalizacijo, njen sestavni del so tudi servisne prometne površine in cestni priključki nanjo; Torej ti iščeš izgovore, da nas demantiraš in ne mi. Ti jasno dokazuje zakon. Na svoji poti, do Apulije in nazaj sem točil gorivo na avtocesti na hrvaškem, v Lecce-ju (ob) ogledu mesta, v okolici Pescare, kjer sem zapustil avtocesto in v Šempetru, kjer sem tudi zapustil avtocesto, ker je čisto zraven Mol. V glavnem ja, toliko odvečnih kilometrov (0.1 km) sem naredil, da me kar glava boli. Če bi moral dalje zapeljati iz avtoceste, bi pač tankal na avtocesti neki sorazmerno količino, da pridem do cilja in potem tam točim ceneje.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.