Grega_ Napisano 15. oktober, 2011 Prijavi Napisano 15. oktober, 2011 Swift se je parkiral na jur?kovi v petek 15:00...danes sem ?el po voznico....ki ?e spi.....jutri pa po avto.... Zihr ni bil alko v igri Citiraj
jures Napisano 16. oktober, 2011 Prijavi Napisano 16. oktober, 2011 Sem se matru nedolgo nazaj na sosedovem vwju in renoju drugega soseda.....dons sta se pred bajto na ovinku pocla....2x totalka.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 17. oktober, 2011 Prijavi Napisano 17. oktober, 2011 V?eraj popoldne Micra ni hotla zaverglat, prvi problem odkar avto obstaja, samo se je pojavil drugi?, ker ma zdej not ?e drug akumulator. Tole je sicer bolj za v Pohvalte se : 2. Akumulator vgrajen 11.6.2001, samo nalijem destilirano in spet pali kot strgan. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mokster Napisano 17. oktober, 2011 Prijavi Napisano 17. oktober, 2011 A ni zdaj ?e ve?ina tko zaprtih da ne mor? dolivat? Citiraj
Z M A J Napisano 18. oktober, 2011 Prijavi Napisano 18. oktober, 2011 A ni zdaj ?e ve?ina tko zaprtih da ne mor? dolivat? Njegov akumulator je star k zmaj (2001 je napisal). Dans zju3 ?e spet en moron u napa?no smer po AC pi?il od Vodic proti LJ! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 18. oktober, 2011 Prijavi Napisano 18. oktober, 2011 jaz sem pa sprobal kako deluje odto?na cevka na akomulatorju na ?olnu.... Tisti, ki je nazadnje vezal ?trom v ?olnu je bil pravnik....+ z akomulatorja na stikalo iz stikala pa naprej na zemljo lu?k ....s tem da je stikalo pri?ravfal direktno na ozemljen nosilec sede?a....vsa ?ast res zrihtano druga?e, pali ko ?us Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 KR Saker ima te?ave s prostato. Mamiku jeb.. japoncem ?alabejzerskim. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 KR Saker ima te?ave s prostato. Mamiku jeb.. japoncem ?alabejzerskim. eeee... kje te?e? Citiraj
LabiGT Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 KR Saker ima te?ave s prostato. Mamiku jeb.. japoncem ?alabejzerskim. a zdaj ga vsak pelje scat Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 Ob telem de?ju zraven ?e tok veter vle?e da mi je ?ist prefuku neko ostarelo marelo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 men si reku, da ne bom sam gledal Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 V?eraj sem naredil 900km, ampak ne, regeneracijo je blo treba delat danes v snegu in de?ju sredi Kranja! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 Jutri teden gremo na Elbo, ampak ne smu?at..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 Promet poteka katastrofalno po cestah, ko da je 20cm zapadlo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 A slu?ajno ?e komu ne dela Simobil, al bom mogu zakurt ta je**ni HTC?? Citiraj
Ploki Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 A slu?ajno ?e komu ne dela Simobil, al bom mogu zakurt ta je**ni HTC?? men dela. sAm neki upgrejdajo omre?je do konca mesca - zadni? sva bla s punco nekje v centru in je njej delal 3G men pa ne Citiraj
jures Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 Jaz ti pisem preko njih Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 Men ?e odkar sem pri?el dam pravi limited service, oz. ko dam iskat omre?ja, mi ga ne najde, sem potem zbrskal ?e en star telefon in tudi tam ne ?pila. ?e dobr da nisem de?uren... Citiraj
Hazzard20 Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 Treba bo dat zimske gume gor, ker v?erej ?e z dvori??a nisem pr?u Citiraj
daSKAn Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 Ka?e je blo nekaj s Simobilom... in sevede se je sredi no?i telefonu zme?alo, ko mi je po?iljaj SMS-s z zgre?enimi klici ipd... Sem da ?e vgasnil, a ka?e nisem dosti dobro pritinsil OK na displayu, ker sem pri?akoval nekaj takega. Citiraj
Z M A J Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 Si.mobil je ?edalje bolj smotan, kumi ?akam oktober 2012, da se jih losam za vedno. S svojim ne-signalom mi parajo ?ivce iz dneva v dan in to na zelo razli?nih krajih (ko samo gleda? kako tukaj ni signala)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
PATO Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 Pravkar dobil sms od Simobila, da bodo v naslednjih dneh pri nas in na?i okolici nadgrajevali omre?je in se opravi?ujejo za motnje v signalu. Izbolj?ali bodo pokritost, zmogljivost in hitrost sirokopasovnega mobilnega interneta. Tako da pubeci, malo strpnosti Citiraj
Z M A J Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 Jaz mam pa? svoje mnenje o njih in bom njihov signal ?e najbolj tako izbolj?al (samoiniciativno), da bom MENJAL ponudnika! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
PATO Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 To je pa res ?ist tvoja odlo?itev Moj post je bil mi?ljen za tiste, ki ne vedo kaj se dogaja s signalom Pa brez zamere. Citiraj
Z M A J Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 Se zastopmo, hehe. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.