Ninja Napisano 22. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 22. december, 2008 Brat bratu? A ni tut neki sosed sosedu al whatever? Haloooo, novodobne slo nadeljevanke bi blo treba prepovedat Citiraj
Allyssa Napisano 22. december, 2008 Prijavi Napisano 22. december, 2008 No bom pa useen mal pojamrala,..n? se mi ne daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ice Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 jest pa grem uceraj zeljen zabave zutat v nek ljubljanski klub, kjer po ene 2h urah vidm mojo (ze bivso, samo ona tega se ne ve) punco z nekim drgugim mojstrom. hvala bogu da sta me moja kolega odvlekla vn ker bi drugace naslednih nekaj let obiskoval forum iz Doba. Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Allyssa Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 ouch,..kruto Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 jest pa grem uceraj zeljen zabave zutat v nek ljubljanski klub, kjer po ene 2h urah vidm mojo (ze bivso, samo ona tega se ne ve) punco z nekim drgugim mojstrom. hvala bogu da sta me moja kolega odvlekla vn ker bi drugace naslednih nekaj let obiskoval forum iz Doba. O fak ice, zoprna zadeva... Ampak glej to ?e iz pozitivne plati. Saj ve?, staro leto odnese kar ni v redu in prinese nove stvari, upajmo bolj?e. To ti tudi jaz ?elim. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
ice Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 hvala bojc sej "mal" se bom se mascevov pol pa novim dekletom naproti Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Boss Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 Si ziher, da se spla?a? Pa? tako je, ?e ni imela "jajc", da bi ti to v ksiht povedala po moje sploh nima smisla, da bi se spu??al na njen nivo. Pozabi jo, kot pozabi?, da si videl pasji kakec na plo?niku. Tako to je, bo? pa ?e kak?no bolj?o sre?al Citiraj
Allyssa Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 hehe,..takoj k sm vidla, da Boss pi?e v tej temi, sm vedla kaj bo napisu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 A o kakcu na plo?niku.... ? Citiraj
Allyssa Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 Ne,..da ni vredno lalallalala Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 Ne,..da ni vredno lalallalala a mogo?e je? ... da se sekira? in da kuje? ma??evanje... hmmm Citiraj
Allyssa Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 Ne,..ampak lahko bi se osredoto?u samo na icov prvi post recimo,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
matej mx3 Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 Samo jaz vedno pravim da je ma??evanje sladko sploh v takem primeru, ampak brez kak?nih fizi?nih po?kodb Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
ice Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 sej vem da ni vredno ampak se bom bolje pocutu in ne nasilen ne bom, punce nebi mogel udart ( vzgoja pa taka (hec)) Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Ninja Napisano 24. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 24. december, 2008 Ajs, jest ti dovolim, da se lahko mal ma??uje?. Ampak res mal Jest pa jamram, ker me ustna votlina boli. Al karkoli mam ?e notr, pa niso dlesni al pa zobje al pa jezik. Citiraj
Alex Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 Jaz pa moram jamrat,ker sem ?e od ?etrtka zaprt doma. Zunaj so pa tako lepe lu?ke in vse se "kao" nekaj dogaja. :ne vem: Citiraj
daSKAn Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 Jest moram jambrat, da sem ?ez prazniek de?uren, firma ma pa kolektivca.... grrrrr Citiraj
matej mx3 Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 Maj gre v ku*** vse skupaj. Bil danes z "prijateljico" dogovorjen da grema skupaj k polno?nicam, pa me pokli?e ?e? kao da ne more, da se je z starimi dovorila za polno?nice. Mislim, hvala za ro?e, tegl si bom pa sam kupo, zemljo pa vkradel:( kolko je videt bom kar lepo sam z kolegi praznoval novo leto ona pa se naj j*** po svoje. Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
bbilder Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 Maj gre v ku*** vse skupaj. Bil danes z "prijateljico" dogovorjen da grema skupaj k polno?nicam, pa me pokli?e ?e? kao da ne more, da se je z starimi dovorila za polno?nice. Mislim, hvala za ro?e, tegl si bom pa sam kupo, zemljo pa vkradel:( kolko je videt bom kar lepo sam z kolegi praznoval novo leto ona pa se naj j*** po svoje. Mene je pustila danes na bo?i?no no? hura za izbiro ?asa Najprej sem se ful sekirav, pol sm pa vzel mojo skrivno zalogo misti?nih zeli??, si na hitr zviv enga in kar naenkrat se mi zdi stol na katerem sedim dost bolj udoben.Uglavnem hotu sm povedat da se je brezveze sekirat Citiraj
matej mx3 Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 Mene je pustila danes na bo?i?no no? hura za izbiro ?asa Najprej sem se ful sekirav, pol sm pa vzel mojo skrivno zalogo misti?nih zeli??, si na hitr zviv enga in kar naenkrat se mi zdi stol na katerem sedim dost bolj udoben.Uglavnem hotu sm povedat da se je brezveze sekirat Se ne sekiram. Bo njej na koncu bol ?al kot meni. Garantirano. Pa? ju bom obljubo da grema nekam za novo leto skupa, in bo pri tem samo ostalo. Pa do nadaljnega bo za njo nedosegljiv, pa naj se jo?e kolko ho?e. Sladko ma??evanje Pa danes bom na ?alost par bambusov spil: Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
Boss Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 Ma kaj se to zdaj dogaja... Ice , Matej, bbilder... WTF Citiraj
ice Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 kako gre ze un komad: last crismas i gave you my hart, the wery next day you give it away.... Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Boss Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 Ta komad zdele skoz vrtijo in kot ka?e se nekatere preve? ravnajo to?no po tem kar sli?ijo Citiraj
daSKAn Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 Jest ta let "protestno" presaltam vsak komad z x-mas vsebino na radiu. Ve? al man so itak sluzast drek. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.