Symon Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 Jest ta let "protestno" presaltam vsak komad z x-mas vsebino na radiu. Ve? al man so itak sluzast drek. Citiraj
Alex Napisano 25. december, 2008 Prijavi Napisano 25. december, 2008 Hm,hm,?udna ta stvar z dekleti.A jih niste dovolj crtali?Da niste mogo?e v vnemi za svojimi jeklenimi konji?ki pozabili nanje? Sej bo po Novem letu bolj?e. Citiraj
bbilder Napisano 25. december, 2008 Prijavi Napisano 25. december, 2008 Hm,hm,?udna ta stvar z dekleti.A jih niste dovolj crtali?Da niste mogo?e v vnemi za svojimi jeklenimi konji?kipozabili nanje? Sej bo po Novem letu bolj?e. Men je skoz govorila da se po?uti ful varno pri meni in prijetno(prej?n tip jo je tepu), pa da ful u?iva,... Na konc mi pa prbije, da ni ?e prebolela vsega kar ji je naredu??WTF... ?e bi jaz dobu 100krat bol?o stvar kot sm jo imel jo zihr neb pol kr spustu,... Itak vem da ji bo ?e ?ou, mi je bo?i?ek v?erej povedal Citiraj
daSKAn Napisano 25. december, 2008 Prijavi Napisano 25. december, 2008 (prej?n tip jo je tepu),Kva pa tistmu mudelu ni blo jasn?? Citiraj
matej mx3 Napisano 25. december, 2008 Prijavi Napisano 25. december, 2008 to kar se ?enskam plete po glavi, nebomo mi mo?ki nikoli vedeli, pa sicer je ?e danes zjutra bil klic, polno opravi?evanja solz pa takih norij. vglavnem brezveze. pa v?eraj sem se imel ziher bol?e sam kot pa z njo Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
zemir Napisano 25. december, 2008 Prijavi Napisano 25. december, 2008 Kva pa tistmu mudelu ni blo jasn?? O?itno ni?! Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Allyssa Napisano 25. december, 2008 Prijavi Napisano 25. december, 2008 Kva pa tistmu mudelu ni blo jasn?? Pa kok je takih k jim ni n? jasn,... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 25. december, 2008 Prijavi Napisano 25. december, 2008 Hm,hm,?udna ta stvar z dekleti.A jih niste dovolj crtali?Da niste mogo?e v vnemi za svojimi jeklenimi konji?kipozabili nanje? Sej bo po Novem letu bolj?e. Joj Alex, kaj bi dal, da bi bila situacija tako enostavna. V?asih ni? ne pomaga pa ?e se ?e tako trudi?, bo ?e na?la vzrok pa ?e je ?e tako banalen... oziroma bolj k je banalen bolj je zanjo pomemben, ?al. Vse je bolj podrejeno temu al ma? sre?o al je pa nima?... je pa zanimivo, kako ve?ino bolj privla?ijo razni nebodigatreba nasilne?i, pre?u?tniki, odvisniki, kreteni, barabe in raznorazna ?efurija* vseh vrst. Kot, da rade u?ivajo v tem, da ga poskusijo spreobrnt in postavit na bolj normalna tla. Kot, da jim je poslanstvo, da je treba mo?kega oblikovat po svojih ?eljah in potrebah. In taki, ki so pa? ?e "oblikovani" so ?al premalo zanimivi. *?efurija=na?in obna?anja, da ne bo nesporazumov in rasizma. Citiraj
Alex Napisano 25. december, 2008 Prijavi Napisano 25. december, 2008 Aha,pol mi rocker-ji nimamo teh problemov,ker smo po naravi "barabe"-bad guys. Pa ?e kitaro znamo igrat.In je dobitna kombinacija.Pol pa nimamo problemov z dekleti. Ker itak imamo ?e "ljubico",sicer leseno,ni pa ni? nevarna... Citiraj
LabiGT Napisano 25. december, 2008 Prijavi Napisano 25. december, 2008 no vcasih ti zna prav grdo ti poskodovat prste Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 25. december, 2008 Prijavi Napisano 25. december, 2008 ... x-mas ...iks-mas?krat-mas?a? -mas?:ne vem: -mas sicer vem v ?em je fora, ravno zato je ne razumem. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Boss Napisano 25. december, 2008 Prijavi Napisano 25. december, 2008 Po moje je to vse mal speljanka besed in vizualnega prikaza znaka x, ki zgleda kot kri?. Se pravi x = kri? = cross najbolj je znan kristusov kri? oziroma cross of christ in zgleda, da je pol to ta povezava christmas=crossmas=x-mas. le kdo bi vedel Citiraj
suicidal Napisano 25. december, 2008 Prijavi Napisano 25. december, 2008 No ja, saj sem napisal, da vem v ?em je fora. BTW, meni je bolj znan Andrejev kri?. Pomeni to zame Andrej-mas? Ko smo ?e pri kri?ih: pride busanc na bol?ji trg in zagleda tam enega ki prodaja kri?e. Pa ga vpra?a: "Kol'ko ovaj plus? Prodajalec mu odgovori: "2,5?" Busanca pa ?e zanima: "A kol'ko ovaj sa gimnasti?arom?" Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Boss Napisano 25. december, 2008 Prijavi Napisano 25. december, 2008 ma ne sme? nam klele vicov pravt... to je tema za zjokat in ne za smejat Sam ?e ve? o ?em je fora... zakaj pa ne razlo?i?, ker tist kar sem jaz napisal je blo zgolj ugibanje, ki mi je najbolj logi?no... ?e pa dr?i pa ne bi vedu Citiraj
suicidal Napisano 25. december, 2008 Prijavi Napisano 25. december, 2008 ja, to je to. za zjokat. res. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
bbilder Napisano 26. december, 2008 Prijavi Napisano 26. december, 2008 Pa kok je takih k jim ni n? jasn,... ?alostno je pa tud to da nekatere ?enske kar ?e vstrajajo s takimi Citiraj
eye Napisano 26. december, 2008 Prijavi Napisano 26. december, 2008 zakaj bi se sploh obremenjeval s zenskami ... toj skoda cajta Citiraj
ReDevil Napisano 27. december, 2008 Prijavi Napisano 27. december, 2008 U?er se pelm po AC od Razdrtga, prot LJ, pa je bla bolj ?voh vidljivost in kar naenkat zagledam A6, ki se pelje po mojem pasu, ene 20 m pred mano, obrnjen v kontra smer, pa brez lu?i! Pogledam mal bolj?, pa vidm d je nalo?en na neke sorte vle?no (via Romania), ampak u kontra, kar redko vidim! No pol mi je relativno odleglo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Catya Napisano 27. december, 2008 Prijavi Napisano 27. december, 2008 zakaj bi se sploh obremenjeval s zenskami ... toj skoda cajta hehe sj point je to, da se s temi stvarmi nebi smeli sploh obremenjevat...ljubezen /zaljubljenost/ love-related ?ustva bi itak mogla bit spontana, vse skupaj pa ljudem v veselje in ne v breme.....probleme si delamo sami, ker se ne znamo zment kaj mamo s kom, kaj nimamo, ker ?e bi se znal poment bi hitro vidl kaj se kje dogaja in bi si marsikaj prihranli..... je pa res, da prazniki ravno niso pravi ?as za kake ljubezenske drame.....sploh kar se varanja ti?e, prekinitve zvez in teh zadev....fantje ne vseh punc metat v isti ko?, tko k punce ne smemo vseh fantov v istega metat...?e se ne bomo pustil presenetit je koj vseeno ?e takoj nehamo ?ivet! ?koda cajta je it na en “revenge“ in lamat srca okol...to pa je res totalna ?koda ?asa....tko...da ?e jest mal pojamram-pogre?am pogovore...o pomembnih stvareh....aja pa bolana sem ?e par dni skup pa se mi nikamor ne odvle?e tale zama?en nos grrrrrrrrr Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
BOJČ Napisano 27. december, 2008 Prijavi Napisano 27. december, 2008 hehe sj point je to, da se s temi stvarmi nebi smeli sploh obremenjevat...ljubezen /zaljubljenost/ love-related ?ustva bi itak mogla bit spontana, vse skupaj pa ljudem v veselje in ne v breme.....probleme si delamo sami, ker se ne znamo zment kaj mamo s kom, kaj nimamo, ker ?e bi se znal poment bi hitro vidl kaj se kje dogaja in bi si marsikaj prihranli..... je pa res, da prazniki ravno niso pravi ?as za kake ljubezenske drame.....sploh kar se varanja ti?e, prekinitve zvez in teh zadev....fantje ne vseh punc metat v isti ko?, tko k punce ne smemo vseh fantov v istega metat...?e se ne bomo pustil presenetit je koj vseeno ?e takoj nehamo ?ivet! ?koda cajta je it na en “revenge“ in lamat srca okol...to pa je res totalna ?koda ?asa....tko...da ?e jest mal pojamram-pogre?am pogovore...o pomembnih stvareh....aja pa bolana sem ?e par dni skup pa se mi nikamor ne odvle?e tale zama?en nos grrrrrrrrr Catya, bi se ti poro?ila z mano??? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
icewoman12 Napisano 27. december, 2008 Prijavi Napisano 27. december, 2008 Poligamija? Citiraj Icewoman is here!
Allyssa Napisano 27. december, 2008 Prijavi Napisano 27. december, 2008 Ah,..Boj?a se ne sme preve? resno jemat,...mene je ?e vsaj 3x zasnubu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 27. december, 2008 Prijavi Napisano 27. december, 2008 Ah,..Boj?a se ne sme preve? resno jemat,...mene je ?e vsaj 3x zasnubu Va?i?ka Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
suicidal Napisano 27. december, 2008 Prijavi Napisano 27. december, 2008 Ah,..Boj?a se ne sme preve? resno jemat,...mene je ?e vsaj 3x zasnubu pa najbr? ?e ni bilo zadnji? Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.