Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Ninja

Priporočeno sporočilo

Canyon, dober si jo odnesu, sm pa js mel zadn? na parkplacu tut kr sre?o, ko sm prtisnu na bremzo me je tut sam nesl naravnost, k sre?i je bil pred menoj robnik, ki me je ustavu, druga? bi prletu direkt u cvetli?arno, druga sre?a pa je bil robnik tolk nizek, da nism n? polamu :blush:

Se kar dobro zavedam da sm jo dobr odnesu res da me se sm pa ke kej mal boli pa se to ce se kej naprezam. skoda za avto sam kaj cmo se hitr zgodi ce nisi dovolj previden ... in to prevodnost bo treba se zlo hitr popravt v naslednih dneh zna bit se pestro na cesti ... razne poledice, sneg, zled, pesek itd. sploh bom pa od zdej naprej se bl pazu ko mom kupu mazdo 6 ...

ti si jo pa pol tud kr uredu odnesu da nis nc utrku ... hvala bogu ... ni se za spilat iz avti ... est se zdej nekak se parker placou izogibam zarad raznih norin kokr smo jih ucasih pocel ... sploh ko je prvi sneg padu...

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Dejan, pa oba imata Eskimo S3 gor (kot jih imam tudi jaz :blush: ) te gume so strup za mokro cesto. :hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Dejan, pa oba imata Eskimo S3 gor (kot jih imam tudi jaz :blush: ) te gume so strup za mokro cesto. :hudicek:

zato pa zdele k bo nova mazdica pr?la k bajti bomo tapru gume pregledal kak?ne so in po mo?nosti takoj nove naro?il ... sam da nebo kk?na eskimo S3 slu?ajn :angry:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

zato je treba gledat, ko se kupuja zimska gume (ce ze) da ima najboljse lastnosti glih na mokrem. Sneg ni tok pomemben, ker kokrat se vozis po snegu ko je zima in kokrat po mokrem :)

Odvisno. Nekdo, ki ?ivi na hrib?ku ali nekdo, ki ima kak?en ?uda?ki hobi kot naprimer turno smu?anje, zna cenit dobro oprijemljivost v snegu.

Savske S2 sem dobil za ge?enk ob nakupu avta in so bile dobre ko so bile nove. Ampak ?e drugo sezono so ratale ornk trde in od takrat se save izogibam.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

zato je treba gledat, ko se kupuja zimska gume (ce ze) da ima najboljse lastnosti glih na mokrem. Sneg ni tok pomemben, ker kokrat se vozis po snegu ko je zima in kokrat po mokrem :)

Dejansko, ker cesta je pogosto mokra, snega prakti?no nikoli po cesti ali pa par uric v celotni zimski sezoni in ravno v snegu za moje pojme Eskimo S3 - briljira, ostalo pa porazno! <_<

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jo?a po drugi strani si ti sveto hvalil Nankang, da so super, ?e vozi? po?asi. :P

Ista debata kot na enem drugem forumu. Jaz imam tretje (zadnje) leto Savo S3 in zaenkrat lahko potrkam na les, zaenkrat so ?isto super. Je pa res da na zimskih vozim bolj previdno ker to pa? niso neke dirkalne gume. :blush: Ampak kukr kermu pa?e. :bravo:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

?e res ne ?ivi? v neki gorski vasici je to?no to najbolj pomemben podatek. ?e pa kdaj kje po snegu ne bo ?lo so ketne pozimi vedno v prtlja?niku.

?e pa ?e s ketnami ne bi ?lo pol si pa zajebu ?e v za?etku, da si sploh rinu v take razmere. :hudicek:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

?e res ne ?ivi? v neki gorski vasici je to?no to najbolj pomemben podatek. ?e pa kdaj kje po snegu ne bo ?lo so ketne pozimi vedno v prtlja?niku.

?e pa ?e s ketnami ne bi ?lo pol si pa zajebu ?e v za?etku, da si sploh rinu v take razmere. :hudicek:

Hja v?asih je dovolj kak klan?ek ali podobno tudi v mestu ali pri-mestu....mi jih mamo kar nekaj pa niso ?e Govci ravno :hudicek:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

S kakimi "reaktivne?i" imam jaz posla, matr se menimo za ju3?nje smu?anje, pa ma ?lovk ?e ob 12.00 ugasnjen telefon (s tem da je v slu?bi in mora zafehtat za dopust), jao kera brzina, nadzvo?na! :hudicek:<_<

P.S - Ja, Vine tebe mislim, ?e tole bere?! :whatever:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Hja v?asih je dovolj kak klan?ek ali podobno tudi v mestu ali pri-mestu....mi jih mamo kar nekaj pa niso ?e Govci ravno :hudicek:

?e jaz,ki vidim sneg samo na smu?anju ?e maj (tok-tok on wood) nisem ostal na nobenem klancu samo z zimskimi gumami ,pa je bilo tudi po 10 cm in ve? novega snega na cesti. :P

In se strinjam, da je pomembno,da so predvsem dobre za mokro cesto in pa tudi glasnost in obraba sta pomembni zame.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pa zakaj ti je turno smu?anje ?uda?ki hobi? a ker je treba dejansko mal ?vicat al zakaj?

?vic ne moti, moj problem?ek je nezadostno obvladanje smu?anja :blush: . Mi je bilo neko? obe?anje po navpi?ni vodi bolj v?e?.

Se strinjam. Meni je bilo merilo to, da nikoli nisem ?tartal z verigami, verige so mi bile vedno backup. Ker ?e ?e ?tarta? z namenom, da bo? nekaj zvozil z verigami, potem nima? ve? backupa ko se zalomi.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

?e jaz,ki vidim sneg samo na smu?anju ?e maj (tok-tok on wood) nisem ostal na nobenem klancu samo z zimskimi gumami ,pa je bilo tudi po 10 cm in ve? novega snega na cesti. :P

In se strinjam, da je pomembno,da so predvsem dobre za mokro cesto in pa tudi glasnost in obraba sta pomembni zame.

Pridi zjutraj ob snegu na obisk....pa ni panike sosed ob kri?i??u je kmet :bravo:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

tolk sem prestra?en, da sploh ne pridem ve? do tebe... :zvizga:

Ko gnoji je pra*** ko pa kida pa ven vle?e pa ta glavn :)

Pa sej ?e pride? z golfom si itak 'njihov'

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jao Canyon dobr si jo spedenu. Po havbi se prov vidi kak?en je biu premer drevesa...

Heh, jest sm se pa dons zu3 skor u sosedovo bajto zakantu, mal po gasu na travi pa stisnu bremzo, avto pa kr drsev, pol pa ?e ro?no zategnu in se ustavu 0.5m pred bajto.

Druga? sm pa jest z sava eskimo gumam pr?u v kr orenk klanc, sicer s pomo?jo protiute?i - 2 kolega na havbi, ampak je ?lo... komi :P

panoramska.jpg
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.