Symon Napisano 17. marec, 2012 Prijavi Napisano 17. marec, 2012 Te pa n? ne hecam, ampak sm zadnih 14 dni ful zmedena Pomlad pa vse kar pa?e zraven. Citiraj
rendy Napisano 17. marec, 2012 Prijavi Napisano 17. marec, 2012 ?akam na pomemben odgovor, seveda v zvezi z eno zelo poznano mazdojko :ne vem: Citiraj
Ploki Napisano 18. marec, 2012 Prijavi Napisano 18. marec, 2012 @Ploki, a te je pol poklicu on model? >>>Za 5 jurjev verjetno ne bi jamral... resnica. za 5jurjev bi jo 2x prodal pa si ?el jajca pozlatitHja glede na to, da je X6 malj?keno po?asnej?a bo? imel ?e kake pribliske. ?e bi imel pa zdajle kaj huj?ega bi pa le zamahnil z roko. Se pa hitro preboli tak avto, govorim iz izku?enj. Se bo? pa spomnil ?e kdaj nanj verjetno. Tko bom reku, ?e bi prodal babo/?el narazen bi bilo te?je. sm dans sedel v RX8 in... sm ugotovil da ?e bi mi dal klju?e od RX8 in od 323F bi verjetno odpeljal wankla. ?akam na pomemben odgovor, seveda v zvezi z eno zelo poznano mazdojko :ne vem: Pato bo jezen nate. ?e kdo ponudi 3000e hitro... Mene srbi po wanklu Citiraj
Z M A J Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Fejst sem izmu?en od u?eri?nje 3-urne rekreacije. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Original MAZDA plo??i ce zadaj in in original BREMBO plo??ice spredaj so za samo cca 3 kroge na dirkali??u pol pa je vse samo u?inka NI VE?! Pedalo normalno vse tako kot mora biti , samo u?inka ni bilo ve?, po cca 1/4 kroga spet vse normalno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Tamala je imela danes spet vro?inski kr? in sem ?iv?n k svina! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Tamala je imela danes spet vro?inski kr? in sem ?iv?n k svina! ?as zdravi vse, saj bo bolje ko malo zraste bo vse minilo. Tudi pri nas je. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Dans je mi?ken bolje tami?kena. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Boss ma dva avta po novem Kako to misli??A si kupil kak?nega na daljinsko? Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Boss ma dva avta po novem Prelomil mazdo na dvoje? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
LabiGT Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 glede na bi reku da je kaksen renold oz. podobn francoski izdelek Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Baby Viper Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Pol pa upajmo, da bo kmalu ?e v pohvalite se: boss ima 3 avte in zraven smajli Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Dobr so me paglavci nabunkal na dana?njem treningu, matr ?e ne bi imel K1 ?elade na betici ju3 garantirano ne bi ?el v slu?bo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mokster Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Dans prvi? odkar mam mazdo testiral uradni servis v BTC. Zelo pozitvno presene?en nad odnosom. Edin cena 2 alu cevi za klimo mi ni bila v?e?, sam domnevam da razen orginala ni preve? izbire. Majo pa vsaj akcijo polnenja klime. Citiraj
Allyssa Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Komi sm ?akala na ta dva dni k sm frej, da se ornk naspim in zdj bluzim tle ?e pol ure,..ker ne morm nazaj zaspat Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Cakam pr Zobrki, kak dovgcjt, ajej! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 glede na bi reku da je kaksen renold oz. podobn francoski izdelek Ma sej to je to - ni sicer renold je pa Citroen pa ?e gajbica povrh pa ?e bencinar, pa svetlo moder - keep going from bad to worse Evo razmi?ljam o SL-u zdej je pa pred bajto Picasso No ja va?n, da so moje punce zadovoljne in ska?ejo okrog ter tulijo kolk je lep Le kaj je lepega na tem avtu - a to, da zgleda kot jajce? :ne vem: Pol pa upajmo, da bo kmalu ?e v pohvalite se: boss ima 3 avte in zraven smajli Upam, ampak vse slab?e ka?e, ker bodo zlobni jeziki takrat ?isto ponoreli in se jim bo do konca zme?alo. Citiraj
Hazzard20 Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Boss, ?e punce pravijo da je francoz lep avto, mora dr?a tudi ?e zgleda kot ki?asta gajba na 4 kolesih. ?lovek bi kar zajokal ob njihovih dizajnih. Predvsem notranjosti majo take, da bruhne?... Citiraj
Ploki Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Ma Clio RS je kr ok :P Boss: boli te za zlobne jezike. Js pravim "s tem jezikom ko gobca? me lahk poli?e? po riti" ?e bi se vsak slovenc tok ukvarju s seboj kot se z drugimi bi mel celo ?ivljenje kej za delat. kar se ti?e pa estetike avta mi je pa jasno...smo dobili pred leti VW Beetla k hi?i. Pa sm reku "ka je to?! nima prtla?nika, headrooma ma za ko?arkarje (v familiji noben ?ez 1.80), podhranjen motor, ob?utek na cesti kot bi plaval, zadnji sede?i zani?...""ja lep je" Boss a ti dela? pri NLB na ?martinki? Ker mazda6 je pa res lepa Citiraj
jures Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Ma Clio RS je kr ok :P Boss: boli te za zlobne jezike. Js pravim "s tem jezikom ko gobca? me lahk poli?e? po riti" ?e bi se vsak slovenc tok ukvarju s seboj kot se z drugimi bi mel celo ?ivljenje kej za delat. kar se ti?e pa estetike avta mi je pa jasno...smo dobili pred leti VW Beetla k hi?i. Pa sm reku "ka je to?! nima prtla?nika, headrooma ma za ko?arkarje (v familiji noben ?ez 1.80), podhranjen motor, ob?utek na cesti kot bi plaval, zadnji sede?i zani?...""ja lep je" Boss a ti dela? pri NLB na ?martinki? Ker mazda6 je pa res lepa yep pa na tablici ma homologiranih 12 konjev, ko moja vespa Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Allyssa Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Upam, ampak vse slab?e ka?e, ker bodo zlobni jeziki takrat ?isto ponoreli in se jim bo do konca zme?alo. Fejst se sekirej kaj pravjo. Na?a mama je zmerej rekla, da dokler majo kej za opravlat je dobr, ko te enkrat pozabjo je hudi? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Fejst se sekirej kaj pravjo. Na?a mama je zmerej rekla, da dokler majo kej za opravlat je dobr, ko te enkrat pozabjo je hudi? Ma problem je, ker se bojim, da ne bo sam pri gobcanju ostalo in da bo pleh takratko potegnil - prekleti slovenceljni zagamani Citiraj
Gorjup13 Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Ju3 bi mogu bit frej pa nism ker so sodelavcu skenslal ?iht Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.