Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Aha potem bo treba prodat trojko, bom v oglasu napisal: Prodajam zaradi tega ker ima premalo intervalov za brisanje ?ip, kupujem Mazdo 6 :hohoho: Matr, japanezarji,a niso mogl istega ?tekarja namontirat. :blink:

Napisano

dans da mal pojamram...

spet mam cele prste otekle ko sem menjal ?arnice za dnevne lu?i ki sta ?ude?no crknili obe naenkrat..

notri so sedaj neke blue vision z zelo modrim steklom ?arnice, menjal sem pa ?e pozicije z navadnih grdih nazgrav?nih rumenih na lepe bele ledike :bravo: tak da ma spredi nov paket ?arnic :D

jz pa zjebane prste od une jebene fedre oz ?tange ko je treba odhaklat in zahaklat ko deva? ven in not ?arnico <_<

If in doubt, flat out... 

Napisano

Kidu sneg u?eri zve?ir, pa dans zjutri, pa obetam si popoldne ?e novo rundo, matr milo! <_<:D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Kidu sneg u?eri zve?ir, pa dans zjutri, pa obetam si popoldne ?e novo rundo, matr milo! <_<:D

Stari fitnes, pa ?e od doma ti ni treba. :bravo:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Res ne vem kva hudi?a je en folk zblojen; o?itno ga ni ve?jega veselja kot biciklirat po snegu! :danzoman:<_<

?e mu ?e tok ustreza tovrstno po?etje, nej gre na Krvauc, pa nej se tm pobija z biciklom, ne pa po cesti, ki ogro?a sebe pa tudi druge, presneti wosli! :ph34r::o

Snega pa tok, da bi se blo fajn mal motorizirat, tko pa popoudne spet kako urco na roke ga metat! sramezljiv:whatever:<_<

Napisano

Res ne vem kva hudi?a je en folk zblojen; o?itno ga ni ve?jega veselja kot biciklirat po snegu! :danzoman:<_<

?e mu ?e tok ustreza tovrstno po?etje, nej gre na Krvauc, pa nej se tm pobija z biciklom, ne pa po cesti, ki ogro?a sebe pa tudi druge, presneti wosli! :ph34r::o

Snega pa tok, da bi se blo fajn mal motorizirat, tko pa popoudne spet kako urco na roke ga metat! sramezljiv:whatever:<_<

He, he, to pa fantje ?e znamo... :P:D:hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

A ti si tud tega sre?al :ne vem: ne vem ampak enim pa res kr neki kole??kov manjka, da se z biciklom vozi med avt v sne?nem kaosu zraven ga pa tolk premetava levo desno, da sam ?aka?, kdaj se bo prevrnil pod avto.

Druga? pa so danes zakon kamionarji... kot da ne bi veljal za njih zakon, da se morajo izlo?it iz prometa. Zastoj zarad njih na ?martinki na Kajuhovu, na obvoznici se je eden razstrelil v jarku in v tabli. V glavnem kot ka?e tem ljudem manjka kar nekaj zdrave pameti :( Pa da ne bo kdo rekel, da imajo pokvarljivo blago za prpelat, razen ?e so pokvarljivo blago avtomobili, goriva, hlodi ipd :angry:

33112_1.png

Napisano

Ko je govora o kamionarjih; danes sem opazoval v centru LJ, ko je pri?el smetarski kamjon, po svojo robo, da nalo?i, pa se zakoplje v snegu, ki ga je blo pomoje ene 10 do 15 cm nezsplu?enga, no pa se trudi, naprej, nazaj, ve? gasa, mjn gasa itd, pa uleti en ven iz kamiona ter mu za?ne odkopavat sprednja kolesa, zadnjih jasno ne, pa se oba ?udita kako hudi?a da niti zdej ne gre ven, ko je cesta ?e popolnoma odkopana! :ne vem: :hohoho:

Me je mikal, da obema za?utiram po eno ledeno kepo, da se jim mozak malo zbistri, morda pa nista dojela, da zadaj koplje! :whatever::rozico::ouje::P

Napisano

Tele kamjonarji pa so klasa zase. Po?nejo ravno to kar jih je volja, ?e jim pa ho?e kdo na prste stopit pa takoj pizdijo pa ceste zapirajo.

Najbolj butosto se mi je zdelo da ko so ?e popolnoma zablokirali vozni pas s svojimi izleti, so poznornost preusmerili se na prehitevlani pas in po?eli iste bedarije.

"Samoizlo?il" so se v tistem momentu ko so se zakopal al pa iz ceste zletel...

Ste vidl na 24ur ko ka?e video, ko je tovorjakar povzro?il nesre?o (1 oseba umrla), kako je vseh hit prpa stisnla, pa so se za?el pred nesre?o ustavljat, da jih ne bi policaji pojebal....

Sploh tiste tuje kamjonarje bi blo pa treba extra "popedenat".

No da ne bom samo kamijonarjev, potem so tu ?e brihte z letnimi gumami, v?eraj sem videl enega znalca z nekim Reanultom, ble so letne gume, pa ?e te tok u kurcu, profil za ?irino zobotrebca in ne pretiravam. Zelo dvomim, da je bil v?eraj potem pri vulkanizerju, da je pa ketne gor deval pa ?e manj. Aha pol so pa ?e tu oni znalci, ki ne o?itstijo strehe, pa se jim pri zaviranju kup snega na ?ipo usuje, tok da brisalci ne prenesejo te?e. Verjetno ?e majo kake sonarje, ki jih usmerijo do najbli?jega izzleta iz ceste....

Napisano

Na?e zimske slu?be pa so tut poglavje zase, pomoje so v pouhni pripravlenosti med majem in oktobrom, pol pa jim koncentracija pade, no pa sej jih ?tekam, ker v ostalih mesecih itak nkol ne sne?i in ni poledic pa ostalih neprijetnosti! :whatever::hohoho:B)

Napisano

Da se veliko napisati na to temo...

Vendar mora? vedeti da recimo po LJ nimajo nikamor snega za odrivati ker so povsod avti parkirani.

Je pa smotana situacija da ne more? pravo?ano priti v ?olo/slu?bo/kam drugam

Napisano

U Lublani sm doskat vidu da ga pr Vrazovem trgu u Lublanco kipajo! :D

Napisano

Obvoznica bi lahko bila splu?ena, sem pa mislil da sem edini, ki skoraj nikoli ne gleda vremensko napoved, zato ker po vsakem sne?enju sli?im izjavo zimskih slu?b: "Sneg nas je presenetil."

Jest sem si spodaj neki plastiko pokrivil/zjebal, ker je bilo preve? zbitega snega med kolesnicami in sem delno plu?il jaz :S....

verjamen da je te?ko vse naenkrat splu?it, samo mislim da te glavne vpadnice v ve?ja mesta sploh v Ljubljano, bi pa lahko splu?ili, mende nimajo samo 5 plugov...

Da nimajo kam plu?it, pa nej grejo spisat hvalnice vsem brihtnim "urbanistom", ki so "ustvaljali" na?o prestolnico in so ra?unali/mislili samo za 5 minut vnaprej... Zidajo ene bloke ve?je kot druge pa 3 parkir place zravn, pa ?e rinejo po centru zidat.

In ?e bi bila parkirna "politika" urejena in javni prevozi tako kot se zagre, bi bilo za dobr?en procent manj problemov.

Napisano

10 plugov na obvoznici ni realno za pri?akovati, teli ki so bili so plu?ili vednar ?e je pred njim kolona ne more ni?, rabi kar en ?as da naredi krog okoli ljubljane. Druga?e pa zima je zima, folk naj si gume kupi tist k pa ne zna vozit naj gre pa na te?aj varne vo?nje pa mu bojo tam simulacijo delal, ?e je seng na cesti ?e ne pomeni da se mora voziti 30km/h, ko sem ?el v?eraj zjutraj v slu?bo sem opazil da je manj vozil na cesti in niti ni bila tak?na kriza po obvoznici in okoli rondoja, zgleda da so pacienti s ?ang ?lang gumami in nesposobne?i doma ostali oz. ?li na bus ker se jim ni dal kidat avta :bravo: ?e bi bilo ?e tako vsaki? ko bi de?evalo bi bil svet ?e skoraj popoln,noben nebi bil ?iv?n in promet bi normalno potekal. :bravo::hohoho:

Glede parkiri?? je pa katastrofa,tudi s plugi vse zaplu?ijo,vendar zgleda da bo trajal da bodo tole z bagr?ki nalo?il, saj snega tudi za odmetat ni kam.

Druga?e sem pa v?eraj rabil do slu?be 5min ve? kot ponavadi :bravo:

Napisano

Dns folk ?e zmer voz, kot da so ceste zasne?ene, s pol metra materiala, kriza ?iva! <_<:rispekt::whatever:

Napisano

Moja je ostala V bolnici. :(

Napisano

Moja je ostala V bolnici. :(

Ojoj. ?e kaj ve? kak?ne plane imajo z njo?

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Ojoj. ?e kaj ve? kak?ne plane imajo z njo?

Nebivedu :ne vem: , jutr gre na magnetno, danes pa ji tankajo meka protibole?inska sr.. direkt v ?ilo <_< .

Jutr bom-o vse vedl, najbolj jo skrbi ?e jo bod mogl operirat. :(

Napisano

Dr?im pesti, da bo vse OK.

Re?i ji, da foruma?i mislimo nanjo in ji ?elimo ?imprej?nje okrevanje. :rozico:

33112_1.png

Napisano

Ojoj... Ne vem kaj je bilo, ampak DR?IM PESTI, da bo vse ok :rozico:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Na polnoletni ma?inci mi pu??a olje iz menjalnika, bemumatrupi?kumilumatr! :whatever:<_< :ne vem:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Amerika je glumila nevtralnost, do napada Japonske na Havajih, ko je bila prisiljena napovedat vojno Japonski. Zaradi sporazuma na osi Nemčija, Italija in Japonska pa sta Nemčija in Italija nekaj dni za tem napovedali vojno ZDA. To se je zgodila dve leti kasneje od samega začetka vojne v Evropi. V aziji pa je to trajalo že precej dlje.   Dejasnko pa so pritisnili na plin v Evropi šele, ko se je že videlo, da se vojna sreča spreobrača in da je Rusija dovolj oslabila Nemške enote na vzhodu. Takrat se je pa dirka kdo bo prevzel nadzor nad povojno Evropo šele dobro začela. Ko so videli, da je rdeča armada potolkla Nemce na vzhodu in da drvi proti jedru Evrope so šele začeli hiteti. Prej se jim ni tako mudilo leta 1944 je pa šele ratala dirka, kdo bo prej porazil in zasedel Nemčijo.   Ampak kljub temu, da se je vojna tudi v Aziji končala avgusta 1945, amerika kar ni in ni mogla odnehati pa se je spet tolkla v Koreji, kjer je malo manjkalo, da ne bi še malo sprobavali jedrsko orožja še na Kitajcih, ki so prišli na pomoč Koreji. General Douglas MAcArthur bi jih vrgel po severni Koreji in Kitajski med 20-40 če bi mu jih odobrili. Skoraj je pa dejasnko dobil 4. Truman je to ustavil.   Pol so se mal šli žogat z jedrskimi raketami v Turčijo, neuspešno naredili invazijo na Kubo, da je ta za obrambo povabila SZ in tako povzročila Kubansko krizo. Pa ker ni bilo dovolj so se šli še malo vojne v Vietnamu, kjer so pobijali na deset tisoče civilistov verjetno samo zato, da ne bi ratali komunisti in tako naprej, da ne bom predolg.
    • Hmmm, Američani pa nimajo jedrskih podmornic z jedrskimi konicami ... celo Kitajci jih imajo. Kdo bi si mislil.
    • Ampak prvi spopad z cesarsko armado pa so imeli šele dva tedna po Pearl Harborju in vojni napovedi. Tko, da do takrat so bili na Kitajskem zgolj kot turisti.
    • Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
    • Pa kaj vam je ljudje. Rusija ima pravico do samoobrambe. Res pa, da je pri tem sila nespretna - za samoobrambo pobije precej manj otrok in žensk kot to za samoobrambo uspeva judovki državi. V opravičilo, vodkarji za pobijanje pač nimajo na razpolago superiornega ameriškega orožja, kot ga imajo židje. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.