Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja kluko pa vle?no vozilo mam. prikolca je itak problem.

Ja fajn, a jo bo? prestavu al odpelu na dinos? ?e misl? razkosat, jo lahk en dopovnde sam razkosam pa sam ?kolko odpele? ;)

odpelat na drugo lokacijo da me po?aka tkrt ko bom frej ( mal ?e lohk razmi?lam, ker se situacija ponekod zlo zanimivo obra?a sicer v ne preve? pozitivno smer ampak ok pustmo ?e za enkrat to )

lohk pa pojamram dons da sm se mal preve? soncu nastavlu ker je biu res top shit vreme in to ceu dan na barki in itak sm odklopu mo?gane do konca in se seveda pozabu namazat is son?no kremo ... zdele sm pa tak kokr kuhan rak ... da ne omenjam sploh kolk me pe?e :vskalo::vskalo::(:(:wacko:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

odpelat na drugo lokacijo da me po?aka tkrt ko bom frej ( mal ?e lohk razmi?lam, ker se situacija ponekod zlo zanimivo obra?a sicer v ne preve? pozitivno smer ampak ok pustmo ?e za enkrat to )

lohk pa pojamram dons da sm se mal preve? soncu nastavlu ker je biu res top shit vreme in to ceu dan na barki in itak sm odklopu mo?gane do konca in se seveda pozabu namazat is son?no kremo ... zdele sm pa tak kokr kuhan rak ... da ne omenjam sploh kolk me pe?e :vskalo::vskalo::(:(:wacko:

a nisi glih pod Pohvalite se da si do ponedeljka nedosegljiv..?

kaj potem delas na forumu..? <_<

www.trziskisladoled.si

Napisano

Juhu, eno torbico sem usjav, jebemti - ko nisem navajen "pederu?e" s seboj nosit. <_<:hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Juhu, eno torbico sem usjav, jebemti - ko nisem navajen "pederu?e" s seboj nosit. <_<:hudicek:

Vaja dela mojstra :P

Bolj ko bojo vredne stvari notr, bol bo? gledu kje se nahaja-govorim iz lastnih izku?enj :prstgor:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

u takali situaciji sm js bil, ko sm ?ou med vojsko en vikend mal na morje pogledat, nasekal me je ko nvem kaj u vojski pa tist tedn lih terenensko usposabljanje, pa vsak dan bojno opremo na sebe pekl, ko zmaja, na konc tedna sm se ?e cel olupu...

Napisano

Nism vedu da mamo tle tud wifi ... Walda morm mal precekerat kaj se kej dogaja u vasih koncih ... Drgac pa vrjem da sem za zlo veliko vecino nedosegliv in da uzivam drgac na povno :-) sam upam da jutr nebo prevec dezja oz mocno upam da ga nebo ceprav napovedi so drugacne :-/

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

u?ivej maksimalno,?e mal namest nas ki mormo delat :prstgor::P

miataviperfinal.png

Napisano

u?ivej maksimalno,?e mal namest nas ki mormo delat :prstgor::P

bom ?eprov tud mene ?aka kruta realnost v ponedeljek ... ?iht pa ?e na no?ni smeni sm :wacko::wacko::wacko:

Napisano

it's official: najslabsi vozniki v evropi so albanci...tile iz albanije se posebej...debil+imbecil+moron+kreten= tipicni AL voznik

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Labi ne prehitro... V ?paniji ?akam pred mejo zaradi ognja ki je kao "pod nadzorom" in vsi samo ?vrkajo sem in tja...

Ja v glavnem pozdravi izpred SP/FR meje...

If in doubt, flat out... 

Napisano

Mislim da sm u?eri (po ve? kot ?estih letih) radar ukajlov. Vpra?anje ?e ga ni za menoj pa pol ?e Viper (direkt konec Ljubljane, pred ind. cono Trzin), ko smo se vra?ali zve?er. :hudicek:<_<

Napisano

Se mi je zdel da ga bo?.. js sm ga ?e taprav moment zavohu in so se RS-Rke spet pokazale za odli?no investicijo :D

Je bil pa res dobr skrit, direkt za koncem kovinske pregrade :angry2: ?e zarad tega se raj vozm zadaj po ovinkih, kot pa tm ?ez 72465337 ?rnu?kih in trzinskih semaforjev..

miataviperfinal.png

Napisano

Zdej me lohk ?e izvle?e, ?e je bil nekdo relativno vzporedno z menoj in bova oba na fotki, se pravi fotka neveljavna. :blush:

Dobr je pa to, da ga nisem lih neki ful "prikrivil" :jezicek::hohoho:

Napisano

Tm je itak ?e konec naselja, omejitev pa 70, tko da ?e nisi tolk pi?iu ti zna zmerit ravno do 20km/h nad omejitvijo kar je 80? oz. 40? polovi?ka. :ninja:

miataviperfinal.png

Napisano

Tm je itak ?e konec naselja, omejitev pa 70, tko da ?e nisi tolk pi?iu ti zna zmerit ravno do 20km/h nad omejitvijo kar je 80? oz. 40? polovi?ka. :ninja:

Bom kar v naslednjem rangu pristal (po ?tevcu cca. 100 se mi zdi). Mah mal pred tem sem ravno prehitu neke "tenstatorje", ki furajo 20 pod omejitvijo, jao. :hudicek:<_<

Napisano

coffee to go - dobesedno, ?e posebej ?e ga pusti na strehi ravno opranega avta.................

ja ve? z miniko se je ful te?ko vsest v avto..........

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

coffee to go - dobesedno, ?e posebej ?e ga pusti na strehi ravno opranega avta.................

Kva pa mlade ?toparke pobira? :hudicek:
Napisano

Pr men tega ne more :hohoho:

Podpis.png

Napisano

Wankl se je po zadnji topless vo?nji v de?ju neki opogumu :P

miataviperfinal.png

Napisano

Hemy je kot ka?e zmagal, jaz pa nisem gledu dirke. :blush:

Napisano

Mazda je v?asih res delala kvalitetne avte. Ampak se spra?ujete kako to pa?e v jamralnik :D

Kot sm ?e zadni? pisu sem dal prednjo masko peskat in barvat. In? Krom na maski je tok kvalitetn in trd da se ne da speskat :vskalo:

No ja, verjetn bo mojster zmogu, sam neki je jamru da v precej dolgem cajtu naredu sam par cemtimetrov :angry2:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Napisano

Okrog 18.ure sem ?el z otrokom v Kam. Bistrco, zadaj pa g. ?mego v svojmu stroju, no in se odlo?im it mimo kolesarja; v tistem momentu ko mi je bil skoraj na prednjem desnem kolesu, pojava v istem momentu iztegne levo roko in se znajde na sredini cesti??a. :aaaaa::hudicek:

Kako mi je ratal zbalansirat in zbremzat da ga nisem ukajlov mi totalno ni? ni jasno, ?lo je pa za mi?jega. Ampak a folk sploh kej razmi?lja, gleda o?itno itak ne, KATASTROFA. :rolleyes::vskalo:?zmeden?

Napisano

Okrog 18.ure sem ?el z otrokom v Kam. Bistrco, zadaj pa g. ?mego v svojmu stroju, no in se odlo?im it mimo kolesarja; v tistem momentu ko mi je bil skoraj na prednjem desnem kolesu, pojava v istem momentu iztegne levo roko in se znajde na sredini cesti??a. :aaaaa::hudicek:

Kako mi je ratal zbalansirat in zbremzat da ga nisem ukajlov mi totalno ni? ni jasno, ?lo je pa za mi?jega. Ampak a folk sploh kej razmi?lja, gleda o?itno itak ne, KATASTROFA. :rolleyes::vskalo:?zmeden?

v tem momentu sm vidu ?e sam kok bo kolesar odletu ?ez tvojga ?rnga zmaja :blush: na sre?o se je vse dobr kon?al :prstgor:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.