Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mene je tud dons...ka je to za en dan?? Sam verjetn sm ?e v?eri na fitnesu kej pretegnu, du?a bi dala a telo ne :hohoho: pol pa poka v kri?u. Bo treba spet plesat za?et... salso, vsaj ne bo sosiđ party :hohoho:

Napisano

ne pozna? boss zgodovine... :hudicek:

nisem nikol ?ravfal... :dudek:

Ja, je blo treba dat nosilec stran...butasti japonci :vskalo:

Se vsaj ve za drugi?...ve? ?raufam na avtu, bolj ga poznam :D

Podpis.png

Napisano

Zdele ne vem zakaj ampak sem gledal malo Tednik na SLO1, pa sta me dve tragi?ni zgodbi fajn globok ?piknli, matr kaj pre?ivlja ubogi folk v tej dr?avci. :closedeyes:

O?itno sem zmaj z mehkim srcem. :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

pizda, al ma pes tud virozo al pa ga je hotu kdo zagiftat!

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Hotu sm narest par fotk za koledar... pol sm se pa zakopu in komi spravu avto iz snega.. Naredu sm pa prbli?no to?no 0 slik ^_^

panoramska.jpg
Napisano

Prpuzu iz Ljubljane, to pa ?e ni tok hudo, ampak vla?t Pari?ana v poletnih ?evljih po Ljubljani...priceless

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Nekatere ceste so res slabo "splu?ene". <_<

Napisano

Nekatere ceste so res slabo "splu?ene". <_<

hehe, DARS-ovci se ma??ujejo folku, ki jih kritizira (neupravi?eno ali upravi?eno) tako, da so zdaj hitrost plu?enja iz znosnih 60-70km/h spustili na 20km/h pa naj se folk jebe. :jupiii:

Za povrh pa se ?e ustavijo na cestninski postaji na obeh pasovih za vinjetni prehod in nato dva darsovca po?asi ?etkata okoli svojih kamionov in se delata, da ?istita stekla in kontrolirata ali je plug ?e vedno gor al sta ga morebiti ?e zgubla. Jebanje v glavo, ker bi komot avtomobile naprej spustli, ?e v istem trenutku normalno spu??ajo ?leperje.

?e se ne motim imam tole celo posneto pa bom dal video na youtube, ko bom imel ?as.

33112_1.png

Napisano

zdej mam pa poln k**** tega angle?a, za?el sm z brezpla?no reklamo za njegovo trgovino :rolleyes:http://www.fordprobestore.co.uk/store/ u glavnem batne obro?ke mi po?ilja ?e skoraj leto dni :vskalo: ko sm mu za?el pisat o vrnitvi denarja na maile sploh odgovarju ni ve?, tak da NE KUPUJTE prek te strani!

Napisano

Mater v?eraj pridem domov in vs eokol bajte skidano, u 3pm sem prikraj?an za parkiranje in vo?njo po celem snegu. :angry2:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Psa niso zagiftal ampak je sam nek predmet po?rl.... :vskalo: , 3 dni bo ricer na ri?ni dieti, ?e ne gre ven pa operacija..... :wacko:

Napisano

Sanjal se mi je, da smo s kolegi in znanci ustanovili STRANKO VSEH SLOVENCEV, ki je bila stra?no uspe?na zadeva, no kmalu zatem pa sem bil ?e udele?enec lastnega pogreba. Heh, ?udne sanje. :aaaaa:<_<

Ampak Stranka vseh Slovencev (bolje re?eno Stranka vseh dr?avljanov Slovenije) oz. SVS ali SVDS se mi pa ?e vseeno v teh prepirljivih cajtih, prov carsko sli?i. :jezicek:

Napisano

Sanjal se mi je, da smo s kolegi in znanci ustanovili STRANKO VSEH SLOVENCEV, ki je bila stra?no uspe?na zadeva, no kmalu zatem pa sem bil ?e udele?enec lastnega pogreba. Heh, ?udne sanje. :aaaaa:<_<

Ampak Stranka vseh Slovencev oz. SVS se mi pa ?e vseeno carsko sli?i. :jezicek:

Predsednik Zmaj vabi na 5. letni vseslovenski piknik, ki bo hkrati dela prost dan....

Vabljeni vsi dr?avljani

Mislim da ?e ma? zmagovalno formulo

Napisano

Hehe, ?koda da nimam nobene mo?i, druga? bi bil res zmo?en kej naredit za dobro ljudi v tej dr?avci, ker mi je totalno ?koda na?ega naroda, da se mu krivulja nagiba navzdol na marsikaterem podro?ju. :blush:

P.S. - sem mal popravu idejo (pretekli post), da bi res pokrili vse zainteresirane v na?i republiki. :prstgor:

Napisano

bemti, en mi je cezo ukajlu :vskalo:

Kako ukajlu?

Men pa ?arnica...po?as bo ?e vse zamenjan na mazdi, odkar jo mam :wacko:

Podpis.png

Napisano

Kako ukajlu?

Men pa ?arnica...po?as bo ?e vse zamenjan na mazdi, odkar jo mam :wacko:

mah zutri sm ?ou neki iskat v avto pa vidm, da mi odbija? od blatnika stran visi, pa barva je mal po?la :blush:

Napisano

J**** rabljeni printerji.. najprej cele komplikacije z adapterjem za elektriko, pol driverji, na konc pa ?e zasu?ene kartu?e :danzoman: To je to za ta dnar :angry:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

@viper: upam da si ga saj ugodno kupu!

@?mego: kdaj prpele? u CerarMS delavnco??

panoramska.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Brez da "tapneš" jedro ventilčka tudi pri navadni zračnici ne boš nič napumpal.   Vsakič ko tapneš ventil na UST, se v njem lahko drobna kapljica mlekca zasuši. Saj temu je namenjeno mleko, da se suši ko pihne skozi luknjico. In ko ene 2x 3x tako pumpaš se v jedru nabere toliko zasušenega, da nobeno tapkanje ne pomaga več. Ko odšraufaš jedro je to lepo zabito in zrak ne more iti skozi. Potem ga poizkušaš "predrkat" pod vodo, očistit strjeno mleko, pa ima še vedno polovičen pretok v primerjavi z novim. Brez rezervne zračnice se še vozim okol, rezervna jedra imam pa vedno s seboj.    Naša familija ima 3 wheelsete na šlaufih, 3wheelsete pa na mleku. Tisti s šlaufi so neproblematični. Pri enih od UST - jev se ventili bašejo stalno (na3 pumpanja), pri drugih pa ne, pa imajo vsi Mucoff ventilčke in enako mleko.   S pumpo, niti majhno niti malo večjo veliko ne boš naredil na tubeless velikega volumna. CO2, pa ne eno, ampak nekaj bombic.  Tubless je fajn ker lahko zaflikaš s črvom. Če rabiš tubeless razdirat pa tlačit zračnico noter, si ga na...l.
    • eksluzivno najdeno za forumaše 😁
    • Ravno to sem mislil napisat, da je dobro imet v nahrbtniku vedno kako rezervno zračnico in orodje za menjavo. In pumpo, majhno, seveda. 
    • Bi mu pasala tablica GO DEEYAN
    • Počakaj še kakšno leto, boš lahko po LUFTU letal z nekimi takimi zadevcami, hehe
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.