Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pa kaj je s tem k******m snegom no, aprila smo p***a :vskalo::vskalo:

je Z M A J napisal:

U?eri ni blo neki preve? produktivno ?uranje in sem dobu le eno telefonsko, no sode? po tem kak?na je bila, ne bi rabil bit v jamralniku. :P

Ce je bjonda, ti lahko avto posodm, da bo machy machy haha pa se leder mas notr :P

When in doubt, duck it!

Napisano

doma...zbolu...ptici mi serjejo na avto...sneg pada...1.april je...ma ni da ni ^_^

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano
  je Slivka napisal:

Prvi april je, jaz pa sam v slu?bi (de?urni). Sploh nimam koga za "potegnit". :angry:

En prvoaprilski ?tos zate - jutri ne bo sne?ilo - lopato, plug, ketne in druge protisne?ne pripomo?ke lahko pospravi? do jeseni :hudicek:

33112_1.png

Napisano
  je Boss napisal:

En prvoaprilski ?tos zate - jutri ne bo sne?ilo - lopato, plug, ketne in druge protisne?ne pripomo?ke lahko pospravi? do jeseni :hudicek:

Samo jaz ne bi ?e menjaval zimakov na va?em mestu vsaj do pol maja. :harhar:

Napisano
  je Slivka napisal:

Boss, ne se mi zaje...

Si ?e s horoskopom precej zaj...

Ma jebat ga, letos sem ? etolk zamo?il, da je ?e vseeno, ?e ?e mal.... bom naslednjo zimo bolj mirkal sramezljiv

je Alex napisal:

Samo jaz ne bi ?e menjaval zimakov na va?em mestu vsaj do pol maja. :harhar:

Ho?e? re?t: "?e ta sneg skidamo pol pa gremo ?e na morje"

33112_1.png

Napisano
  je Slivka napisal:

Prvi april je, jaz pa sam v slu?bi (de?urni). Sploh nimam koga za "potegnit". :angry:

Raje naj ga kak?na medicinka tebi. :cheers::jezicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ko ?e omenja? medicinke: se v bolnici sli?i tudi kaj takega: "No, gospod, vi se kar slecite in v posteljo, jaz grem samo nekaj iskat pa pridem za vami...". Vseeno je mo?akar jamral...

Napisano

jutri sneg in de?.....do konca tedna de?....

Pi*** saj bo treba prestavit moto trip v alpe, te se letos sploh ne bodo odprle :blink:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
  je jures napisal:

jutri sneg in de?.....do konca tedna de?....

Pi*** saj bo treba prestavit moto trip v alpe, te se letos sploh ne bodo odprle :blink:

Tudi besedilo bele sne?inke je zato rahlo spremenjeno

...bela sne?inka, ki pada,

glej prvi aprilski sneg.

je Lava napisal:

ena le?a se mi je posu?la :vskalo:

vzemi drugo :huh:

33112_1.png

Napisano
  je Lava napisal:

nimam jih ve? :glare:

eee shit... a ?e jo namaka? v teko?ini se ne povrne nazaj v formo?

33112_1.png

Napisano

Kolk pa ima? dioptrijo... mislim, da bi sko?ila k ta prvem optiku po kak?ne ta mehke, 14 dnevne ali pa mese?ne?

33112_1.png

Napisano

@Lava - v optiki Aleksandra imamo ?lani popuste, ?e ti kej pomaga, imajo pa tudi sedajle akcijo, ko ti pri naro?ilu komplet o?al PODARIJO 50?. :cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Le?e nabavljaj v tujini....jest kupujem po cca. 15-16 eur 2 pari 14 dnevnih.....pri nas te palijo za 10 eur po ?katli ve?....kupim 3 naenkrat, po?tnina par eur in imam v ?epu za pol tanka beznina :D na 18 tednov.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.