Srachko Napisano 14. november, 2013 Prijavi Napisano 14. november, 2013 No da ?e jaz pojamram... Gre mi na ku... ku... ahm ... kuplongo, ko se glih z ?ihta privle?em, pa mi ?e prec telefon nori, k bi vsi naokol radi kavico.... HALO! Pa ?e minutko al dve sem komaj doma + da mam okoli hi?e ?e marskikaj za postoriti. Citiraj Plin je za kuhanje, elektrika je za razsvetljavo, diesel je za oranje, bencin... bencin pa je za vozit.
Turbo Lumpi Napisano 16. november, 2013 Prijavi Napisano 16. november, 2013 Ehh neki delam pa mi zmanka trdilca zdaj je pa napol narejeno useskupaj Citiraj
Alex Napisano 17. november, 2013 Prijavi Napisano 17. november, 2013 Moram pojamrat, ker mi nagaja desna kri?na vez na nogi pa ne morem na svojih obi?ajnih 6-7 km. Citiraj
Gelipter Napisano 17. november, 2013 Prijavi Napisano 17. november, 2013 lp pa pejdi s kolesom po stari semedlski cesti v koper in nazaj ale? Citiraj
canyon Napisano 17. november, 2013 Prijavi Napisano 17. november, 2013 ?e tretji dan brez moje mazdice ?e kr ?akamo lamelo Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 17. november, 2013 Prijavi Napisano 17. november, 2013 Otrok ima spet vro?ino, pri tem lahko le upam, da je obdobje vro?inskih kr?ev ?e mimo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 17. november, 2013 Prijavi Napisano 17. november, 2013 Ja, je. Zdaj je obdobje trebu?nih viroz... Mi smo kar a?urni, kar se tega ti?e... Citiraj
Deeyan Napisano 17. november, 2013 Prijavi Napisano 17. november, 2013 ?e tretji dan brez moje mazdice ?e kr ?akamo lamelo kako lamelo? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
canyon Napisano 17. november, 2013 Prijavi Napisano 17. november, 2013 kako lamelo? sklopka ?la v maloro oz. lamela je konkretno za?ela drset ... potisni le?an in ko?ara sta ?e uredu pol sm pa ?e mislu da bo lamela v petek ?e kon?ana mi kolega sporo?i ?alostno novico da se je majstru ma?ina za netanje lamele pokvarila in tko sm zdej ?e od ?etrtka ve?er brez avta, znaj naj bi bla lamela kon?ana jutri tko da upam da mi do ?ihta rata avto zrihtat Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 17. november, 2013 Prijavi Napisano 17. november, 2013 sklopka ?la v maloro oz. lamela je konkretno za?ela drset ... potisni le?an in ko?ara sta ?e uredu pol sm pa ?e mislu da bo lamela v petek ?e kon?ana mi kolega sporo?i ?alostno novico da se je majstru ma?ina za netanje lamele pokvarila in tko sm zdej ?e od ?etrtka ve?er brez avta, znaj naj bi bla lamela kon?ana jutri tko da upam da mi do ?ihta rata avto zrihtat kaj si dal lamelo obnovit? men ni zdr?ala dolgo... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
canyon Napisano 17. november, 2013 Prijavi Napisano 17. november, 2013 kaj si dal lamelo obnovit? men ni zdr?ala dolgo... kolega pravi da jo je dou pa jo je meu kr doug ?asa s tem da ni ?paru na gasu ... je pa tko da dobr bo za1x da se vozn na ?iht pa nazaj dokler ne na?param mal ve? pa da grem na mal bl orng rihtanje komplet avta Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 17. november, 2013 Prijavi Napisano 17. november, 2013 na moji se je zgodil neki takega (sam dober je pa res, da ti nima? take sile ) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 18. november, 2013 Prijavi Napisano 18. november, 2013 Ja fak no, Strazisar se je ubil na domaci stezi s toskega cela... zlomil vrat Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dejanot Napisano 19. november, 2013 Prijavi Napisano 19. november, 2013 Ja fak no, Strazisar se je ubil na domaci stezi s toskega cela... zlomil vrat Cao Ja res zalostno za tako dobrega cloveka ===> http://www.mtb.si/novice/1840-bil-je-koles...ki-kolesar.html Gorazd, pocivaj v miru! LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Neyko Napisano 19. november, 2013 Prijavi Napisano 19. november, 2013 Gorazd je bil moja stranka,imel sem avtomat v bike parku Kr. Gora... Zelo preprost in dostopen mo?akar, me je kar zmrazilo, ko sem zbrisal njegovo gsm cifro z imenika.. Naj po?iva v miru Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 19. november, 2013 Prijavi Napisano 19. november, 2013 meni je pa karbonsko obnovjeno lamelo zdrobil... pa saj sta bila oba v avtu ko smo probaval od 0-100 takrat Druga?e pa ?el danes v bauhaus in zapravil 50? brez problema. Pa sem ?el samo po ?ajbo za felxarco za kolega, katera je stala 4,5?. Mimogrede sem kupil ?e duck tape, maskirn tape, nek ?rni spray, protipra?ne maske, popnet pi?tolo (svojo sem nekje usjal) in avto kit. ?e bi bil notri ?e pol ure dlje bi 100% nabral za 100? malenkosti.. Citiraj
Deeyan Napisano 19. november, 2013 Prijavi Napisano 19. november, 2013 meni je pa karbonsko obnovjeno lamelo zdrobil... pa saj sta bila oba v avtu ko smo probaval od 0-100 takrat Druga?e pa ?el danes v bauhaus in zapravil 50? brez problema. Pa sem ?el samo po ?ajbo za felxarco za kolega, katera je stala 4,5?. Mimogrede sem kupil ?e duck tape, maskirn tape, nek ?rni spray, protipra?ne maske, popnet pi?tolo (svojo sem nekje usjal) in avto kit. ?e bi bil notri ?e pol ure dlje bi 100% nabral za 100? malenkosti.. Huh ja, se kr hiter nabere, vem ko sm za firmo orodje kupval smo bli kr hitr na 600? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
canyon Napisano 19. november, 2013 Prijavi Napisano 19. november, 2013 Huh ja, se kr hiter nabere, vem ko sm za firmo orodje kupval smo bli kr hitr na 600? ne govor ... ko sva iz kolegom delala pri nekem privatniku iz komende sva v pou ure nabrala za 1500 ? potro?nega materjala in orodj, pa? ?louk je biu zlo slabo zalo?en z orodjem in ostalim materjalom, pa lih premonta?e gum so se za?ele marca in smo mel dela ?ez glavo in prvi teden sva letala okol ostalih vulkanizerjev iskat ute?i in podobno da sva kokr tok normalno lahko delala ... da o orodju sploh ne govorim ko je pri?la sezona ko so kmetje na veliko vozil traktorje ?raufat pa naro?val materjal za balirke in podobno .. Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Slivka Napisano 20. november, 2013 Prijavi Napisano 20. november, 2013 ?koda, da se pla?e ne nabere v pol ure za 1500?... Citiraj
Gustav Napisano 20. november, 2013 Prijavi Napisano 20. november, 2013 ?koda, da se pla?e ne nabere v pol ure za 1500?... Vse bolj noro je kako ni? ne dobi? za XX? ko pa cel mesec sedi? v slu?bi in te molzejo, se pa obna?ajo, kot da ti dajo celo bogastvo - ki potem v prvi trgovini brez te?av in razsipnosti zgine. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
g.Wankel Napisano 20. november, 2013 Prijavi Napisano 20. november, 2013 ?koda, da se pla?e ne nabere v pol ure za 1500?... Ne vem, vpra?i to Bill Gatesa Citiraj
Slivka Napisano 20. november, 2013 Prijavi Napisano 20. november, 2013 Vse bolj noro je kako ni? ne dobi? za XX? ko pa cel mesec sedi? v slu?bi in te molzejo, se pa obna?ajo, kot da ti dajo celo bogastvo - ki potem v prvi trgovini brez te?av in razsipnosti zgine. Pri eni pla?i in treh otrokih... zgine ?e preden pride? do prve trgovine. Citiraj
jures Napisano 23. november, 2013 Prijavi Napisano 23. november, 2013 Za en dan prekinil hujsanje, jebi ga tuki to ne mores, pa se mimo lokalnega mesarja sem sel.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 23. november, 2013 Prijavi Napisano 23. november, 2013 Se mi samo zdi, ali so za en mesec zgre?ili: 23 NOVEMBRA pri?ig NOVOLETNIH lu?k? No, ?e vedno bolj?e kot pa Hofer, ki je v za?etku oktobra prodajal ?okoladne Bo?i?ke... Citiraj
Deeyan Napisano 23. november, 2013 Prijavi Napisano 23. november, 2013 bemti de?urstva, dans ?e 2. na ?ihtu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.