Baby Viper Napisano 8. december, 2013 Prijavi Napisano 8. december, 2013 Poleti finance niso dopuscale, pa so miate prodajali na vsakem kiosku.. Zdej si pa koncno opomorem, koncno dobil sluzbo nazaj itd., pa mi se avto crkne, kot nalasc prilika za nakup. Miat pa nikjer. Za znort. Kaj to?no pa i??e?? Cenovni rang? Nekaj se ?e zmer prodaja, je blo pa poleti res ene trikrat ve? ponudbe kot zdej, pa ?e to se prodajajo skorajda samo 1.6. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
someoneON Napisano 8. december, 2013 Prijavi Napisano 8. december, 2013 Hja NB cca 2001 letnik 1.6, zive barve (rumena, rdeca itd) Za opremo se mi ne gre, raje vidim da je avto malo manj ohranjen, ampak cim manj rjav, ker bo project car, zatorej tudi nisem pripravljen dati kaj vec kot 2.5-3k?. Raje manj. Ce bi vzel drazjo bi jo sparal pa bi mi blo zal prckat vem, ker sem ze mel tak problem. Kaj se trenutno ponuja na avtonetu je zelo svoh, ena sicer nardi torino ki je bila razbita (klical), rumena, ki je najverjetneje sestavljena iz dveh, pa se prodajalec in zgodovina avta so zelo shady. Ono srebrno '99 sem sel gledat, vendar ima zelo navito ceno. Tisto zeleno bom se sel gledat, vendar mi ni vsec niti barva niti notranjost. Glede projekta pomoje bolje da odprem novo temo, ce vas zanima, mislil sem jo kasneje ko bi ze avto bil, vendar je ze nekaj delov doma itd, pa tudi kaka pomoc mi bo prav prisla Citiraj
g.Wankel Napisano 8. december, 2013 Prijavi Napisano 8. december, 2013 No, dr?im pesti za nakup in komaj ?akam da odpre? temo za projekt Pa da se vidimo na kak?nem izletu Citiraj
Slivka Napisano 9. december, 2013 Prijavi Napisano 9. december, 2013 Bom jutri....se ved.o brez toplote in vode..... Rabi? polena? Citiraj
jures Napisano 9. december, 2013 Prijavi Napisano 9. december, 2013 Rabi? polena? pa kamin tud..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 9. december, 2013 Prijavi Napisano 9. december, 2013 Dobro, ?e si brez tople vode, je res malo zoprno. Kar se pa ogrevanja ti?e, pa... pa saj nima? tako stare ?ene. Kaj ti bo potem ogrevanje? Citiraj
jures Napisano 9. december, 2013 Prijavi Napisano 9. december, 2013 Dobro, ?e si brez tople vode, je res malo zoprno. Kar se pa ogrevanja ti?e, pa... pa saj nima? tako stare ?ene. Kaj ti bo potem ogrevanje? Klime drzijo bajto na 18, voda je zoprna ja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 9. december, 2013 Prijavi Napisano 9. december, 2013 Evo po no?ni in sedajle na minusu (preden serviser sploh nazaj pokli?e) zrihtal toplotno! Barabe so pregrizle signalni kabel med zunanjo enoto in notranjo kontrolno enoto - in to nekje sredi zidu/cevi, da sploh ne vidi?. Sem potegnil popolnoma nov UTP in zadeva dela! Before: After: Kar se ti?e ljubkih mi?k, je za njihovo dobroto Miklav? pustil nekaj 'sladki?ev'..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 9. december, 2013 Prijavi Napisano 9. december, 2013 O?itno jim tudi izolacija di?i... Res naseli kak?nega go?a. Vsi odve?ni prebivalci hi?e bodo pobegnili. Garantirano. Kar pa ne pobegne - go? za razliko od ma?ke, gre po rovih za mi?mi in jih polovi. ?e pa se loti? s strupi, pa pazi, da jih ne dobijo radovedni otroci ali pa trapasti pes... In ?e Mazdo v gara?i obesi? pod strop, mogo?e ne fali? dosti - da ne bodo ?e tam kak?ni kabli preglodani. Ali pa kak?ne cevi. Recimo od zavor... Citiraj
jures Napisano 9. december, 2013 Prijavi Napisano 9. december, 2013 O?itno jim tudi izolacija di?i... Res naseli kak?nega go?a. Vsi odve?ni prebivalci hi?e bodo pobegnili. Garantirano. Kar pa ne pobegne - go? za razliko od ma?ke, gre po rovih za mi?mi in jih polovi. ?e pa se loti? s strupi, pa pazi, da jih ne dobijo radovedni otroci ali pa trapasti pes... In ?e Mazdo v gara?i obesi? pod strop, mogo?e ne fali? dosti - da ne bodo ?e tam kak?ni kabli preglodani. Ali pa kak?ne cevi. Recimo od zavor... v toplotno ne more drug kot golazen. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 10. december, 2013 Prijavi Napisano 10. december, 2013 ?e od sobote ne morem dostopat do inernetne po?te. In zato danes pokli?em na "pomo? uporabnikom", kjer mi povedo, da se jim je sesul stre?nik in da ?e nekaj dni ne bo delovalo. In zdaj sem pol-pismen... Citiraj
dpicul Napisano 10. december, 2013 Prijavi Napisano 10. december, 2013 Klime drzijo bajto na 18, voda je zoprna ja ufakako lepo delo so imele, ?e hudega jim ni bilo. Sej zato sem hotu slike, za povezat kako ?ico pa ja ni problem. Lepo da si re?il, in da si spet na vro?em Citiraj
jures Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 Brrrrr astre ne segrejem sploh zjutraj..... ufakako lepo delo so imele, ?e hudega jim ni bilo. Sej zato sem hotu slike, za povezat kako ?ico pa ja ni problem. Lepo da si re?il, in da si spet na vro?em Zica je zica, se klesce za utp imam, ampak diagnoza je bolj problematicna ce ne ves postopkov. Sem ppstopal po soli managementa - problem solving po sistemu ne kaj je ampak kaj NI, in ugotovil da ni z zunanjo enoto nic narobe, tako da je ostala samo komandna plosca in ko odklopis signalni kabel je napaka ostala in nobena nova pojavila Je pa malo cudno da se cel sistem sesuje kljub temu, da je delujoc hardwarsko.....ocitno ne more kontrolirati odtaljevanja/pregrevanja in vklopi zascito. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 zdej pa dost angle?u iz fordprobestore.co.uk sm za?el jebat vse po spisku, ker da ti pa ?e 8 mescev ne po?lje ?e pla?ane robe je pa ?e too much!!! Angle? se mi je celo odzval, reku sm mu, ?e mi namesto tiste robe lahko po?lje kej drugega, odgovor je bil pozitiven, zej pa upam, da bo res kej iz tega Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
g.Wankel Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 Hehe, a to ?e celo traja? Citiraj
Baby Viper Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 Pri tej hitrosti bo res do leta 2020 neki iz tega ..mam pa tud js podobne te?ave in ?e nekam dolgo hodijo zadeve iz amerike Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Alex Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 Glede na vo?njo voznikov zadnje ?ase se mi vse bolj zdi, da jih je kupilo izpit vsaj 50x toliko, kolikor so jih na?li. Ponavadi (do sedaj) sem bil obziren in strpen voznik sedaj pa ni? ve?. Danes grem lepo po?asi po glavni cesti in na priklu?ku se pelje en model v starem ni?anem mercedesu.Imel je tisto jakno z lisico okoli vrata in velikanska o?ala na nosu.In ja, govoril je po telefonu.In se pacient za?ne rivat proti meni brez vsakega ?migovca, brez pogledat desno samo govoril je ?e vedno po pol kvadratnega metra veliken telefon-?ku. In jaz ni?, z enako hitrostjo peljem naprej...in pacient se ?e bolj rine proti meni.Po?asi mu je zmanjkovalo pasu in je celo prijel tudi z drugo roko volan.Nato se je moral zaustavit in niti vozila za mano ga niso spustila .Tip?ek je samo besno trobil. Nauk: ?e se obna?a? kot pacient to tudi ostane? ?e naprej. Citiraj
dpicul Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 Cel dan skoz okno spremljam lepo vreme, novice na Mazda forumu in razmi?ljam da jutri mi ne ostane drugega kot zdravnik. Verjetno sem med prvimi v familiji fasal neki resnega ?e letos... Citiraj
Z M A J Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 @Alex - danes sem ravno razmi?ljal, ?e ni bil morda dana?nji dan imenovan tudi "dan brez pri?ganih lu?i na vozilih", tako kot je npr. 1.december dan boja proti Aidsu. Ker tolikim kot sem pa danes signaliziral, naj pri?gejo lu?i, kaj takega pa ?e dolgo ne. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 Hehe, a to ?e celo traja? ?alostno ampak resni?no ampak js se ne dam, vztraju bom do konca, pa ?e bo treba bom tut ?ou do njega! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 Danes je pa o?itno en ?uden dan. Se peljem po cesti, pa pride eden nasproti in mi blenda. Bolje pogledam in vidim, da je sosed. In dvignem roko v pozdrav. Peljem naprej. Spet gre nekdo nasproti in mi blenda. Bolje pogledam in ugotovim, da je h?erkina u?iteljica. In dvignem roko v pozdrav. Peljem naprej. In mi pride vsaj pet poznanih mimo, ki so mi poblendali in ko sem jih prepoznal, sem samo dvignil roko v pozdrav. V Solkanu pa se ustavim na semaforju. Avto, ki stoji nasproti, spet poblenda. Prepoznam mo?akarja in dvignem roko v pozdrav. Ta ?as se njemu pri?ge zelena lu? in mo?akar pelje nasproti in odpira okno. Pa odprem okno ?e jaz. On zmanj?a hitrost in skozi okno zakri?i: "Pri?gi lu?i!" In sem jih pri?gal. Ko sem pri?el na cilj, sem ugasnil, zaklenil in ?el po opravkih. In po skoraj dveh urah sli?im, kako se poleg mene dva pogovarjata: "Ti, koliko mo?an akumulator pa ima Mazda? Glej, tistemu tam s prikolico ?e ve? kot uro in pol svetijo lu?i..." Ta dan ni bila moja no?... Citiraj
Z M A J Napisano 13. december, 2013 Prijavi Napisano 13. december, 2013 Kak?na megla, vidljivost le par 10 metrov, sestro mila. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 14. december, 2013 Prijavi Napisano 14. december, 2013 Na tem avtomobilizem.com pa so sloni ej, ?e dobro da me ni ve? tok tam... Napi?e? da ima miata majhno porabo, pa da si jo malo pritisnil ?ez planino in zdej vsi cele debate o tem kaj se grem in to... No sej, a.com ma itak svoj ''ugled''. Citiraj
Deeyan Napisano 14. december, 2013 Prijavi Napisano 14. december, 2013 Na tem avtomobilizem.com pa so sloni ej, ?e dobro da me ni ve? tok tam...Napi?e? da ima miata majhno porabo, pa da si jo malo pritisnil ?ez planino in zdej vsi cele debate o tem kaj se grem in to... No sej, a.com ma itak svoj ''ugled''. Na www.avtoforum.net je boljse Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 14. december, 2013 Prijavi Napisano 14. december, 2013 Pred 2h sem se peljal iz moje Sutjeske do Vranskega in lahko re?em, da je cesta ?ez prelaz Kozjak prava drsalnica (minus 3C mi je kazal termometer v avtu), pa ne duha ne sluha o kak?nem posipanju ceste. Kot ka?e ?akajo da zapade 15cm snega, pred tem pa o?itno razmere niso nevarne za voznike, npr. poledica in podobne pi?karije. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.