Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zmolil en O?ena? za prijatla, ki je imel dans te?ko prometno nesre?o s kombijem. Upam, da bo okej poba. :blush:

upamo da bo vse ok. :prstgor: lp ale? B)

Napisano

mazda?i bil v kontaktu z T.lumpijem je ok.je na opazovanju v SB. Izola . kasneje grem k njemu na obisk :D lp ale? B)

Napisano

Mazdas se pocuti vredu. Zlomleno ni nic glava cela skratka nic hujsega. Edino ostati bom moral cez noc na opazovanju zaradi udarca v glavo (airbag verjetno)

Lp iz obale :)

panoramska.jpg
Napisano

Brez Matej?ka na? Mazda svet ne bi bil ve? tak?en kot je, ODLI?NA NOVICA! :punk:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Mazdas se pocuti vredu. Zlomleno ni nic glava cela skratka nic hujsega. Edino ostati bom moral cez noc na opazovanju zaradi udarca v glavo (airbag verjetno)

to stari super :prstgor: se vidimo lp ale? :D

Napisano

Placan dopust na obali. Hec sam da si cel!!!

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

:bravo::prstgor:

www.trziskisladoled.si

Napisano

Sam da si cel...kokr tok :D

cimprejsno okrevanje,ti morm se nastavke za smuci vrnt :prstgor:

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

Cao

Uff sreca, Turbi drgac pa, pocajti se,...

LP

!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Napisano

mazda?i bil na obisku pri turbo Lumpiju :D se dobro dr?i :prstgor: malo mora po?ivat pa bo ok. pomaga primorski zrak :bravo: lp ale? B)

Napisano

Saj bo, korenina ne pozebe in Lumpi je ?ilav fant. :danzoman:

Napisano

In brez skrbi, Primorke ga bodo dobro obdelale...

stari to ti verjamem :D zato je ?e ?el turbo Lumpi domov :prstgor: lp ale? B)

Napisano

uf, ?e njegova to zve :ninja::P

stari jaz ne vem ni? :jezicek::blink: lp ale? B)

Napisano
Napisano

Neka prebavna pizdarija se me je lotila, pa sem total brez energije in najpogostej?a destinacija je wc. :cheers:

Napisano

Neka prebavna pizdarija se me je lotila, pa sem total brez energije in najpogostej?a destinacija je wc. :cheers:

zmaj bo treba stroga dijeta in ni? :cheers: pa bit doma :blink: lp ale? B)

Napisano

Dva takratka, pa bo bolj?e.

Ali te ?e kak?en ?ir matra? To se privatnikom naredi, ker se preve? sekirajo...

Kar se pa destinacije ti?e, je pa vsaj ugodna. In povsem zadovoljivo ponudbo imajo. Vsi, ki prideo od tam, so zelo zadovoljni...

Napisano

Stanje je ?e kar okej in ob takem vremenu ne mislim doma pre?epet cel bo?ji dan, upam le, da ni ?e h?erka kaj dobila podobnega. -_-

Napisano

In kaj te tako hudega mu?i?

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.