Deeyan Napisano 26. april, 2014 Prijavi Napisano 26. april, 2014 Doma sem se lotil nekaj ustvarjati in bi potreboval navaden klinasti jermen dimenzije: ?irina 5mmvi?ina 3 mmobseg od 280 do 300 mm Kolikor sem uspel na hitro povpra?ati po okolici, bi prej dobil vesoljsko ladjo kot pa tak jermen?ek... In na internetu sem na?el edino enega, pa ?e ta trgovec je iz ?vice... A zdaj bom pa 10,90 CHF vreden jermen?ek naro?al po internetu... Pa sem pri?akoval te?ave povsod drugod, samo pri jermenu ne... rabis tocno take dimenzije? Drugace mam js ene 2 viska Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 27. april, 2014 Prijavi Napisano 27. april, 2014 Ja, ?e poskusil, pa je isti klinac, pa ?e tudi trikrat pri?gal in ugasnil tole ropotuljo, pa ?e vedno vztraja te?ava. To sem imel sam na enem starem Sony Erricssonu. Ni ?lo druga?e, da so celo le?i??e od SIM-a zamenjali, ker je bil telefon ?e v garanciji. Citiraj
Jest Napisano 27. april, 2014 Prijavi Napisano 27. april, 2014 Ja, ?e poskusil, pa je isti klinac, pa ?e tudi trikrat pri?gal in ugasnil tole ropotuljo, pa ?e vedno vztraja te?ava. Tole bo krivec .... Sedaj verjetno itak ze deluje >> http://www.blog.uporabnastran.si/2014/04/2...pno-no-service/ Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 27. april, 2014 Prijavi Napisano 27. april, 2014 O?itno res, ker zdaj ?e vse funkcionira kakor se zagre. Sred no?i sem se pa zbudil od bole?ine, od kolena pa do gle?nja je bil tak ob?utek, kot da me nekdo s fleksarco ?aga, ?ez meso pa v globino do kosti, ?udne sorte bole?ina. Podobno sem do?ivel enkrat, ko sem ?e hodil na treninge borilnih zadev in mi je nek maher s tako silo udaril "low kick", da sem se v momentu od bole?in sesedel na tla. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 29. april, 2014 Prijavi Napisano 29. april, 2014 Sem vedel, da bom obzaloval ko sem pustil motor doma! Po*** vremenarji. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 29. april, 2014 Prijavi Napisano 29. april, 2014 Sred no?i sem se pa zbudil od bole?ine, od kolena pa do gle?nja je bil tak ob?utek, kot da me nekdo s fleksarco ?aga, ?ez meso pa v globino do kosti, ?udne sorte bole?ina. To zna bit od zoba. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 29. april, 2014 Prijavi Napisano 29. april, 2014 To zna bit od zoba. Aha, zanimivo, no kasneje se mi ta neprijetnost ni ve? pojavila. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 29. april, 2014 Prijavi Napisano 29. april, 2014 Sred no?i sem se pa zbudil od bole?ine, od kolena pa do gle?nja je bil tak ob?utek, kot da me nekdo s fleksarco ?aga, ?ez meso pa v globino do kosti, ?udne sorte bole?ina. To zna bit od zoba. Aha, zanimivo, no kasneje se mi ta neprijetnost ni ve? pojavila. Se pa ?e bo. Zob ?asa ne pozna milosti Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 29. april, 2014 Prijavi Napisano 29. april, 2014 Se pa ?e bo. Zob ?asa ne pozna milosti Zob ?asa bo na vse nas tako vplival, da bomo na koncu verjetno vsi BREZ zob. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 5. maj, 2014 Prijavi Napisano 5. maj, 2014 Mal sm ?e pozabu kaj je to spanje.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 6. maj, 2014 Prijavi Napisano 6. maj, 2014 ja pa jebela vam cesta s temi v?e?kanji, prijateljstvi in drugim grupiranjem. Dajte mir, to ni fukbuk 6 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 6. maj, 2014 Prijavi Napisano 6. maj, 2014 ja pa jebela vam cesta s temi v?e?kanji, prijateljstvi in drugim grupiranjem. Dajte mir, to ni fukbuk jbti se . Z M A J, Baby Viper in g.Wankel je v?e? Jest jest sem to odkljukal pa ?e kar te?ijo sporo?ila Obvesti me, ko nekdo 'v?e?ka' mojo objavo - odkljukano 6 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 6. maj, 2014 Prijavi Napisano 6. maj, 2014 Hehe, eto tudi tale mi je v?e?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 14. maj, 2014 Prijavi Napisano 14. maj, 2014 Sem v bolni?ki nadaljnih 10 dni ali ve? Citiraj
Z M A J Napisano 16. maj, 2014 Prijavi Napisano 16. maj, 2014 Polpismeni novinarji, jao. Tole je sosednja vas od moje oz. med mojo in Kamnikom vmes in se vsekakor ne imenujejo Nevalje (mogo?e komu kaj ne valja u glavi, ki je pisal ta ?lanek). V tem kraju so sicer na?li okostje mamuta in imajo ?ez reko Nevljico tudi Mamutov most, se pravi ni samo vas s 100 hi?ami; http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/v-nevaljah-med-podiranjem-hise-zasulo-tri-delavce-resevanje-je-v-teku.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 26. maj, 2014 Prijavi Napisano 26. maj, 2014 Na? po?tar se je po?kodoval v gozdu in je na bolni?ki. in ga nadome??a "tamestni" po?tar - vajen samo reklame po kaslcih metat. Kot prvo se je na lepem ustavil ves pla?ilni promet, Po?tna banka Slovenije ne dela, ni pla?ila polo?nic na banki,... Nekega dne dobim od zemlji?ke knjige neke dokumente. Poslano s povratnico. In pride danes po?tar in ponovno prinese iste dokumente. Zopet s povratnico. Malo me spravi na obrate, malo potelefoniram in ugotovimo, da je po?tar zgubil potrjeno povratnico. Ma, ?e ni sposoben, naj pusti vse skupaj ali pa naj prideta dva. Je pa res, da ta "tamestni" dela vse po predpisih in po navodilih, zato ne gre nikamor. Na? po?tar je stvari precej poenostavil... Citiraj
jures Napisano 26. maj, 2014 Prijavi Napisano 26. maj, 2014 V garazi imam novega peugeota.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 27. maj, 2014 Prijavi Napisano 27. maj, 2014 Danes odide Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 27. maj, 2014 Prijavi Napisano 27. maj, 2014 Odkru?il se mi je del?ek zoba, totalna morala! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 28. maj, 2014 Prijavi Napisano 28. maj, 2014 U?eri je bil dan za popizdit..... ?e na petek 13. se ne dogaja tolk Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 1. junij, 2014 Prijavi Napisano 1. junij, 2014 na bolniski ze od srede kr neki... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Gelipter Napisano 1. junij, 2014 Prijavi Napisano 1. junij, 2014 Stari saj bo bolj?e ..par dni pa boo ok.lp ale? 1 Citiraj
Još šta Napisano 2. junij, 2014 Prijavi Napisano 2. junij, 2014 thnx 1 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
mamica Napisano 3. junij, 2014 Prijavi Napisano 3. junij, 2014 Danes gre pa vse narobe. Za dobro jutro je bil sine ves pikast. Nato pa me zve?er pri?akajo koko?i:Dve pa je lisica o?itno odnesla, ker ju ni nikjer... Pa sem ravno mislila, kako dobro mi je krenilo s koko?kami, ker so ravno za?ele nest in prodajam jajca. Z diplomo iz fizike drugega rednega dela itak nimam... 1 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.