Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Se je poklopilo, da so vsi otroci šli v šolo v naravi istočasno. Sem imel kar velika pričakovanja za ta čas. Samo nisem pa pričakoval, da se žena tri dni ne bo streznila...
-
Problemi nastanejo iz dveh razlogov: - ko veliko mislimo, pa nič ne naredimo - ko nekaj naredimo pa nič ne mislimo...
-
Enkrat sem eno punco peljal ven, pa sva šla do neke vode in tam na obali parkiram, pogrnem eno dekico in ... ... ... A moram biti bolj natančen? Torej, ko sem jo obdelal, pa zaslišiva ploskanje. Na obali na obe strani so bili ribiči, ki jih prej sploh nisva opazila. In vsi v en glas začnejo navijat, da naj jo še enkrat. Nama nerodno, se hitro pakirava v avto in jim samo čez ramo zakričim: - "Saj bi, ampak se njen mož lahko vsak trenutek vrne z ribičije, pa nimava časa..." Kar onemeli so...
-
Po mojem je tvoj dvom upravičen. In recimo nekateri servisi na starejša vozila dajejo posebne popuste, kar pomeni, da tudi tvojih 40% realno ni več 40% ampak manj. Sam bi tak avto peljal k Pelkotu ali Mihi ( @miha20), če bi bil z Dolenjskega konca. Če bi izbiral med pooblaščenimi servisi bi ga peljal v BTC k mehaniku Juretu ali k Selmarju k mehaniku Borutu. Interclass (imajo objavljeno na spletu Prodaja novih vozil MAZDA – Interclass cars d.o.o.
-
Kakšna je razlika med policajem in tetoristom? (vsaj nekateri) teroristi imajo simpatizerje...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.