Gelipter Napisano 3. junij, 2014 Prijavi Napisano 3. junij, 2014 Ej pegula pa taka..saj bo bolj?e lp ale? Citiraj
Z M A J Napisano 3. junij, 2014 Prijavi Napisano 3. junij, 2014 Men pa je ?lo v?eraj skoraj vse narobe, no danes se je glede na v?eraj situacija rahlo poslab?ala. Se ne sekiram preve?, ker bo ju3 ?e bistveno bolje in bom spet dobre volje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mamica Napisano 3. junij, 2014 Prijavi Napisano 3. junij, 2014 Pesimist pravi: "Slab?e ?e ne more biti."Optimist pravi: "O, pa je lahko..." Kam torej spada?? Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Z M A J Napisano 3. junij, 2014 Prijavi Napisano 3. junij, 2014 Pesimist pravi: "Slab?e ?e ne more biti."Optimist pravi: "O, pa je lahko..." Kam torej spada??Obojega po malo in ob razli?nih prilo?nostih, se pa dr?im pravila, da se ne sme? samemu sebi smilit in pa vedno dr?ati glavo gor, ne glede na vse. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mamica Napisano 4. junij, 2014 Prijavi Napisano 4. junij, 2014 Ja, to je pa res. Kdor je do vratu v dreku, naj nikar ne skloni glave... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Z M A J Napisano 4. junij, 2014 Prijavi Napisano 4. junij, 2014 Ali pa ?e je tik pred prepadom, naj ne naredi VELIKEGA koraka naprej. Danes je ?e popolnoma drug nivo morale in to je to! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 4. junij, 2014 Prijavi Napisano 4. junij, 2014 Ali pa ?e je tik pred prepadom, naj ne naredi VELIKEGA koraka naprej. Danes je ?e popolnoma drug nivo morale in to je to! zmaj tako je to prvih 100 let je malo te?je pol pa gree lp ale? Citiraj
jures Napisano 14. junij, 2014 Prijavi Napisano 14. junij, 2014 1.8? za vlak do Ljubljane....ok ampak 3.85? za kolo??In to stoje celo pot drzat kolo, ker vrata v prostor za kolesarje NE delajo.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 14. junij, 2014 Prijavi Napisano 14. junij, 2014 Men je pa danes precej morala padla, ko sem videl promocijski letak za svojo dejavnost, na tleh, pa raztrgan na vsaj 100 drobcenih ko??kov. O?itno se je nekdo res s strastjo lotil trganja. Mah, ko bi vsaj ljudje energijo vlagali v kaj pozitivnega. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 14. junij, 2014 Prijavi Napisano 14. junij, 2014 jamr jamranju....razpakiral motor in ?el z vlakom po ?kodilaka, da ne bo mazga na to?o ?akala v LJ....Zadar jutri in ponedeljek po magistrali no go ....vse mo?ne vetrovne pu??ice v napovedi.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mamica Napisano 18. junij, 2014 Prijavi Napisano 18. junij, 2014 Cela ulica nori! No, pravzaprav samo na?a hi?a... Pravzaprav samo otroci... V presledkih po dva dni dobili norice eden za drugim... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Z M A J Napisano 25. junij, 2014 Prijavi Napisano 25. junij, 2014 Ta butasti de? o?itno ?e nima zadost za danes in spet za?enja padat nadloga nadle?na. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
bizgec Napisano 25. junij, 2014 Prijavi Napisano 25. junij, 2014 Xenonke me spravljajo v tako voljo, da moram jamrat Citiraj
Još šta Napisano 26. junij, 2014 Prijavi Napisano 26. junij, 2014 Poskodovana mazda na parkiriscu Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
YavarYe X6V6 Napisano 26. junij, 2014 Prijavi Napisano 26. junij, 2014 Po 2 mesecih me dokon?no polo?ilo, v posteljo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gelipter Napisano 26. junij, 2014 Prijavi Napisano 26. junij, 2014 Po 2 mesecih me dokon?no polo?ilo, v posteljo. mojster ne se dat... par dni pa bo bolj?e.. lp ale? 1 Citiraj
Z M A J Napisano 26. junij, 2014 Prijavi Napisano 26. junij, 2014 Po 2 mesecih me dokon?no polo?ilo, v posteljo. Po?timej se dec! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 26. junij, 2014 Prijavi Napisano 26. junij, 2014 Pomoje mi bodo na ?ihtu kmal ukinil prevozne stro?ke ker sem ve? tam kot doma :hohoho: sej druzga k smejat se in hecat na svoj ra?un ne preostane Citiraj
Boss Napisano 27. junij, 2014 Prijavi Napisano 27. junij, 2014 Aha, a pri vas tud... pr nas bodo kr pograde postavli. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. junij, 2014 Prijavi Napisano 27. junij, 2014 mojster ne se dat... par dni pa bo bolj?e.. lp ale? Saj ja ?e cajt, ker zadnja 2 mesca nisem bil za nikamor, zmaj mj je pri?a. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 27. junij, 2014 Prijavi Napisano 27. junij, 2014 Hehe, se strinjam. Mene so pa dans verjetno rahlo okrog prinesli in sicer sem ?el v centru Kamnika natisnit z USB 1 list A4 format (kratek dopis, ?rnobeli tisk), pa je bil ra?un 0,55?. Kar se mi zdi res kvalitetno zasoljena cena, ampak sem bil tiho. Nenavadno, bi pri?akoval da je max. 10 do 15 centov, kajti ?e 55 centov pretvorimo v nekdanje SIT, je to preko 130SIT, kar te pa dobesedno na rit vr?e za klin?ev tisk A4 ?rnobel 1 list in 1 izvod. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 29. junij, 2014 Prijavi Napisano 29. junij, 2014 Adijo trampolin, tretjina ograje, dokaj nov tv, graficna v pcu, indukcijska plosca in ene mal razsvetljave.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 30. junij, 2014 Prijavi Napisano 30. junij, 2014 Adijo trampolin, tretjina ograje, dokaj nov tv, graficna v pcu, indukcijska plosca in ene mal razsvetljave.... OK... za trampolin pa tretjino ograje mi je jasno... pri nas je tudi bilo sinoci grdo (sunki vetra, dez padal vodoravno,...) ... za TV, graficno in ostalo pa mi ni jasno? Prenapetost oz. strela? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 30. junij, 2014 Prijavi Napisano 30. junij, 2014 Po moje preko kabelske, pc je pa vezan na tv.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 30. junij, 2014 Prijavi Napisano 30. junij, 2014 ups A ma? zavarovano vrjetno ? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.