mazdaman Napisano 30. julij, 2014 Prijavi Napisano 30. julij, 2014 Pa za ploscice polagat je terna....pa pase ko menjas olje ob vrocem motorju, psu se ne da v dezju nikamor, ni prahu na makadamu pred bajto.. Sami plusi Jaz sem jih zunaj polagal ampak sedaj je vpra?anje kdaj bom lahko fugiral. Se mora prvo voda posu?it iz vseh lukenj. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Shrek Napisano 30. julij, 2014 Prijavi Napisano 30. julij, 2014 Pa za ploscice polagat je terna....pa pase ko menjas olje ob vrocem motorju, psu se ne da v dezju nikamor, ni prahu na makadamu pred bajto.. Sami plusi Ej, kaj uporabljate za rezanje plo??ic? Citiraj
jures Napisano 30. julij, 2014 Prijavi Napisano 30. julij, 2014 Ej, kaj uporabljate za rezanje plo??ic?http://www.montolit.com/en/2011/02/tagliapiastrelle-masterpiuma-2/ moje so 30*60 cm....izposoja masinca s.p. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Shrek Napisano 30. julij, 2014 Prijavi Napisano 30. julij, 2014 http://www.montolit.com/en/2011/02/tagliapiastrelle-masterpiuma-2/ moje so 30*60 cm....izposoja masinca s.p.?e potrebujete, imamhttps://www.trisa.si/trgovina/stroji_za_rezanje_ploscic/radialni_rezalnik_za_ploscice_rfs_200/?e vam bi bilo la?je, vam posodim... Citiraj
jures Napisano 30. julij, 2014 Prijavi Napisano 30. julij, 2014 ?e potrebujete, imamhttps://www.trisa.si/trgovina/stroji_za_rezanje_ploscic/radialni_rezalnik_za_ploscice_rfs_200/?e vam bi bilo la?je, vam posodim...Hvala - super zadevca, ?al pa imam ta velike teras plo??ice 30 x 60 cm. Sem imel ?e od soseda ro?ni rezalnik isto za male plo??ice, pa naagre ?uj... max. rezalna dol?ina: ca. 520 mm - max. rezalna velikost: 360 x 360 mm (diagonala) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Shrek Napisano 30. julij, 2014 Prijavi Napisano 30. julij, 2014 Hvala - super zadevca, ?al pa imam ta velike teras plo??ice 30 x 60 cm. Sem imel ?e od soseda ro?ni rezalnik isto za male plo??ice, pa naagre ?uj... max. rezalna dol?ina: ca. 520 mm - max. rezalna velikost: 360 x 360 mm (diagonala)V mojo ma?ino gre 58 cm, ?e bi pa za?etno plp??? od?raufu dol, bi pa 60 cm bp odrezu...Ni panike....?e kdo drug rabi za do 58 cm dolge plo??ice, pa naj javi...V mojo ma?ino gre 58 cm, ?e bi pa za?etno plo??o od?raufu dol, bi pa 60 cm bp odrezu...Ni panike....?e kdo drug rabi za do 58 cm dolge plo??ice, pa naj javi... 1 Citiraj
Deeyan Napisano 4. avgust, 2014 Prijavi Napisano 4. avgust, 2014 Konc dopusta Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 4. avgust, 2014 Prijavi Napisano 4. avgust, 2014 Dons me je pa v slabo voljo spravil "das auto". In to en redkih dni, ko se je temperatura dvignila skoraj do 30?C pa crkne na Golfu komplet ventilacija. Sem se po AC vozil izredno var?no 90km/h z odprtimi okni in porabo neverjetnih 4,2l/100km. Hitrej ni ?lo, ker sem mislil, da mi bo bobni?e odtrgal, ?e sem pa okna zaprl se je pa v trenutku segrel za popizdit. Citiraj
Z M A J Napisano 5. avgust, 2014 Prijavi Napisano 5. avgust, 2014 Na ?tejem ve? kokrat me je ?e vreme na fertig na?ponal, da ne re?em da je planinska sezona prakti?no izumrla na celi ?rti kar mi je totalna ?koda. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 5. avgust, 2014 Prijavi Napisano 5. avgust, 2014 In popravljamo izpu?ne ventile Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Baby Viper Napisano 5. avgust, 2014 Prijavi Napisano 5. avgust, 2014 Ti tud na mx5? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
mazdaman Napisano 5. avgust, 2014 Prijavi Napisano 5. avgust, 2014 Ti tud na mx5?ne, ampak na toyoti Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 8. avgust, 2014 Prijavi Napisano 8. avgust, 2014 Totalno izmu?en in cel dan na nogah, brez pravega kosila. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 9. avgust, 2014 Prijavi Napisano 9. avgust, 2014 To ni nic. Jaz sem cel dan pri tasci... Citiraj
Deeyan Napisano 10. avgust, 2014 Prijavi Napisano 10. avgust, 2014 Ja, sem ob?util...A si ves plav pa bulast zdej? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 11. avgust, 2014 Prijavi Napisano 11. avgust, 2014 "Dolgo vro?e poletje" se nadaljuje ?e ta ?etrtek; http://www.24ur.com/novice/slovenija/vreme-se-bo-skisalo-v-cetrtek-pa-zal-tudi-ohladilo.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 11. avgust, 2014 Prijavi Napisano 11. avgust, 2014 Deeyan je 10 Avg 2014 - 20:19 napisal:A si ves plav pa bulast zdej? Tipkam ?e lahko. Govorim malo te?je... Citiraj
Boss Napisano 15. avgust, 2014 Prijavi Napisano 15. avgust, 2014 Prvi? letos poleti sem pognal klimo v bajti - ampak ne za hlajenje temve? za ogrevanje Sicer pa va?en, da bo ?ez vikend 30 stopinj (15 v soboto in 15 v nedeljo) Citiraj
jures Napisano 16. avgust, 2014 Prijavi Napisano 16. avgust, 2014 V sotoru je sred provanse, sred avgusta ponoci 10C. Cool zadeva, ker je treba drgnt Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 17. avgust, 2014 Prijavi Napisano 17. avgust, 2014 Na Pelje?cu taka vro?ina, da se je ?e morje tako segrelo, da se sploh nima? kje ohladiti... ?koda, da je tam tast in ne jaz... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 17. avgust, 2014 Prijavi Napisano 17. avgust, 2014 V sotoru je sred provanse, sred avgusta ponoci 10C. Cool zadeva, ker je treba drgnt A ma? vsaj koga zraven sebe Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 17. avgust, 2014 Prijavi Napisano 17. avgust, 2014 A ma? vsaj koga zraven sebe Itak Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.