Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Opa?am da ni fajn bit prevelik optimist, ker te hitro nekaj "za?tiha" in zbije moralo.  :glare:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Danes dobil rahlo opozorilo, da avto pri 240.000km pa? ni ve? kot nov.  :P

Napisano

CAM00519.jpg

Slabo vreme kaj ho?e?, gremo jutri domov.

Ajga jaz sem ze naredil krog danes, kdaj se dobimo na vodi?

Vreme je res depresivno, oblak je prisel....

Jebeni galebi!!!!!

post-2637-0-40205000-1408458513_thumb.jpg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

U?ivo vreme, o?itno mi bo odplaknilo partijo tenisa, prvi? po 235-ih letih. Mah sem prov slabe volje.  :glare:

Napisano

Letos ne bo zneslo, ker sedaj, ?e ?akajo ?koljke in afri?ki lignji. Jutri se pa ?e vra?amo

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Po?asi bom na oglede stanovanj za?el hodit s krampom ker glede na cene vs. stanje stanovanja, mora biti v stenah zihr kaj zlata.

Napisano

ne razumem kaj je na mojemu ?olnu.............totalna okupacija, na in ob.... :whatever: To pucat je huje kot bruhanje......

post-2637-0-49446100-1408645559_thumb.jpg

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Nima? sre?e, nima? sre?e.

Doma ti ga serje dav?na in politiki, na morju ti ga pa serjejo galebi...

Domacini so mi danes rekli da galebji drek prinasa sreco v familijo.....

Dober sem za 3 zivljenja

Napisano

Domacini so mi danes rekli da galebji drek prinasa sreco v familijo.....

Dober sem za 3 zivljenja

Jackpot si ?e za?el igrat? :D

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

?e dobr da smo za dans odpovedal ?portni piknik, ker me je strahovito za?el bolet kolk, ki sem si ga pred leti po?kodval na bordanju in zdej hodim k zombi. S tole bole?ino se pa te?ko karkoli doslej primerja, groza.  :ninja:

Napisano

Ma, glej, Zmaj, sploh ni problema. Pridi danes na Gori?ko. Jaz ti prinesem jeklenko N2Oja (anestetik), pri Arvaju ali pa na MIPu pa tudi imajo kak kolk, pa ti ga zamenjamo. ?e damo konjskega ali volovjega, bo gotovo zdr?al vse napore...

Napisano

Hehe, Slivka, potem rabimo samo ?e enega za strokovno monta?o, npr. Dr. Pelka.  :hohoho:

Napisano

Lahko bi se tudi reklo, da za norosti v mladosti, davek pla?a? v starosti. :hohoho:

Napisano

Hehe, Slivka, potem rabimo samo ?e enega za strokovno monta?o, npr. Dr. Pelka.  :hohoho:

Samo res! ?ibaj do njega pa naj ti zmontira kon?nik od Tatre. Ali vsaj od FAPa. Tisto bo za ve?no...

Napisano

sej da? tisto masko za ?ez usta in nos pa si varen... vsaj v filmih deluje ;)

33112_1.png

Napisano

Sem se lotu popravila 30 let starega okna, no in sem ugotovil, da nisem ravno mojster. Ampak ?e zmeraj se nekako za silo zapira, da ga vsaj nisem total zjebal. :closedeyes:

Napisano

Sem se lotu popravila 30 let starega okna, no in sem ugotovil, da nisem ravno mojster. Ampak ?e zmeraj se nekako za silo zapira, da ga vsaj nisem total zjebal. :closedeyes:

Tudi pri nas sem imel danes podoben problem, pozimi je crknil su?ilec perila. Sumil sem da je nekaj narobe z grelcem, ker delal je samo segrel ni ni?. In re?itev: resetiranje toplotnega stikala na elektri?nem grelcu. Vse skupaj 15 min dela in ni? stro?ka  :ouje:

No drugi del spada pod temo Pohvalite se :)

Napisano

no super, dans majo pa sosedje party, pa ne morm spat :glare: pa treba zutri na ?iht..

Maribor!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.