Grega_ Napisano 27. avgust, 2014 Prijavi Napisano 27. avgust, 2014 no super, dans majo pa sosedje party, pa ne morm spat pa treba zutri na ?iht.....ja ti pa si.....vzemi 6packa iz hladilnika, pozvoni pri njih pa neka bude luda no? 1 Citiraj
Lava Napisano 27. avgust, 2014 Prijavi Napisano 27. avgust, 2014 Haha ne zrd MB-te tipi?ne ljubljanske ?abe pa ne. Jaaa js pa sm! Tle ?ivijo ze skor 1 let pa me ?e nikol niso povabil a zdj pa misls, da bi se pa kr prikazala na njihovih vratih? Sploh pa so taki smekerji, da groza. ?e ti jih neb maru pa usi neki high, na oba pomena! pa droge povsod dost tko, da ne hvala. Sicer pa smeh, nism mogla zaspat do 6h.. Pa ne zrd njih, so celo ob 3h nehal, meybe so spet copsi pri?li.. 1 Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Slivka Napisano 27. avgust, 2014 Prijavi Napisano 27. avgust, 2014 Ja, to pa verjamem. Tri zjutraj je najbolj trapasta ura. Da gre? spat, je prepozno, ker bo kmalu jutro in bo treba ustati. Da pa ostane? buden, je pa kar dolga do jutra... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 27. avgust, 2014 Prijavi Napisano 27. avgust, 2014 Mah jutri grem do kolega ponovno nalo?it celotno programsko opremo na ra?unalnik, ker tole je polomija prve klase. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 28. avgust, 2014 Prijavi Napisano 28. avgust, 2014 Mah jutri grem do kolega ponovno nalo?it celotno programsko opremo na ra?unalnik, ker tole je polomija prve klase. Js ze mam kak let u qrcu racunalnik, pa se nikakor ne spravim zravn, da bi vse nanov nalozu :/ Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 28. avgust, 2014 Prijavi Napisano 28. avgust, 2014 Js ze mam kak let u qrcu racunalnik, pa se nikakor ne spravim zravn, da bi vse nanov nalozu :/?mego, ti si pravi ?olski primer neorganiziranega ?loveka (?ez 1 let bo? verjetno napisal, da ima? ?e 2 let zabasan ?arunalnik ), pa o?itno ima? tudi obilo potrpljenja, ampak vsaj pametni gsm, ki te re?uje. Jaz pa nisem tolk potrpe?ljiv, pa ?e telefon imam butaste sorte, tako da grem zdele to po?timat do Neyko-ta. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dpicul Napisano 28. avgust, 2014 Prijavi Napisano 28. avgust, 2014 Tudi pri nas sem imel danes podoben problem, pozimi je crknil su?ilec perila. Sumil sem da je nekaj narobe z grelcem, ker delal je samo segrel ni ni?. In re?itev: resetiranje toplotnega stikala na elektri?nem grelcu. Vse skupaj 15 min dela in ni? stro?ka No drugi del spada pod temo Pohvalite se no, ker sem serviser gospod. aparatov, ti sporo?am slede?e: tistemu kar si stisnil se re?e varnostno stikalo. Z ponovnim pritiskom ga aktivira?. To pomeni da ?e je v okolici grelca ve? kot npr.100 stopinj, ga vr?e ven, posledi?no prekine ?ico na grelcu, da ta ne deluje. Vzrok za to je zapacan filter na vrhu ali pri kondenzatorju, ali pa celoten sistem, kjer piha zrak. ?e je slednje, ne bo dolgo minilo, ko ga bo vrglo spet ven. Citiraj
Lava Napisano 28. avgust, 2014 Prijavi Napisano 28. avgust, 2014 A js res oddajam slabo energijo? -.- 1 Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Slivka Napisano 28. avgust, 2014 Prijavi Napisano 28. avgust, 2014 Dobra al pa slaba, ni va?no, samo glej, da jo u?inkovito rabi?. Saj ve?, zdaj povsod govorijo o u?inkoviti rabi energije...no, ker sem serviser gospod. aparatov, ti spo... ... ... ... ...?e bo? kaj stra?il po na?ih koncih, se oglasi ?e pri meni. ?enske v hi?i jamrajo, da pe?ica spodaj ne greje... 1 Citiraj
dpicul Napisano 28. avgust, 2014 Prijavi Napisano 28. avgust, 2014 Dobra al pa slaba, ni va?no, samo glej, da jo u?inkovito rabi?. Saj ve?, zdaj povsod govorijo o u?inkoviti rabi energije...?e bo? kaj stra?il po na?ih koncih, se oglasi ?e pri meni. ?enske v hi?i jamrajo, da pe?ica spodaj ne greje...?e mi pove? ?e znamko in model pe?ice, in ?e se prepri?a? da je ?el spodnji grelec, ga lahko kar naro?im in pridem z. rez. delom mimo. 1 Citiraj
Slivka Napisano 28. avgust, 2014 Prijavi Napisano 28. avgust, 2014 Gorenje, taka, ?tiroglata, s steklenimi vrati spredaj, znotraj ?rne barve, zunaj bele, notri ima ?e lu?ko,... Kako se pa prepri?am, ?e je res ?el grelec? Po?latam s prstom ?e pe?e? Dobro, dobro, bom ?e nekako preveril, ?e je res spodnji grelec. In ko bom ?e raziskoval, najdem ?e znamko in model... Citiraj
dpicul Napisano 28. avgust, 2014 Prijavi Napisano 28. avgust, 2014 Gorenje, taka, ?tiroglata, s steklenimi vrati spredaj, znotraj ?rne barve, zunaj bele, notri ima ?e lu?ko,... Kako se pa prepri?am, ?e je res ?el grelec? Po?latam s prstom ?e pe?e? Dobro, dobro, bom ?e nekako preveril, ?e je res spodnji grelec. In ko bom ?e raziskoval, najdem ?e znamko in model...dobesedno,s stikalom izbere? kjer delujeta spodnji in zgornji grelec, po kaki minuti ?e mora? ?utiti malo vro?e skozi pleh, ?e ni, je ?el grelec. Citiraj
Deeyan Napisano 29. avgust, 2014 Prijavi Napisano 29. avgust, 2014 ?mego, ti si pravi ?olski primer neorganiziranega ?loveka (?ez 1 let bo? verjetno napisal, da ima? ?e 2 let zabasan ?arunalnik ), pa o?itno ima? tudi obilo potrpljenja, ampak vsaj pametni gsm, ki te re?uje. Jaz pa nisem tolk potrpe?ljiv, pa ?e telefon imam butaste sorte, tako da grem zdele to po?timat do Neyko-ta. U bistvu res, ce vse skupi na let ene 30x przgem racunalnik je velik Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 29. avgust, 2014 Prijavi Napisano 29. avgust, 2014 Z drugimi besedami..?mego je zvit in ma taglavn orodje zmer s sabo, doma mu pa stoji samo za okras. 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 29. avgust, 2014 Prijavi Napisano 29. avgust, 2014 Z drugimi besedami..?mego je zvit in ma taglavn orodje zmer s sabo, doma mu pa stoji samo za okras. pa ?e res je Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 29. avgust, 2014 Prijavi Napisano 29. avgust, 2014 U bistvu res, ce vse skupi na let ene 30x przgem racunalnik je velik Jest tudi... Ker je stalno prizgan... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Lava Napisano 31. avgust, 2014 Prijavi Napisano 31. avgust, 2014 dolg?aaas Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Marko_mx-3 Napisano 31. avgust, 2014 Prijavi Napisano 31. avgust, 2014 no, ker sem serviser gospod. aparatov, ti sporo?am slede?e: tistemu kar si stisnil se re?e varnostno stikalo. Z ponovnim pritiskom ga aktivira?. To pomeni da ?e je v okolici grelca ve? kot npr.100 stopinj, ga vr?e ven, posledi?no prekine ?ico na grelcu, da ta ne deluje. Vzrok za to je zapacan filter na vrhu ali pri kondenzatorju, ali pa celoten sistem, kjer piha zrak. ?e je slednje, ne bo dolgo minilo, ko ga bo vrglo spet ven. Hvala za nasvet, sem pa ob tem tudi cel stroj in filtre s?istil, da ne bo zopet pri?lo do tega. In tudi premaknil sem ga malo bolj stran od stene, ker ima zadaj "izpu?no" cev. Je pa to od Gorenja kondenzacijski su?ilc Citiraj
Z M A J Napisano 31. avgust, 2014 Prijavi Napisano 31. avgust, 2014 dolg?aaas Pri?gi SLO2 in malo navijaj za na?e ko?arkarje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 31. avgust, 2014 Prijavi Napisano 31. avgust, 2014 Je pa spet so zmagali...pohvala na?im tako naprej..LP Ale?? 1 Citiraj
Slivka Napisano 31. avgust, 2014 Prijavi Napisano 31. avgust, 2014 dolg?aaas Moja ponudba za avanturico ?e vedno velja, ve?... Citiraj
Lava Napisano 31. avgust, 2014 Prijavi Napisano 31. avgust, 2014 joj slivka ti tok vztraja?, da bom na konc res mogla prit drva sekat 1 Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Slivka Napisano 31. avgust, 2014 Prijavi Napisano 31. avgust, 2014 Glej, ni panike. ?e ne pohiti?, bo pa sneg za kidat... Na klanje drobnice te pa mogo?e raje ne kli?em. ?e sem se ti kaj zameril, mogo?e zabode? kam drugam, kot bi bilo potrebno... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 1. september, 2014 Prijavi Napisano 1. september, 2014 Temperatura sredi dneva kot da smo ?e ob koncu oktobra. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 1. september, 2014 Prijavi Napisano 1. september, 2014 Temperatura sredi dneva kot da smo ?e ob koncu oktobra. Ja zmaj tako je to vreme..se bo treba navadi...he he LP Ale? 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.