Još šta Napisano 22. november, 2014 Prijavi Napisano 22. november, 2014 ja,nasledn odbijac bo tako postiman fix! ga mam ze doma in se da povem kaj je bilo...malenkost nepozornosti...in... BOOM! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 22. november, 2014 Prijavi Napisano 22. november, 2014 Jo?t, lahko bi dal samo nalepko - tablico, sicer je rahlo ... ampaaak Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 22. november, 2014 Prijavi Napisano 22. november, 2014 ja,nasledn odbijac bo tako postiman fix! ga mam ze doma in se da povem kaj je bilo...malenkost nepozornosti...in... BOOM! Ej...stari to se zgodi,dobro zrihtaj pa bo ok.lp Citiraj
Još šta Napisano 22. november, 2014 Prijavi Napisano 22. november, 2014 Bomo,samo se haubo rabm...sm stefkota klicu nima nic,tok da ce bo kje ksna,se priporocam 1 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Gelipter Napisano 22. november, 2014 Prijavi Napisano 22. november, 2014 Bomo,samo se haubo rabm...sm stefkota klicu nima nic,tok da ce bo kje ksna,se priporocam Ej...kaj pa avto odpad tisti pod Trojanami...po spletu mogo?e ima kaj Dr.pelko pokli?i ga..daj na forum .m.LP Citiraj
Z M A J Napisano 22. november, 2014 Prijavi Napisano 22. november, 2014 A tule si ?e gledal, ker je Mazda6 kar pogost avto (iskalnik na avto.net, kriterij: karambolirana vozila): http://www.avto.net/_AVTO/results.asp?znamka=Mazda&model=&modelID=&tip=katerikoli%20tip&znamka2=&model2=&tip2=&znamka3=&model3=&tip3=&cenaMin=0&cenaMax=999999&letnikMin=0&letnikMax=2090&bencin=0&zavore=&pogon=&klima=&servo=&lastnik=&servis=&automatic=0&starost2=999&star1=1&star2=1&star3=&star4=1&star5=&karambolirano=2&oblika=0&oblika11=&oblika12=&oblika13=&oblika14=&oblika15=&oblika16=&oblika17=&ccmMin=&ccmMax=&mocMin=&mocMax=&kmMin=0&kmMax=999999&kwMin=0&kwMax=999&motortakt=0&motorvalji=0&lokacija=0&izpis=1&brezcene=1&sirina=&dolzina=&dolzinaMIN=&dolzinaMAX=&nosilnostMIN=&nosilnostMAX=&lezisc=&presek=&premer=&col=&vijakov=&vozilo=&plin=&prodajalec=2&estekla=&leder=&navi=&alufelge=&sibedah=&gretje=&tempomat=¢ralno=&vlecna=&aklima=&SLOavto=&xenonke=&espsistem=&garage=&airbag=&najem=0&hibrid=&garancija=0&barva=&broker=&checkall=1&showguarantee=&weltauto=&levjapriloznost=0&G2=&toygar=&citroenselect=0&sedezev=&petzvezdic=0&paketgarancije=&topp=0&EKO=0&door=0&MEN=0&VIN=&kategorija=0&oglasrubrika=&zaloga=10&presort=1&tipsort=ASC&stran=1&SUBmodelsearch1=Mazda6 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 24. november, 2014 Prijavi Napisano 24. november, 2014 danes ob 4h zutraj zadel srno pa gre avto na popravlanje. Saj ni nekaj ful. Megla ful cca 60 km/h desni konec lu? ,odbija? ,havba Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
canyon Napisano 24. november, 2014 Prijavi Napisano 24. november, 2014 Po 2 tednih bolniske spet na siht ... po pravici povedan se mi cist nc neda it sploh pa nocno ... 1 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Gelipter Napisano 24. november, 2014 Prijavi Napisano 24. november, 2014 danes ob 4h zutraj zadel srno pa gre avto na popravlanje. Saj ni nekaj ful. Megla ful cca 60 km/h desni konec lu? ,odbija? ,havbaej mojster pegula pa taka zmeraj nekaj...spet stro?ki in itd....saj se bo porihtalo lp Citiraj
Lava Napisano 24. november, 2014 Prijavi Napisano 24. november, 2014 Pa kaj je tale jamralnik sam se o razbitih avtih :/ Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
uklopko Napisano 24. november, 2014 Prijavi Napisano 24. november, 2014 za gola? sem pripeljal prepo?asi..... 2 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Još šta Napisano 24. november, 2014 Prijavi Napisano 24. november, 2014 ajj klopko...je su avto ze na servis? lahko se dobiva na kavici po sihtu pa primerjava od koga mazda je bl zbita 1 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
g.Wankel Napisano 24. november, 2014 Prijavi Napisano 24. november, 2014 ajj klopko...je su avto ze na servis? lahko se dobiva na kavici po sihtu pa primerjava od koga mazda je bl zbita A se ?e jzt pridru?im v tekmovanju? 1 Citiraj
Z M A J Napisano 24. november, 2014 Prijavi Napisano 24. november, 2014 Sem kilavega razpolo?enja, da je kej. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 24. november, 2014 Prijavi Napisano 24. november, 2014 za gola? sem pripeljal prepo?asi..... Ni? se ven ne ma?i. Raje priznaj, da si prepo?asi tekel za njo... 1 Citiraj
Katjaa Napisano 24. november, 2014 Prijavi Napisano 24. november, 2014 No moja zgodba s prasko se je zaklju?ila. Lastnici smo kar dali 120?. Samo popravilo bo pa cca. 200?. Se je izkazalo, da je ?e od prej imela ?na?et? odbija?. ?e pa bi preko zavarovalnice pa bi mi nekje 270? ve? pla?ali v roku 3let. Mi je ?al, da sem sploh listek ji pustila, ker res ni dosti ?kode...in gospa najprej niti ni vidla ne listka za brisalcem in ne praske:) 1 Citiraj
Shrek Napisano 24. november, 2014 Prijavi Napisano 24. november, 2014 Ni? ?al bit. ..dobro se z dobrim vra?a... 4 Citiraj
Katjaa Napisano 24. november, 2014 Prijavi Napisano 24. november, 2014 Ma ja sam na?eloma se dr?im tega:) Preve?krat pa je dobrota sirota. 2 Citiraj
Scr3am Napisano 25. november, 2014 Prijavi Napisano 25. november, 2014 Sam tale jost pa res lepo zgleda brez tablice ? A pa je ksna frka s policijo alpa kej ce jo nimas uspredi ? 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 25. november, 2014 Prijavi Napisano 25. november, 2014 Odisno od avta Jzt nism mel ?e nobenga problema, niti med nesre?o. 1 Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 25. november, 2014 Prijavi Napisano 25. november, 2014 ja k so med nesre?o vrjetn itak misl da je ?e kr dol odpadla:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Baby Viper Napisano 25. november, 2014 Prijavi Napisano 25. november, 2014 Men je glede prve tablce ve?ji vpra?anje radar..?e je nima?, ti ne morjo niti poslat nove profilne Pa tud snajper te te?ko izmeri, takrt bi pa sigurn kdo s kak?no konkretno polo?nco zamoril. Neki se je govoril takrt v temi tanove 6ice in radarjev, pa se ne spomnm to?no kolk naj bi bla kazen za 'onemogo?anje' merjenja hitrosti. Sicer tud men dost lep? zgleda brez, ampak propisi su propisi 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 25. november, 2014 Prijavi Napisano 25. november, 2014 ja k so med nesre?o vrjetn itak misl da je ?e kr dol odpadla:) Mel sm zataknjene za uno mre?ico za zici, tko da ?e so mislil da je tja padla, pol vici o policajih kar dr?ijo Men je glede prve tablce ve?ji vpra?anje radar..?e je nima?, ti ne morjo niti poslat nove profilne Pa tud snajper te te?ko izmeri, takrt bi pa sigurn kdo s kak?no konkretno polo?nco zamoril. Neki se je govoril takrt v temi tanove 6ice in radarjev, pa se ne spomnm to?no kolk naj bi bla kazen za 'onemogo?anje' merjenja hitrosti. Sicer tud men dost lep? zgleda brez, ampak propisi su propisi ?e je samostojni radar itak ne ve ?igav avto je...no ajde v mojem primeru ja ?e je pa policaj k meri, se da pa izgovorit, ?e le nima? milijon ilegalnih stvari na avtu...?e je avto normalen ti ne bo noben te?il. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.