Još šta Napisano 25. november, 2014 Prijavi Napisano 25. november, 2014 Hja...brez tablce itak zgleda avto top! samo v mojem primeru je pac cist prevec sumliv avto,te gledajo ko da sm mafic Pa pac dokler nism mel crne luci se ni blo take panike 2 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 25. november, 2014 Prijavi Napisano 25. november, 2014 Gledam zdele Ligo prvakov in ga Portugalci kar mal biksajo s to svojo osvetlivijo. Organizacija o?itno vrhunska. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tawko Napisano 27. november, 2014 Prijavi Napisano 27. november, 2014 prekleti pingvini teli u kamnku d jim nabijem use na k....kar cz rdeco prbije ,ma on bo dubu rdeco sam je pa dav 50%pa 3 pike 1 Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
Boss Napisano 27. november, 2014 Prijavi Napisano 27. november, 2014 kuga? Tele ?prahe ?istu ni? ne zastojpim? Kera je mela tarde?o pa, ker ti ni mogla dat ti je rekla, da bo naslednji? 50% cnej pa ?e kolegico Piko povabi da boste v 3? 1 Citiraj
tawko Napisano 27. november, 2014 Prijavi Napisano 27. november, 2014 policajka Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
canyon Napisano 27. november, 2014 Prijavi Napisano 27. november, 2014 Ja tele kamni?ke oz. domzalske policajke so zajebane k ku*ba ... tle si se polcaji neupajo nc pisnt, gledajo jih pa ko da so boginje Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
g.Wankel Napisano 27. november, 2014 Prijavi Napisano 27. november, 2014 Mene ni nikol nobena ustavla k sm se ?e tja gor vozu nism tok lep Citiraj
Katjaa Napisano 27. november, 2014 Prijavi Napisano 27. november, 2014 Tamali fejst prehlajen Citiraj
canyon Napisano 27. november, 2014 Prijavi Napisano 27. november, 2014 Mene ni nikol nobena ustavla k sm se ?e tja gor vozu nism tok lep ko sem meu ?e Fko so me mel policaji zlo radi ... no zdej lohk sam trkam da me niso ?e iz hondo ustavl ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 28. november, 2014 Prijavi Napisano 28. november, 2014 ko sem meu ?e Fko so me mel policaji zlo radi ... no zdej lohk sam trkam da me niso ?e iz hondo ustavl ... sam majo menda policaji res feti? na 323f, s tem avtom so me tolkrat ustavl, ko z drugimi avti vse skup ne Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 28. november, 2014 Prijavi Napisano 28. november, 2014 Zivel gnoj! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 28. november, 2014 Prijavi Napisano 28. november, 2014 Pacek Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 30. november, 2014 Prijavi Napisano 30. november, 2014 Cel dan de?uje...Da gnoj spere Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 30. november, 2014 Prijavi Napisano 30. november, 2014 Mah, imam ob?utek, da ga le napihuje in ga je vedno ve?... ?e ne gnoja, pa bljata... Citiraj
Z M A J Napisano 30. november, 2014 Prijavi Napisano 30. november, 2014 Ali?i? in smu?anje, to je grozljivka in sem se raje vrnil v obdobje nemega filma (MUTE). 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 30. november, 2014 Prijavi Napisano 30. november, 2014 Ali?i? in smu?anje, to je grozljivka in sem se raje vrnil v obdobje nemega filma (MUTE). Ej...on misli da je to F1..noro...LP? Citiraj
g.Wankel Napisano 1. december, 2014 Prijavi Napisano 1. december, 2014 Fora je, da on tut pri formuli ne ve da je formula 1 Citiraj
Boss Napisano 1. december, 2014 Prijavi Napisano 1. december, 2014 ?ak, da bo zajebal pa bo na F1 za?el razlagat kako je Alonso preve? oddrsel in zgre?il idelano linijo ter skoraj zajahal koli?ek, medtem pa bo ?la Tina Maze v bokse po nova kolesa. 1 Citiraj
jures Napisano 1. december, 2014 Prijavi Napisano 1. december, 2014 uuuuuu, sneg uuuuu, sneg nad smuciscem! Varnostni predtekmovalec na smuciscu! 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Shrek Napisano 1. december, 2014 Prijavi Napisano 1. december, 2014 Kako bi ga bilo poslu?at, ?e bi smu?arske skoke komentiral.... 1 Citiraj
jures Napisano 3. december, 2014 Prijavi Napisano 3. december, 2014 Kje je tolk vode letos izhlapelo, da se tu vraca? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 3. december, 2014 Prijavi Napisano 3. december, 2014 Ne zastopi?. Saj ti je Lu?ka Kajfe? Bogataj pred dvemi leti razlagala, da je zaradi globalnega segrevanja nastopila su?na doba in so podzemni rezervoarji podtalnice povsem izpraznjeni in se v treh letih ne bodo napolnili. Torej to kar pada z neba ni de? ampak katastrofalna su?a, ki bo uni?ila planet in se lahko re?imo samo, ?e takoj spre?amo vse avtomobile in se vozimo samo ?e s kolesom. Pa ?e to samo, ?e prej nismo jedli pasulja, druga?e bo promet preve? onesna?eval okolje z izpu?nimi plini... 2 Citiraj
Katjaa Napisano 3. december, 2014 Prijavi Napisano 3. december, 2014 Spet niso plu?li:) Mal heca. Prva vo?nja po snegu. 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.