jstdoma Napisano 6. januar, 2015 Prijavi Napisano 6. januar, 2015 Kdaj je ?e nazadnje sne?ilo? Ljubljanskim cestarjem menda ?e do danes ni uspelo pospraviti kupa snega s ceste ... Vir fotke: FB profil oddaje VolanPoglej nebo na sliki. Vsak ?as bo spet sne?ilo, pa se ne spla?a pospravljat 1 Citiraj
Jest Napisano 6. januar, 2015 Prijavi Napisano 6. januar, 2015 Takle je bilo v nedeljo, ko sem sel iz "srecanja" v kroziscu pri hotelu Plaza zraven BTCja ... gmota zmrznjenega snega na vstopnem pasu ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 6. januar, 2015 Prijavi Napisano 6. januar, 2015 Zgledno o?i??ena cesta v najve?ji vasi v Sloveniji, vsa ?ast pristojnim! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 7. januar, 2015 Prijavi Napisano 7. januar, 2015 Na dopustu sem. Garam kot ?ival. No, tola?ba je, da vsaj ratuje to, kar delam. Zdaj pa spat, jutri pa spet ?temarco v roke, pa na delo. 2 Citiraj
Gelipter Napisano 7. januar, 2015 Prijavi Napisano 7. januar, 2015 Na dopustu sem. Garam kot ?ival. No, tola?ba je, da vsaj ratuje to, kar delam. Zdaj pa spat, jutri pa spet ?temarco v roke, pa na delo.Ej...po?asi saj si na dopustu....he he LP??? Citiraj
dpicul Napisano 7. januar, 2015 Prijavi Napisano 7. januar, 2015 Na dopustu sem. Garam kot ?ival. No, tola?ba je, da vsaj ratuje to, kar delam. Zdaj pa spat, jutri pa spet ?temarco v roke, pa na delo.ma nima? take ?temarce kot jaz... Citiraj
Lava Napisano 7. januar, 2015 Prijavi Napisano 7. januar, 2015 ?ist premal spanja usak dan -.- Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Boss Napisano 8. januar, 2015 Prijavi Napisano 8. januar, 2015 aha... pr men tam nekje 5 ur v povpre?ju Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. januar, 2015 Prijavi Napisano 8. januar, 2015 aha... pr men tam nekje 5 ur v povpre?ju Car, kar je ve? kot 3 je ?ude?, vsaj pri meni. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gelipter Napisano 8. januar, 2015 Prijavi Napisano 8. januar, 2015 Car, kar je ve? kot 3 je ?ude?, vsaj pri meni. ej..mojster to je pa res premalo urc spanja ....bo treba kaj......lp Citiraj
Katjaa Napisano 8. januar, 2015 Prijavi Napisano 8. januar, 2015 ?e jaz z dojen?kom ve? spim:) dobri ste! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. januar, 2015 Prijavi Napisano 8. januar, 2015 ej..mojster to je pa res premalo urc spanja ....bo treba kaj......lp Ni cajta, sicer pa po?ival bom ko bom mrtev. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 8. januar, 2015 Prijavi Napisano 8. januar, 2015 Pa se takrat ti bojda ne dajo miru Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 8. januar, 2015 Prijavi Napisano 8. januar, 2015 @Jest, u?eri je bil ta kup snega ?e vedno sredi ceste v BTC-ju, sem se prov tam mim zapelju, ko sem ?el iz Bauhausa. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tawko Napisano 8. januar, 2015 Prijavi Napisano 8. januar, 2015 Pa se takrat ti bojda ne dajo miru . Se bos mogu se obracat u grobu hehe Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
Deeyan Napisano 8. januar, 2015 Prijavi Napisano 8. januar, 2015 . Se bos mogu se obracat u grobu hehePa ziher ne 1x Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
tawko Napisano 8. januar, 2015 Prijavi Napisano 8. januar, 2015 Pa ziher ne 1x . K odojk jehe Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
dpicul Napisano 8. januar, 2015 Prijavi Napisano 8. januar, 2015 Car, kar je ve? kot 3 je ?ude?, vsaj pri meni. deloholiki Citiraj
Z M A J Napisano 8. januar, 2015 Prijavi Napisano 8. januar, 2015 Vloga vodovodarja o?itno ni zame, ker je menjava kotli?ka oz. splakovalnika ?e kar konkreten podvig, zlasti ko ni primernega orodja. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 8. januar, 2015 Prijavi Napisano 8. januar, 2015 Vloga vodovodarja o?itno ni zame, ker je menjava kotli?ka oz. splakovalnika ?e kar konkreten podvig, zlasti ko ni primernega orodja. Ravno v?eraj sem sodeloval pri menjavi 1 Citiraj
Gelipter Napisano 8. januar, 2015 Prijavi Napisano 8. januar, 2015 Vloga vodovodarja o?itno ni zame, ker je menjava kotli?ka oz. splakovalnika ?e kar konkreten podvig, zlasti ko ni primernega orodja. Ej...Zmaj bo ?lo drugi? ...ti bomo dali in?trukcije he he.jaz sem jih ?e nekaj menjal slu?beno in privat.LP?? 1 Citiraj
Slivka Napisano 8. januar, 2015 Prijavi Napisano 8. januar, 2015 ?e ne bo kmalu konec dopusta, me bo pobralo. Delam kot ?ival od jutra do ve?era. ?e na svoj rojstni dan sem pozabil... Citiraj
Jest Napisano 9. januar, 2015 Prijavi Napisano 9. januar, 2015 @Jest, u?eri je bil ta kup snega ?e vedno sredi ceste v BTC-ju, sem se prov tam mim zapelju, ko sem ?el iz Bauhausa. Pri Hotelu Lev pa jim je uspelo ocistit 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
canyon Napisano 11. januar, 2015 Prijavi Napisano 11. januar, 2015 viroza ?e kr dobr dr?i, antibiotiki neka?ejo neke u?inkovitosti, vro?ina ?e zmer okol 38 C? usake tolk ?asa mal zaniha za 0.5 C?-+, edino ka?elj mi je popustu tko da se mi ni treba bat da bom plju?a vn vrgu se mi je pa herpes naredu ?ez 3/4 zgornji ?nabel in boli ko hudi? Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.