Z M A J Napisano 11. januar, 2015 Prijavi Napisano 11. januar, 2015 Eh tale moj predpotopni hi?ni ?arunalnik spet prov po?asi melje in melje, pa ni? ne zmelje. Jaz pa ra?unalni?ki genij in totalni obvlada?, bo s5 treba kakega mojstra fehtat. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 11. januar, 2015 Prijavi Napisano 11. januar, 2015 Eh tale moj predpotopni hi?ni ?arunalnik spet prov po?asi melje in melje, pa ni? ne zmelje. Jaz pa ra?unalni?ki genij in totalni obvlada?, bo s5 treba kakega mojstra fehtat. Telefon je zakon! Skoz vse dela ko sus! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 11. januar, 2015 Prijavi Napisano 11. januar, 2015 Telefon je zakon! Skoz vse dela ko sus! aha to bo ja - internet je pa za hec poln sranja glede delovanja telefonov pa ni va?en keri OS je gor Citiraj
Jest Napisano 11. januar, 2015 Prijavi Napisano 11. januar, 2015 Telefon je zakon! Skoz vse dela ko sus! Za tiste, ki radi gledajo v svet skozi kljucavnico ze mogoce... Meni osebno je sicer brskanje s telefonom OK... vendar ne kot primarni nacin branja... ampak samo takrat, ko nimam moznosti tega pcoeti na vecjem ekranu, s pravo tipkovnico in misko (OK... delno je OK tudi tablica, ki ima vecji ekran, se vedno pa je najbolj udobno to poceti na racunalniku pred 27" ekranom )... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 11. januar, 2015 Prijavi Napisano 11. januar, 2015 Uf potem je moj 22-pal?ni LCD Samsung pravi drobi?ek. Mi je pa ?e kar hecno videt kak?nega CRT-ja, 15-pal?nega, to je ?e skoraj muzejski eksponat, ampak brez kak?ne vrednosti. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tawko Napisano 11. januar, 2015 Prijavi Napisano 11. januar, 2015 pa bom mogu nardit nov spedn odbijac k tega pou manka Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
Z M A J Napisano 11. januar, 2015 Prijavi Napisano 11. januar, 2015 Kak?en skret od vremena, pa kukr neka sredina januarja naj bi bila? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
PATO Napisano 14. januar, 2015 Prijavi Napisano 14. januar, 2015 Upam da je od?la k dobremu lastniku. Se mi je pa precej lu?tala od kar vsak dan vidim nesre?nega dvojnika doma pod drevjem Citiraj
jstdoma Napisano 14. januar, 2015 Prijavi Napisano 14. januar, 2015 Sej to je problem ker ne vem kdo jo bo dobil. Je je nek "?vercer" uzel Citiraj
jures Napisano 15. januar, 2015 Prijavi Napisano 15. januar, 2015 Sej to je problem ker ne vem kdo jo bo dobil. Je je nek "?vercer" uzel da ni ?la dru?bo moji v Ni? delat? jamranje: sunili telefon iz ?epa....somewhere, somehow v Merkurju. Po 5 min je bil ?e nedosegljiv. Kriza je saj razumem, ampak naj ukrade nezaklenjen telefon, da ga bo lahko vsaj uporabljal. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 15. januar, 2015 Prijavi Napisano 15. januar, 2015 Meh, se zdele na fri?no dru?im z eno, ki ji je bistvo ?ivljenja delat selfije in brkljat po pametnem telefonu ter cel bo?ji dan preblefirat po kavicah, meni pa pre?ivet ?im ve? ?asa aktivno, po mo?nosti v naravi, pa tega ne zastopi. Eto, malo glasbene spremljave na to temo: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 15. januar, 2015 Prijavi Napisano 15. januar, 2015 Nekje sem prebral izjavo enega pubertetnika: - "Kako naj se zaljubim na prvi pogled, ?e pa vse gledajo v telefone..." 3 Citiraj
Gelipter Napisano 15. januar, 2015 Prijavi Napisano 15. januar, 2015 ej...zmaj saj to lahko dela tudi v naravi .. je bolj zdravo... lp 1 Citiraj
Jest Napisano 15. januar, 2015 Prijavi Napisano 15. januar, 2015 ej...zmaj saj to lahko dela tudi v naravi .. je bolj zdravo... lp Tam, koder Borut hodi, se zna zgoditi, da ni mobilnega signala... mobilnik pa je brez tega bolj kot mrli? ... ceprav naj bi bil pameten ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Scr3am Napisano 15. januar, 2015 Prijavi Napisano 15. januar, 2015 jamranje: sunili telefon iz ?epa....somewhere, somehow v Merkurju. Po 5 min je bil ?e nedosegljiv. Kriza je saj razumem, ampak naj ukrade nezaklenjen telefon, da ga bo lahko vsaj uporabljal.Ta "zaklenjen" telefon ma v 10ih minutah odklenjen sam na komp ga poveze s kablm Citiraj
Jest Napisano 15. januar, 2015 Prijavi Napisano 15. januar, 2015 Ta "zaklenjen" telefon ma v 10ih minutah odklenjen sam na komp ga poveze s kablm Ni tako enostavno... ce je imel aktivno funkcijo "Find my iPhone" je skoraj nemogoce aktivirat, ce nimas podatkov... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 15. januar, 2015 Prijavi Napisano 15. januar, 2015 Ni tako enostavno... ce je imel aktivno funkcijo "Find my iPhone" je skoraj nemogoce aktivirat, ce nimas podatkov...sem tudi jaz sedaj z novim probal - ?al se vse da, vse! bypass passcode-a by pass icloud locka...vse. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 15. januar, 2015 Prijavi Napisano 15. januar, 2015 A ni tko, da ?e zbri?e in nanovo nalo?i sistem, zahteva ios vpis prej?nega gesla za itunes? Lih to naj bi blo dodatna za??ita v primeru odtujitve, ?e pa pred tem uporabnik naredi erase all content and settings, pa to logi?no odpade. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 15. januar, 2015 Prijavi Napisano 15. januar, 2015 A ni tko, da ?e zbri?e in nanovo nalo?i sistem, zahteva ios vpis prej?nega gesla za itunes? Lih to naj bi blo dodatna za??ita v primeru odtujitve, ?e pa pred tem uporabnik naredi erase all content and settings, pa to logi?no odpade.je bypass preko service mode-a, kot tudi preko emergency call menija....;( Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 15. januar, 2015 Prijavi Napisano 15. januar, 2015 sem tudi jaz sedaj z novim probal - ?al se vse da, vse! bypass passcode-a by pass icloud locka...vse. Ce imas aktivirano funkcijo "FInd my iPhone" ga menda zaenkrat ni junaka, ki bi na novo aktiviral iPhone brez da bi vedel e-mail in geslo, s katerim je bila funkcija aktivirana... je bypass preko service mode-a, kot tudi preko emergency call menija....;( ?e celo na servisu ne morejo narediti s telefonom nicesar, ce prej ne deaktiviras te funkcije ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jstdoma Napisano 18. januar, 2015 Prijavi Napisano 18. januar, 2015 Tri dni odkar nimam mazde, pa sm ?e pe?!!Volvo me pustu na cedilu! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.