Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
A je kdo imel pri 2.0 motorju kako težavo s puščanjem hladilne recimo? Sem zadnijč gledal pri sestrini cx30 , nivo hladilne pod minimumom, vse nekaj mastno spodaj pod hladilnikom, tako da bo treba na servis.
-
Janez se zjutraj zbudi z nasmehom na ustih, dočakal je namreč 90 let. Sede na rob postelje, pogleda svoje noge in jim pravi: - "Pozdravljene, moje noge, stare ste 90 let, spomnite se vseh korakov, ki smo jih naredili skupaj!" Potem pogleda med svoje noge: - "Dobro jutro, ti moj bingelj! Vidiš, danes bi bil star 90 let, če bi bil še živ..."
-
Samo v opozorilo: ne kupujte teh makaronov! Kuham jih že šest ur, pa so še zmeraj trdi...
-
Golob je pred kratkim izjavil, da je Slovenija otok stabilnosti in svobode. O stabilnosti in svobodi bi lahko diskutirali. Vsekakor pa se teh njegovih besed spomnim vsakič, ko bi radi kam potovali. Če bi radi z letalom, je treba ali v Avstrijo ali v Italijo ali pa na Hrvaško, če bi radi kakšne dobre letalske linije. In tudi glavni železniški koridorji so speljani v glavnem okoli Slovenije. In tako le Slovenija res postala nekakšen otok. Celo Madžari bodo preko luke in plovnih poti bolj povezani s svetom kot Slovenija... In bodo severo-vzhodni Evropi omogočali tranzit z ladij preko železnice in to hitreje kot je to zmožna Slovenija... Toliko o tem, koliko smo napredovali zadnjih 30 let... MADŽARI GRADIJO KONKURENCO LUKI KOPER: Ji bodo prevzeli del pomorskega prometa? WWW.REGIONALGORISKA.SI Madžarska bo leta 2028 odprla nov terminal v tržaškem pristanišču, s čemer si bo...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.