jures Napisano 9. maj, 2009 Prijavi Napisano 9. maj, 2009 23.12. je rok, da dobim na svet novo generacijo, pa mam kr tak ?udn filing, dost se mi bo spremenil, glede na zdej, ko ga loh s kolegi bluzim tut po 1 tedn skp! Cestitam!! No ti povem da pri dveh, da se vse spremeni, ampak se tud povrne! Sam najdt se moras v tem.A bo na plebiscit..? Nas je pa 1.11 vstal od mrtvih.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 9. maj, 2009 Prijavi Napisano 9. maj, 2009 Hvala za ?estitke! Hehe, men je sam va?n da otrok ne bo ?korpijon po horoskopu (Poki pa Zemir sta ?e v redu deda) Upam sam da mi ne bo pomdladek prehitr za?el upravljat z Mazduro! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 9. maj, 2009 Prijavi Napisano 9. maj, 2009 Hvala za ?estitke! Hehe, men je sam va?n da otrok ne bo ?korpijon po horoskopu (Poki pa Zemir sta ?e v redu deda) Upam sam da mi ne bo pomdladek prehitr za?el upravljat z Mazduro! Moj je skorpijon....V Xedoski je ze vsak dan....pravi ji Strela mcqueen...Casualties of a child:- knof za vse zmigovce (Dal yavarje novga)- pokrovcek za tank odsravfal padel na tla po?il- napis mazda odtrgal....o?i glej dol gre.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 10. maj, 2009 Prijavi Napisano 10. maj, 2009 Moja sta mi do sedaj uspela "re?it" zadnjo lu?ko v kabini,ki osvetljuje prtlja?nik. Nikakor je ne morem ve? namestiti na mesto. Citiraj
jures Napisano 10. maj, 2009 Prijavi Napisano 10. maj, 2009 Moja sta mi do sedaj uspela "re?it" zadnjo lu?ko v kabini,ki osvetljuje prtlja?nik. Nikakor je ne morem ve? namestiti na mesto. No zadnja lu?ka = 2 x crknjen akomulator na prejsnji 5ki.....od tega 1x na letaliscu na Benetkah v Nedeljo ob 23:00... In ko sem ze pri 5ki:- magna kartica v CD playerju....menjali cel radio 'pod garancijo' Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 11. maj, 2009 Prijavi Napisano 11. maj, 2009 Xedoska rabi novo (kot ka?e) bencinsko ?rpalko...upam da bo danes zrihtan, pride Yavarje...danes avtek po?iva, tud obnova je mal prestavljena... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 11. maj, 2009 Prijavi Napisano 11. maj, 2009 Jutri gre sucker spet k mo?niku, upam da bo ?e vozen ko ga dobim nazaj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 11. maj, 2009 Prijavi Napisano 11. maj, 2009 zdej je pa ?e velika statisti?na verjetnost, da bo vse v redu, ko pride avto od Mo?nika nazaj v tvoje roke Citiraj
Alex Napisano 11. maj, 2009 Prijavi Napisano 11. maj, 2009 Glih pred par minutami mi je crknil moj omiljeni cd-player. Kaj pa,?e nisem ve? metalc pa protestira? Sem glih Metallico poslu?al,pa je nekaj trokiral in na koncu obstal.Pa niti 15 let ?e ni bil star.Baje,da se pri teh letih glih lepo ute?ejo. Citiraj
suicidal Napisano 11. maj, 2009 Prijavi Napisano 11. maj, 2009 Sem glih Metallico poslu?al ... odvisno kateri album. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
jures Napisano 11. maj, 2009 Prijavi Napisano 11. maj, 2009 Jutri gre sucker spet k mo?niku, upam da bo ?e vozen ko ga dobim nazaj. Danes sem bil pri?a ?ivega vpogleda na stanje suckerja preden gre k Mo?niku, torej me lahko uporabi? na sodi??u.... Jamranje:Xedoska ne potrebuje bencinske ?rpalke ampak je dotore Yavarye dipl.xed.v6 v 60,5 sekunde ugotovil da se je razrahljal zobat jermen in bo trebaq menjat sponar in jermen. Plus:Strosek ni velik - z menjavo v cetrtek po moje ne ve? kot 150?, in masina je b.p., pa se vedno jo imam rad. V bistvu pucam grehe 1. lastnika.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 11. maj, 2009 Prijavi Napisano 11. maj, 2009 Jamram pa kolnem Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 11. maj, 2009 Prijavi Napisano 11. maj, 2009 kaj pa si po?el? si vijugal pred kri?i??em med avtomobili, al kaj? Citiraj
qwerty Napisano 11. maj, 2009 Prijavi Napisano 11. maj, 2009 zelena se je pr?gala pa noben nikamor vsaj 4-5s in jz na pas za levo zavijanje z motorjem in obvozim kolono in grem naravnost... policaj pa mal naprej za grmom na bus postaji.. Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 12. maj, 2009 Prijavi Napisano 12. maj, 2009 zelena se je pr?gala pa noben nikamor vsaj 4-5s in jz na pas za levo zavijanje z motorjem in obvozim kolono in grem naravnost... policaj pa mal naprej za grmom na bus postaji.. Tvoja napaka, bil si prepo?asen, ?e bi bil hitrej?i policaj ne bi utegnil do ?asa prit do ceste. Danes sem bil pri?a ?ivega vpogleda na stanje suckerja preden gre k Mo?niku, torej me lahko uporabi? na sodi??u.... Jamranje:Xedoska ne potrebuje bencinske ?rpalke ampak je dotore Yavarye dipl.xed.v6 v 60,5 sekunde ugotovil da se je razrahljal zobat jermen in bo trebaq menjat sponar in jermen. Plus:Strosek ni velik - z menjavo v cetrtek po moje ne ve? kot 150?, in masina je b.p., pa se vedno jo imam rad. V bistvu pucam grehe 1. lastnika.... Kaj moram V6 imam v krvi, prav tako skoraj vse njegove napake, ki jih je sicer zelo malo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 12. maj, 2009 Prijavi Napisano 12. maj, 2009 Tvoja napaka, bil si prepo?asen, ?e bi bil hitrej?i policaj ne bi utegnil do ?asa prit do ceste. Kaj moram V6 imam v krvi, prav tako skoraj vse njegove napake, ki jih je sicer zelo malo. ?e mal pa bo? ?el svojga usposobit, ze vidim Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 12. maj, 2009 Prijavi Napisano 12. maj, 2009 Ma sej za Ajvarjovga stroja je pa ful ?koda, lohk bi se ga u?timal, pa bi biu za ob nedeljah (k ma?) in pa pol postal oldtajmr! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 12. maj, 2009 Prijavi Napisano 12. maj, 2009 Ne me silt. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 12. maj, 2009 Prijavi Napisano 12. maj, 2009 Pojamram v imenu tegale tajvanca - matr nagnusna zver, ampak pazte zgodbo, kaj se je zgodil! http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/kaca...a-za-penis.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 ?e 15 ur nimam sakerja, opam da bo ?e vozen v petek ko ga dobim nazaj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 ?e 15 ur nimam sakerja, opam da bo ?e vozen v petek ko ga dobim nazaj. Saker je pred bajto, ne pozabi tega.....verjetno bo pa saker 1 boljis ko saker 2 ko se vrne Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 Saker je pred bajto, ne pozabi tega.....verjetno bo pa saker 1 boljis ko saker 2 ko se vrne Khm misli? saker 3 ?Ker saker 1. je bil MX3, 2. Xedos, 3. M6GT. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 Khm misli? saker 3 ?Ker saker 1. je bil MX3, 2. Xedos, 3. M6GT. no za mx3 nisem vedu da je mel to tablco Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 Khm misli? saker 3 ?Ker saker 1. je bil MX3, 2. Xedos, 3. M6GT. a Micra pa ?e ni bla saker? Citiraj
Grega_ Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 Nekje dobil v prednjo desno gumo cca. 4cm dolg vijak, sedaj je guma pokrpana z inekcijo, ?eprav mi ne di?ijo preve? tele stvari, sploh pri kak?nih vi?jih hitrostih :ne vem: upam da bo zdr?alo do konca poletja, drugo leto itak nove gume padejo Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.