Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Saj je "samo" 7864 metrov. Zami?i?, pohodi? gas, pre?teje? do trideset in si skozi. ?e prej ne po?i...

Sicer ti pa ?e vedno ostane Korensko sedlo...

Za nekaj sto ? na mesec razlike se ?e spla?a malo potrpeti tudi z luknjo. 

Napisano

Uf, jaz bi se pa veliko raje vozil skozi to luknjo kot po LUKNJAstih cestah od Kamnika do Ljubljane pa nazaj vsakodnevno, kak?en dan tudi dvakrat ponovim vajo.  :aaaaa:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Uf, jaz bi se pa veliko raje vozil skozi to luknjo kot po LUKNJAstih cestah od Kamnika do Ljubljane pa nazaj vsakodnevno, kak?en dan tudi dvakrat ponovim vajo.  :aaaaa:

Cilja? na slavno cesto Moste - Vodice? :D Sej gre? lahko ?ez Trzin :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Tista cesta je res legendarna, ampak obstaja ?e nekaj ostalih ?udnih v smeri Ljubljane. Je pa res, da tista "va?a" absolutno zmaga na celi ?rti, konkuren?na ji je le ?e od Polzele direktna proti Velenju.  :aaaaa:

Napisano

Direkt za 16.3. se napoveduje ohladitev :(

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Danes dal svoj Glaxy S5 servisirat, mirne du?e da imam backup. Zdaj sem ?el ?ekirat ta cloud backup in vidim da je en kurc backupiral... ehh odejo stiki, slike, podatki... :danzoman: +my avatar smajli.

Napisano

?e v?eraj sem se v trgovini smejal iznajdbi "sesalec za tipkovnico", no danes sem pa ?e brez knofa F1 in ga moram po hi?nem sesalcu nekje najdit.  :cheers:

Napisano

Upam, da ne preve? :/

No ja - 115?. Pa sem ?el za vsak slu?aj na banko - so mi ga zamenjali - ?eprav tud tam niso bili sigurni ?e je dober ali ne!

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Napisano

Opral denar. Dobesedno - v pralnem stroju :wacko:

Ce si uporabil perwol ni panike....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Sam bolj mehek na otip bo in prijazen do rok - pa ?e di?i po sve?em in je higijensko neopore?en. Kaj ?e? lep?ga. :blush:

33112_1.png

Napisano

Pa vseen raj hitr na FURS prjav, da si vzamejo %% :P

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Vsakic ko ga bo iz zepa vzel ga bojo vprasal a je nov?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

eh, Chelsea je v?eri izpadu iz nadaljevanja LP, RM-ju pa tudi 1 dan prej ni glih velik manjkal do tega "uspeha"  :glare:

Napisano

No zdj pa mislm, da lahko jamram..Nimam pojma kaj je narobe z mano, use me boli kot da bi bla stara 50 let, zjutraj komi vstanem, kamorkol grem sem hitro utrujena. Zate?ene mam bezgavke, pa nobene vro?ine, kri je bla se kr uredu, pokazala nej bi neko vnetje.. Js pa nc ne morm delat, karkol delam se tko zadiham kot da bi bila ?isto brez kondicije (kar je nemogo?e, ker sem pred tem se telovadila). Prot ve?eru me stiska v plju?ih. No in zdej ?akam na infekcijski kliniki (ker se mi pove?ane bezgavke ve?krat ponovijo, samo nikoli pa se nisem bila tako utrujena). Ve? dni me ?e ni na sihtu, ker me roke bolijo ko delam, pa ?eprav sedim. Ob?utek mam da niti tuki ne bojo ugotovil, kaj je dejansko narobe.

Napisano

Nekaj je hudo narobe, sej to sama ve? in vidi?, ti sebe najbolj pozna?. Lahko da je res kje kako vnetje, o?itno se telo precej matra s tem oz. je precej obremenjen, zato si seveda ?ibka.

Ta??a je imela podobne simptome, po pol leta so ugotovili da ima suho plju?nico. 

Napisano

Nekaj je hudo narobe, sej to sama ve? in vidi?, ti sebe najbolj pozna?. Lahko da je res kje kako vnetje, o?itno se telo precej matra s tem oz. je precej obremenjen, zato si seveda ?ibka.

Ta??a je imela podobne simptome, po pol leta so ugotovili da ima suho plju?nico.

Sej to ja, js ?utim da neki ni uredu..

Napisano

Tablicni carunalnik mi ni ravno pisan na kozo.

Napisano

Tablicni carunalnik mi ni ravno pisan na kozo.

Ej...malo vaje pa bo ?lo???lp

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Brez da "tapneš" jedro ventilčka tudi pri navadni zračnici ne boš nič napumpal.   Vsakič ko tapneš ventil na UST, se v njem lahko drobna kapljica mlekca zasuši. Saj temu je namenjeno mleko, da se suši ko pihne skozi luknjico. In ko ene 2x 3x tako pumpaš se v jedru nabere toliko zasušenega, da nobeno tapkanje ne pomaga več. Ko odšraufaš jedro je to lepo zabito in zrak ne more iti skozi. Potem ga poizkušaš "predrkat" pod vodo, očistit strjeno mleko, pa ima še vedno polovičen pretok v primerjavi z novim. Brez rezervne zračnice se še vozim okol, rezervna jedra imam pa vedno s seboj.    Naša familija ima 3 wheelsete na šlaufih, 3wheelsete pa na mleku. Tisti s šlaufi so neproblematični. Pri enih od UST - jev se ventili bašejo stalno (na3 pumpanja), pri drugih pa ne, pa imajo vsi Mucoff ventilčke in enako mleko.   S pumpo, niti majhno niti malo večjo veliko ne boš naredil na tubeless velikega volumna. CO2, pa ne eno, ampak nekaj bombic.  Tubless je fajn ker lahko zaflikaš s črvom. Če rabiš tubeless razdirat pa tlačit zračnico noter, si ga na...l.
    • eksluzivno najdeno za forumaše 😁
    • Ravno to sem mislil napisat, da je dobro imet v nahrbtniku vedno kako rezervno zračnico in orodje za menjavo. In pumpo, majhno, seveda. 
    • Bi mu pasala tablica GO DEEYAN
    • Počakaj še kakšno leto, boš lahko po LUFTU letal z nekimi takimi zadevcami, hehe
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.