jures Napisano 14. maj, 2015 Prijavi Napisano 14. maj, 2015 Od osmih pijem ze tretjo kavo.... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 14. maj, 2015 Prijavi Napisano 14. maj, 2015 Jeba :-) Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Citiraj
Jest Napisano 14. maj, 2015 Prijavi Napisano 14. maj, 2015 Jeba :-) Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Ne "jeba"... Windowsi ... Ko se ti najbolj mudi, se spomnejo, da bi pa bilo fino kaj posodabljati 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 14. maj, 2015 Prijavi Napisano 14. maj, 2015 Vceraj sem ga pustil v sluzbi zarad tega pa ssd disk je....pa nic Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 14. maj, 2015 Prijavi Napisano 14. maj, 2015 Zaspan sem k zmaj. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 14. maj, 2015 Prijavi Napisano 14. maj, 2015 Jest sme glih v?eraj klel Winze. Sem mi je mudilo, dam shutdwon on pa installing updates.... Citiraj
Z M A J Napisano 14. maj, 2015 Prijavi Napisano 14. maj, 2015 Aja, pa Juventus se uceri uvrstil v finale,kalr pomeni, da bom vsekakor navijal za Barcelono, hehe Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 14. maj, 2015 Prijavi Napisano 14. maj, 2015 K bi vedu da je sok tok dobr bi ga ze ucet zvecer piu ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
jures Napisano 14. maj, 2015 Prijavi Napisano 14. maj, 2015 Jest sme glih v?eraj klel Winze. Sem mi je mudilo, dam shutdwon on pa installing updates.... Zato je prespal v firmi, tole jeblo pa zbujanje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 14. maj, 2015 Prijavi Napisano 14. maj, 2015 Hmm, pomoje nama je iste patche name??al. Prejle so me klical dam, da rabjo da neki pogledam in sem vmes na kav?u ?e 2x zadremal, pa ?e kr melje. Nach si grem ju?no narest, upam da bo medtem fertik. Citiraj
jures Napisano 14. maj, 2015 Prijavi Napisano 14. maj, 2015 ugasni pa pr?gi....deluje po dveh urah ni ?lo druga? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 14. maj, 2015 Prijavi Napisano 14. maj, 2015 men je naredil v treh minutah (ssd disk)- 22 updatov Citiraj
jures Napisano 14. maj, 2015 Prijavi Napisano 14. maj, 2015 Ssd disk 42 apdejtov.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 15. maj, 2015 Prijavi Napisano 15. maj, 2015 Koncert AC-DC v?eraj v Zeltweg-u IMA VELIK ?RN - 3,5 ure smo ?akali da so spustili prvi bus s parkinga, ?eprav smo vsi bili polni ?e ve? kot 2,5 ure prej, ne kapiram te logike. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 15. maj, 2015 Prijavi Napisano 15. maj, 2015 Koncert AC-DC v?eraj v Zeltweg-u IMA VELIK ?RN - 3,5 ure smo ?akali da so spustili prvi bus s parkinga, ?eprav smo vsi bili polni ?e ve? kot 2,5 ure prej, ne kapiram te logike. Hja... preko 100.000 ljudi je po koncanem koncertu hotelo domov ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 15. maj, 2015 Prijavi Napisano 15. maj, 2015 Koncert Bon Jovi na Dunaju se je koncal ob 23:00, ob stirih zjutraj je bil nas AVTO na vrsti!140k ljudi, ker je blo teden pred Eurofuzbalom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 15. maj, 2015 Prijavi Napisano 15. maj, 2015 Sem sli?al, da je bila po koncertu ?e ena veselica, ker naj bi avtobuse preparkirali nekam drugam pol jih je pa folk ure in ure iskal, ker ni bilo informacij kje so - GSM in SMS pa so po?epnili, ker je bilo preve? folka na isti bazni postaji. V glavnem, ?e se nisi na?vical na koncertu si se pa pol po njem. Citiraj
Baby Viper Napisano 15. maj, 2015 Prijavi Napisano 15. maj, 2015 Pa baje je bla pija?a tud zlo pocen Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
YavarYe X6V6 Napisano 16. maj, 2015 Prijavi Napisano 16. maj, 2015 Vse je blo po 5?, voda,pepsi, pir,... 0,5LKozarci so bili po 2?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 17. maj, 2015 Prijavi Napisano 17. maj, 2015 Vse je blo po 5?, voda,pepsi, pir,... 0,5LKozarci so bili po 2?.Resitev je da ne pijes vode - ampak per iz piksne :) Ne vem kaj bi delu, spal sem do devetih, na lezalniku sem ze bil, kopal sem se ze, zdaj sem za mizo ob kavi...pa 28 napovedano....trpljenje bo do dveh ko bo na plazi prenos motogp.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 18. maj, 2015 Prijavi Napisano 18. maj, 2015 Danes pa je vse za mano pr?lo. Zbudil zjeban, kot da bi me z valarjem povozu. Pa ?e slabe volje sem. Citiraj
jures Napisano 18. maj, 2015 Prijavi Napisano 18. maj, 2015 Ta novi google maps (da nima? ve? mo?nosti klasi?nih) so pa totalen obup, tako menijsko kot grafi?no 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 19. maj, 2015 Prijavi Napisano 19. maj, 2015 Zaspan k merjasc. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mare- Napisano 19. maj, 2015 Prijavi Napisano 19. maj, 2015 Ta novi google maps (da nima? ve? mo?nosti klasi?nih) so pa totalen obup, tako menijsko kot grafi?no https://maps.google.com/maps?output=classi ...in nisi edini https://www.change.org/p/tell-google-bring-back-classic-google-maps Citiraj
jures Napisano 19. maj, 2015 Prijavi Napisano 19. maj, 2015 https://maps.google.com/maps?output=classi ...in nisi edini https://www.change.org/p/tell-google-bring-back-classic-google-maps?e se ne motim delajo samo ?e v omejeni lite verziji. pa ?e ta bo opu??ena ta novi so po?asni v 3pm Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.