mare- Napisano 19. maj, 2015 Prijavi Napisano 19. maj, 2015 to je povezava na staro klasi?no verzijo ne lite Citiraj
SpEkTr Napisano 19. maj, 2015 Prijavi Napisano 19. maj, 2015 Fenomenalno izkori??en dan. Mladi? zaspal v kibli :-) Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 Citiraj
Katjaa Napisano 19. maj, 2015 Prijavi Napisano 19. maj, 2015 Fenomenalno izkori??en dan. Mladi? zaspal v kibli :-) Sent from my GT-I9505 using TapatalkKolk pa je star va? mladi?? Mi razmi?ljamo, da bi tole al sede? za na kolo.... Citiraj
Gelipter Napisano 19. maj, 2015 Prijavi Napisano 19. maj, 2015 Ej...SpEKTr res si maxmilano in dobro izkoristu dan...lepa Mazdurina 1 Citiraj
jures Napisano 19. maj, 2015 Prijavi Napisano 19. maj, 2015 A mas ti se italjansko zastavo na mazdi? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 19. maj, 2015 Prijavi Napisano 19. maj, 2015 Katja, avgusta bo 3 leta. Super zadeva je to. Jure, ?e ja, sej ji pa?e, itak se pa skoraj ne vidi :-) Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 1 Citiraj
Z M A J Napisano 19. maj, 2015 Prijavi Napisano 19. maj, 2015 ?enskam se z mo?kega vidika ne re?e slu?ajno NASPROTNI spol. Sicer pa je bil nasploh tole zame dan, ki naj gre ?e kar danes v pozabo, magari ta trenutek. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SpEkTr Napisano 19. maj, 2015 Prijavi Napisano 19. maj, 2015 Aja Katja, tole lahko potem ?e malce bolj uporabi? kot sede? za kolo. TOle ma? dejansko lahko potem kot vozi?ek, dobro res da ne more ?ist naravnost le?at, ampak vseeno. Pa za sprehode, za te?t, rolat, v hribe....ni da ni Pa spi notri, da je luxuz. 1 Citiraj
jures Napisano 19. maj, 2015 Prijavi Napisano 19. maj, 2015 Pa za kramo 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 19. maj, 2015 Prijavi Napisano 19. maj, 2015 To pa, dans sem ?e kahlo zadej obesil In se nam je obrestovalo oz. smo jo kar rabili...glej prilogo 3 Citiraj
jures Napisano 19. maj, 2015 Prijavi Napisano 19. maj, 2015 Sem mislu da ze Tanja cuca.... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 20. maj, 2015 Prijavi Napisano 20. maj, 2015 Ja, skoraj da res ja Ja nima? kej, nuja je huda re?. Citiraj
Z M A J Napisano 21. maj, 2015 Prijavi Napisano 21. maj, 2015 Se nam obeta toliko de?ja, da razmi?ljam o nakupu de?nih gum. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 21. maj, 2015 Prijavi Napisano 21. maj, 2015 2 dni ze strasijo pa se solate ni zalul 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 21. maj, 2015 Prijavi Napisano 21. maj, 2015 2 dni ze strasijo pa se solate ni zalulja res je tudi pri nas malo ni? de?ja niti paradi?nika ni zalilo sem jaz mogel...jabemliga ...lp:-) Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 21. maj, 2015 Prijavi Napisano 21. maj, 2015 Aja Katja, tole lahko potem ?e malce bolj uporabi? kot sede? za kolo. TOle ma? dejansko lahko potem kot vozi?ek, dobro res da ne more ?ist naravnost le?at, ampak vseeno. Pa za sprehode, za te?t, rolat, v hribe....ni da ni Z dodatkom, ki se imenjuje baby sling je na?a mularija tja do dobrega leta starosti v vozi?ku tudi le?ala. Kot vozi?ek je pri na?i hi?i precej ve? uporabljen, kot kolesarska prikolica. Mulc je bil v njem pri starosti 6mesecev 1. januarja pri Mariji Sne?ni na vrhu Velike planine. Katja, enojni vozi?ek je ?ist brezveze. Hit ?e enega mulca pa dvojni vozi?ek prikolica. Vpitje, tuljenje in te?enje ko se mulca zadaj v prikolici sklofata, v kak?en dolg strm klanec ko dobesedno umira? na obroke, neprecenljivo! 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Katjaa Napisano 21. maj, 2015 Prijavi Napisano 21. maj, 2015 Z dodatkom, ki se imenjuje baby sling je na?a mularija tja do dobrega leta starosti v vozi?ku tudi le?ala. Kot vozi?ek je pri na?i hi?i precej ve? uporabljen, kot kolesarska prikolica. Mulc je bil v njem pri starosti 6mesecev 1. januarja pri Mariji Sne?ni na vrhu Velike planine. Katja, enojni vozi?ek je ?ist brezveze. Hit ?e enega mulca pa dvojni vozi?ek prikolica. Vpitje, tuljenje in te?enje ko se mulca zadaj v prikolici sklofata, v kak?en dolg strm klanec ko dobesedno umira? na obroke, neprecenljivo! Sli?i se super. Sem ravno danes razmi?ljala kaj vse bomo v avto nabasali, ker gremo ?ez en mesec na morje. Tale prikolica mi je v?e?na edino res nevem kje bi jo shranjevala:( V gara?o gre avto na mm, klet polna... Citiraj
jures Napisano 22. maj, 2015 Prijavi Napisano 22. maj, 2015 4C manjka do paljenja webasta Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 22. maj, 2015 Prijavi Napisano 22. maj, 2015 Sj res, dons je mal zahvadv Jaz pa s 1.6. za?nem z drugo slu?bo, naslednji teden mam ?e frej, bo treba nekam it. Teh ponudb z razno raznih kuponkotov je pa toliko, da te kap. 1 Citiraj
jures Napisano 22. maj, 2015 Prijavi Napisano 22. maj, 2015 U kam pa gres Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 22. maj, 2015 Prijavi Napisano 22. maj, 2015 kranj, 4pot ej...pol bo? pa imel bli?jie .....?iht he he lp 1 Citiraj
Z M A J Napisano 22. maj, 2015 Prijavi Napisano 22. maj, 2015 Trenutno vreme in temperature me ?e najbolj spominjajo na zaklju?ek jeseni, ko se ?e rahlo voha prvi sneg. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SpEkTr Napisano 22. maj, 2015 Prijavi Napisano 22. maj, 2015 ej...pol bo? pa imel bli?jie .....?iht he he lpTo je bil kar velik plus ja Sam zdej bom pa Mazdo mogu v Britof vozit na servis .... NOT! 1 Citiraj
Gelipter Napisano 22. maj, 2015 Prijavi Napisano 22. maj, 2015 He he mislim ,da bo? ?e vedno DR.Pelkotu vozil na servis...lp Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.