Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Prvo varijanto sem videl v ?ivo v miamiu.  :bravo:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Prvo varijanto sem videl v ?ivo v miamiu. 

ce vrjames ali pa ne, js sm vidu v zivo v kosovo. Labiland

www.trziskisladoled.si

Napisano

Belivam  :rispekt:

Napisano

Uuuu, ta prva varianta ima ?e kason zadaj, pa stre?ne nosilce ima tudi ?e gor. Pa ?e troosovinc, se pravi pove?ana nosilnost. Edino po kolovozu skozi gozd bi najbr? ?el malo te?je, ker je precej dolg, pa bi ovinke malo te?je zvozil... Pa vitla nima...

Napisano

Uuuu, ta prva varianta ima ?e kason zadaj, pa stre?ne nosilce ima tudi ?e gor. Pa ?e troosovinc, se pravi pove?ana nosilnost. Edino po kolovozu skozi gozd bi najbr? ?el malo te?je, ker je precej dolg, pa bi ovinke malo te?je zvozil... Pa vitla nima...

Zdej si pa ?e mal picajzlast.

Napisano

To so bili predlogi za Juresa :) ... Za Slivko bomo pa tudi se kaj nasli :) ...

Recimo kaj takega? 

Brabus-B63S-700-6x6-22.jpg

unimog-u140l-e01860-001.jpg

TERA-Unimog_html_m17570c63.jpg

Arnold-Schwarzenegger-Unimog.jpg

2008-mercedes-unimog-by-b_600x0w.jpg

silverdoka21321969112.jpg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Dans sem postavu osebni rekord v maxi podo?njakih.  sramezljiv

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Po zelo dolgem ?asu spet uporabljal nafto

post-563-0-42883300-1433188671_thumb.jpg

Po desetih minutah ko je me ?e vse bolelo sem na?el izgovor za pavzo

post-563-0-64680100-1433188695_thumb.jpg

Ko sem kon?al z nafto sem zamenjal pogonsko gorivo

post-563-0-15693700-1433188731.jpg

in pre?el na nekaj tak?nega

post-563-0-16354400-1433188713_thumb.jpg

In sedaj nisem nekaj ?ist siguren:

A ?e imam roke? Vidim jih ?e, samo ne ?utim jih! :unsure:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Napisano

Po zelo dolgem ?asu spet uporabljal nafto

Po desetih minutah ko je me ?e vse bolelo sem na?el izgovor za pavzo

Ko sem kon?al z nafto sem zamenjal pogonsko gorivo

in pre?el na nekaj tak?nega

In sedaj nisem nekaj ?ist siguren:

A ?e imam roke? Vidim jih ?e, samo ne ?utim jih! :unsure:

Zanimivo. Sicer je pri meni BCSka ropotala dve uri, ampak glede rok je pa pri meni ravno obratno: jih presneto ?utim ves ?as...

Napisano

Pa ga ni ve? :( ..Kolesa.

Ukradeno?

Eno rumeno stoji pred vrati pisarne v Kranju ze cel teden ... :) 

skitched-20150604-123316.jpg

Sem ze poslal v torek mail na PP Kranj... pa nisem dobil nobenega feedbacka... bicikl pa se kar stoji pred vrati :) ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Sivka takega ima doma moj foter, letnik 52, ok NIMA lopate.

367990d1302141184-my-unimogs-2010-swiss-

Napisano

Brez lopate je brezveze kaj takega imet ... Kako bo pa potem Bossa in podobne lovil :) 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Brez lopate je brezveze kaj takega imet ... Kako bo pa potem Bossa in podobne lovil :)

Pe? recimo.  :jupiii:  :jupiii:

Napisano

a ma vsaj nosilce zanjo?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Izklopil pb, nekam velika poraba se mi zdi :-) bc je lagal za 0.8 dcl :-(

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Napisano

Iz prve roke vam lahko povem, da najni?ja prometna kazen, ki jo pri nas lahko predpi?ejo  :policaj:  :policaj:  :policaj: zna?a 40? oz. polovi?ka v roku 16-ih dni je 20?.  :blush:

Napisano

?e komi ?akam, da se preselimo iz te podrtije v ?en?urju; po vlagi v koli?inah za izva?anje, seveda tudi plesni, armadi mi?i, ve?kratnih poplavah v kopalnici, razpadajo?ih kosih pohi?tva, se sedaj naseli ?e roj ?ebel direkt pred vhod hi?e, ob?asno pa se ?e kak?na v dnevni pojavi, ker je o?itno bajta naluknana k ?vicarski sir in lastniku za vse dol visi, tko da sm spet js v akciji <_<

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Smo ugotovili da je to ubistvu predroj in se bo zadeva ?ele za?ela razvijat.Je pri?el lokalni ?ebelar in rekel, da jih bi z veseljem vzel, pa so ?al pregloboko v hi?i, hodijo pa notr ?ez neko miniaturno luknjo, tko da je edina opcija ?veplo in za?asna selitev, ker bo zaradi kontaminacije potrebno nekaj dni luftati stanovanje.

Razen ?e ti res uspe kak?no drugo idejo dobit Slivka?

miataviperfinal.png

Napisano

Zbolu. Vso letanje cez vikend in potem celodnevno stanje v dveh orenk klima na?igajo?ih data centrih, je terjalo svoj davek. 

Napisano

Smo ugotovili da je to ubistvu predroj in se bo zadeva ?ele za?ela razvijat.Je pri?el lokalni ?ebelar in rekel, da jih bi z veseljem vzel, pa so ?al pregloboko v hi?i, hodijo pa notr ?ez neko miniaturno luknjo, tko da je edina opcija ?veplo in za?asna selitev, ker bo zaradi kontaminacije potrebno nekaj dni luftati stanovanje.

Razen ?e ti res uspe kak?no drugo idejo dobit Slivka?

Mo?an industriski sesalec potem pa za?asna re?itev z purpenom za??itit luknje. ?e rabi? pokli?i.

Napisano

?e bo? kaj okoli Kranja hodil z odve?nim ?as se lahko oglasi?, pa probamo, je pa ?e ?ebelar to predlagal in je tako narejeno da bo te?ko izvedljivo.

miataviperfinal.png

Napisano

Kozarc jim nastimej in naj to ga z medom nafilajo, hehe

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Pri teh astronomskih cenah ta znamka zvenečega imena spljoh nima krmil novega standarda 35mm vpetja. Zato, da ti pri belanci za 287€ zraven prodajo še adapter za 20€      @ Alex   Tubless ni samo med in mleko (v gumi). S tublessom imaš bistveno več dela kot s sistemom z zračnico. Na tubless greš, če se misliš ukvarjat s tem sam, ker to ni tako kot pri avtu, ko enkrat letno vulkanizer zamenja, pa potem na gume pozabiš   Pri tublesu moraš redno kontrolirat in na vsake par mesecev dolivat tekočino. Najbolje skozi ventilček ( ko imaš gumo v zraku odviješ jedro, vtakneš skozi ventilček nekaj not da vidiš, a je še mokro. Ker zadeva se suši in če se posuši, še vedno lahko tesni. Ne bo pa zaflikalo luknjice, niti zatesnila roba feltne, če se ti guma preveč izprazni. Potem skozi telo ventilčka (odvito jedro) doliješ. Drug problem pri mleku. Ne glede a je kravje, kozje, ali kobilje, enako dobro kot maši luknje, zna zamašit tudi jedro ventilčka. In potem ti je đabe pumpa, CO2 ali kompresor, če s seboj nimaš rezervnega jedra ventilčka in pa seveda ključka za šraufanje le tega. Pri volumnu 29 colske 2,6 široke gume, s pumpico tudi bolj malo opraviš.    Tubeless je bil razvit predvsem za težave s snakebiti pri bolj gravitacjskem MTB, zdaj ga ima že vsak za v štacuno.   Še vedno imaš možnost da najprej znučaš gume ki so prišle z biciklom, potem pa na tubeless. 
    • Prav kupu. Nimaš bolšga😁
    • Dosegel pomemben mejnik null
    • Nisem pa še probal tiste penaste spužve, ki se zatlači pod gumo. Če svinjsko preluknjaš gumo, da mleko ne zatesni, se lahko pripelješ na cilj. Baje da je zadevica lahka.
    • To si jih prov kupu, ali ti jih je kdo podaril?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.