Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Razmisljam da bi si kupu roadsterja.

Neki manjka v lajfu.....mam super zeno, familijo, sluzbo, videl in naredil tudi reference skorajda v celi Evropi, kurac mi se stoji....

Ampak nekaj manjka, praznina je....po moje bi roadster pomagal k samozavesti...

Kaj menite?

Nasledn let prihaja v slo ND.. :zvizga:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Nasledn let prihaja v slo ND.. :zvizga:

Aha, a z ND dobim tudi status wannabeja?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

@Boss, v kateri vlogi pa si bil, tisti ko nosi ali je odne?en s prizori??a?  :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Danes sem se pocutil nekako takole

Tko se jaz ve?inoma po?utim s sodelavci. Sem zato pogrutnal, da sploh ne bom delal otrok, ker jih imam itak ene par v slu?bi. :D Sam ?akam, da en dan pride en in re?e da ga lulat pa kakat.

Napisano

Medvode - LjCenter 45min, pa to je noro in tezava sploh ni bila v tistem mosticku pri motelu Medno. :P

Napisano

Medvode - LjCenter 45min, pa to je noro in tezava sploh ni bila v tistem mosticku pri motelu Medno. :P

pa ne da ti je Mazda crknila in si 30min ?akal na avtovleko?

@Boss, v kateri vlogi pa si bil, tisti ko nosi ali je odne?en s prizori??a?  :D

Bil sem v vlogi Sizifa

33112_1.png

Napisano

Glede na casovnico tocno tako izpade :) Tezava je bla potem ko se Celovska zozi, pa mim Tivolija, zlasti pa Dalmatinova in Komenskega. Bolnca na 4h kolesih :P

Napisano

mazdina barva je za en k.. avto mam popraskan in luknjast kot, da bi bil star 5let. sem mel hyundaije, chevrolete in ostalo korejsko sranje in z barvo nisem nikoli imel problemov. tu pa se malo takne? pleha pa je ris. pa ?uvam avte ko svojo oko. bogve kak?en bo ?ez pet let.. :blink:

Napisano

Kup nemca pa bo :)

Wartburga al kerga druzga? :D

Napisano

zgleda, da ga bom moral v folijo ruknit :)

Tudi jaz opa?am da je lak na tej mazdi v k...u :(

Na Hrva?kem so ?e imeli neke skupne akcije in reklamacije, mislim pa da vse skupaj neuspe?no.

Napisano

Prihodnji dnevi kot nala?? za gri?e, a jaz ?e potro?u dopust za 2015. Sem prov nesre?en, ko gledam bli?nje KSA ali pa Karavanke.  <_<

Napisano

?est "gozdarjev" se nas je sre?alo na Lokvah in smo zavili v gostilno. Vsi po vrsti smo naro?ili Fructalov jagodni sok. Natakarica je prinesla vsakemu en kozar?ek, ki bi prostorninsko ustrezal votlemu zobu (1 dcl)... Ko smo dobili ra?un, nas je pa kar pribilo. Za malo ve? od pol litra soka smo pla?ali 6?. V Fructalu dobi? liter za 0,80?... pa ?e bi ga vsaj v ne vem kak?ni restavraciji popili, ne, za ?ankom zunaj... Pa niti ne v ne vem kak?nem centru ampak v neki obcestni beznici. Ma, teli me ne vidijo ve?...

post-5658-0-72593000-1447014310_thumb.jpg

Napisano

Kazen, ker niste sli na deci cesa bolj moskega in gozdarskega :D

Napisano

spet moram omenit lak. ni mi jasno kako imam pikice od kamen?kov na zadnjem levem boku tam ko se za?ne prtlja?nik. pleh je tam ?e ukrivljen navznoter, tak da ni variante da bi bilo od mojih koles, razen ?e so kak?ni novi zakoni fizike odkar sem bil v ?oli :)

post-8414-0-78295800-1447265949_thumb.jpg

Napisano

Jaz bi prej prodal unedve ki jih imas id prej, pa obdrzi vse 4 Nokianke.

Dobra guma pa se vse 4 iste bos imel.

Rabljene bos verjetno tudi prej prodal

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Hahahaha,nisi prvi ki je to reku!!:-)

Mah januarja sem po sili mogu kupt dve (wr d3) ker sem kamen zahaklu tak da mi je bocnico prerezal in sem mislu se dve zamenjat zdle, pa bi mel 4 nove.. Zgleda da ne bo nic od tega plana.. :-)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Po moje bo nekaj vmesnega. Imam pa občutek, da se bi vedno več držav direktno mešalo v to vojno. 
    • Se pravi, da imaš ti tu gor največ pre oženih kilometrov... In to brez težav z motorjem. A imaš tudi ti X 186 motor? 
    • Pri teh astronomskih cenah ta znamka zvenečega imena spljoh nima krmil novega standarda 35mm vpetja. Zato, da ti pri belanci za 287€ zraven prodajo še adapter za 20€      @ Alex   Tubless ni samo med in mleko (v gumi). S tublessom imaš bistveno več dela kot s sistemom z zračnico. Na tubless greš, če se misliš ukvarjat s tem sam, ker to ni tako kot pri avtu, ko enkrat letno vulkanizer zamenja, pa potem na gume pozabiš   Pri tublesu moraš redno kontrolirat in na vsake par mesecev dolivat tekočino. Najbolje skozi ventilček ( ko imaš gumo v zraku odviješ jedro, vtakneš skozi ventilček nekaj not da vidiš, a je še mokro. Ker zadeva se suši in če se posuši, še vedno lahko tesni. Ne bo pa zaflikalo luknjice, niti zatesnila roba feltne, če se ti guma preveč izprazni. Potem skozi telo ventilčka (odvito jedro) doliješ. Drug problem pri mleku. Ne glede a je kravje, kozje, ali kobilje, enako dobro kot maši luknje, zna zamašit tudi jedro ventilčka. In potem ti je đabe pumpa, CO2 ali kompresor, če s seboj nimaš rezervnega jedra ventilčka in pa seveda ključka za šraufanje le tega. Pri volumnu 29 colske 2,6 široke gume, s pumpico tudi bolj malo opraviš.    Tubeless je bil razvit predvsem za težave s snakebiti pri bolj gravitacjskem MTB, zdaj ga ima že vsak za v štacuno.   Še vedno imaš možnost da najprej znučaš gume ki so prišle z biciklom, potem pa na tubeless. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.