Alex Napisano 18. november, 2015 Prijavi Napisano 18. november, 2015 Se mi zdi da LED ni glih pametna svetloba za 8 urno uporabo. Spekter je definitivno najbolj zdrav pri ?arnicah, kak?ne LED bralne lu?ke niso usluga o?em. Ampak po?akajmo ?e mal, ko se halogenskih spolh ne bo dalo ve? dobit. Se bodo ?e kaj spomnil tamle not v Brukslu, tako kot so ukinili neekolo?ke navadne ?arnice da bi pospe?il prodajo "sijalk" z ?ivim srebrom. (baje da je ta v eko sijalkah jedilen).Se strinjam, da ni naravna svetloba in mote?a za 8 ur. Smo hoteli vgraditi bolj "humane", bolj rumeno svetlobo, a ni svetilo nikakor.Zaenkrat me to ne prepri?a ?e. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 19. november, 2015 Prijavi Napisano 19. november, 2015 Problem ki gre meni pri LED na k.. je, da nikoli ne more? 100procentno vedet kaj si kupil. Vsi nekaj ogla?ujejo da lampa vsebuje original npr. Cree ledice, potem je pa v resnici pri cenovno dostopnej?ih 3/4 kitajskih ponaredkov. In razlika med original in ponaredkom je kot no? in dan. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 20. november, 2015 Prijavi Napisano 20. november, 2015 Eto Start and Stop tehnologija, z zbiranjem energije ob bremzanju uporablja posebne cikli?ne AMG akumulatorje, ki se hitreje polnijo in se lahko 'globje' izrabijo. Ne sme? jih menjati s klasi?nimi (lahko ampak bo potem kot elektri?en avto z menjavo baterij parkrat letno). In ta stane......>200?..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 20. november, 2015 Prijavi Napisano 20. november, 2015 Eto Start and Stop tehnologija, z zbiranjem energije ob bremzanju uporablja posebne cikli?ne AMG akumulatorje, ki se hitreje polnijo in se lahko 'globje' izrabijo. Ne sme? jih menjati s klasi?nimi (lahko ampak bo potem kot elektri?en avto z menjavo baterij parkrat letno). In ta stane......>200?..... Saj to je jasno... Meni so rekli na servisu, da za Mazdo stane okoli 400? ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 20. november, 2015 Prijavi Napisano 20. november, 2015 Saj to je jasno... Meni so rekli na servisu, da za Mazdo stane okoli 400? ... ja japonec je pri originalih vedno x2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 20. november, 2015 Prijavi Napisano 20. november, 2015 Avstrijka me je povabla za wikend k njej, jaz pa ne morem it, ker sem ?e obljubu, da pridem na eno drugo zabavo ju3. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
P4nd4 Napisano 21. november, 2015 Prijavi Napisano 21. november, 2015 Avstrijka me je povabla za wikend k njej, jaz pa ne morem it, ker sem ?e obljubu, da pridem na eno drugo zabavo ju3. Zmegota posl avstrijki na obisk hahaha Poslano z mojega HTC One_M8 z uporabo Tapatalk 2 Citiraj
Baby Viper Napisano 21. november, 2015 Prijavi Napisano 21. november, 2015 Bo reku: eh to je prelahko 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Bo reku: eh to je prelahko Da se je treba za bejbo mal bl potrudit, ker ?eli postat mu?enec. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Zunaj son?ek jaz pa za ra?unalnikom pi?em pripave:( Citiraj
daSKAn Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Ker kar nekajkrat pe?em pice, sem si v?eraj nabail ono plo??o za peko pice in danes so ble pice katastrofa. Spodaj se mi testo ni prav ni? speklo, se je kar orenk sprijelo. Bom mogelmal pre?tudirat, kaj je ?lo narobe ali pa sm kupil slabe plo??e. Citiraj
Ploki Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Ker kar nekajkrat pe?em pice, sem si v?eraj nabail ono plo??o za peko pice in danes so ble pice katastrofa. Spodaj se mi testo ni prav ni? speklo, se je kar orenk sprijelo. Bom mogelmal pre?tudirat, kaj je ?lo narobe ali pa sm kupil slabe plo??e. A tisto kerami?no pizdarijo? Ful jo mor? segret prej. tko, ful, vsaj ene 20-30min jo mora? gret, ?e ne ve?.kar precej pomokat, al pa peki papir vmes vr?t. pol so pa kr fejst hude ?e si ful resen je ena italjanska firma delat za ~800? "prenosne" kru?ne. 1 Citiraj
Katjaa Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Odpaduje mi za??ita za podvozje:( V?eraj rila po snegu, danes sm pa mislil, da mi avto pod nogami razpada.Pogledam in visi plastika... Citiraj
SpEkTr Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Sam od snega pa dvomim, da plastika odpade:? Citiraj
Katjaa Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Nikamor nisem zapeljala...Kaj pa a se ta za??ita dol da, ko delajo za??ito pred zimo. Pa da niso nazaj ornk pri?vrstili? Citiraj
Boss Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 A cela plastika pod motorjem al samo en tak plasti?en pokrov? Citiraj
Katjaa Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Ne pod motorjem. Pol plastike na podvozju je blo na tleh. Citiraj
Z M A J Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Benitez je za RM kakor buldo?er med vrtnicami in z velikimi koraki uni?uje moj najljub?i klub; http://www.24ur.com/sport/nogomet/odmevi-po-clasicu-real-ima-novega-trenerja-zinedina-zidana.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Ne pod motorjem. Pol plastike na podvozju je blo na tleh.tudi meni je odpadla lansko zimo. sm sel do mahanika dvignu avto in nazaj zasraubal kr se je dalo ostalo pa uporabljal vezice. Citiraj www.trziskisladoled.si
Katjaa Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 tudi meni je odpadla lansko zimo. sm sel do mahanika dvignu avto in nazaj zasraubal kr se je dalo ostalo pa uporabljal vezice. No sej mi gremo jutri tudi. Upam, da zdr?i gor do mehanika... Citiraj
daSKAn Napisano 22. november, 2015 Prijavi Napisano 22. november, 2015 Benitez je za RM kakor buldo?er med vrtnicami in z velikimi koraki uni?uje moj najljub?i klub; http://www.24ur.com/sport/nogomet/odmevi-po-clasicu-real-ima-novega-trenerja-zinedina-zidana.html Problem vam je Perez. Ki ima zablojeno vizijo. Lano spodil Carlota, ki so ga hoteli navija?i in igralci in prpeljal Beniteza. Benitez ni tok slab, v kon?ni fazi je 2x z Valencijo pobasal naslov lige, 2x z Liverpooolom v finalu CL. Neki ve, samo ni pravi fit za igralce, ki mu jih Perez kupuje. Zidane je pa dale? od prave re?itve. Ego ima, taktike pa nobene. 1 Citiraj
Scr3am Napisano 23. november, 2015 Prijavi Napisano 23. november, 2015 No sej mi gremo jutri tudi. Upam, da zdr?i gor do mehanika...To sam nazaj za?raufa? pa z vezicm za usak slucaj zategnes pa je kot novo Citiraj
Z M A J Napisano 23. november, 2015 Prijavi Napisano 23. november, 2015 Yugosi imajo najvecji dar govora in enga sem se ravnokar le s tezavo otresu, ki bi mi lahko v svoji kvaziSlovenscini v neskoncnost razlagal zadeve, katere me ne zanimajo in se me ne ticejo. E jebiga! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 23. november, 2015 Prijavi Napisano 23. november, 2015 Ker kar nekajkrat pe?em pice, sem si v?eraj nabail ono plo??o za peko pice in danes so ble pice katastrofa. Spodaj se mi testo ni prav ni? speklo, se je kar orenk sprijelo. Bom mogelmal pre?tudirat, kaj je ?lo narobe ali pa sm kupil slabe plo??e.Mi kamen ponavadi grejemo prej eno uro, pol pa peki papir pa gre, je pa problem, ?e jih mora? ve? zape?ti eno za drugo, se potem tudi malo ohladi. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
daSKAn Napisano 23. november, 2015 Prijavi Napisano 23. november, 2015 ?e vidim, kje sem ga usral. Jaz sem dal kamen prej pogreti, samo ne kaj dosti, ker ko sem bral sem zastopil, da ga je potrebno predhodno segreti le zato, da ne bi bilo prevelike tempereturne razlike in da ne bi kaj po?ilo. Vsaj navodila so vsa razlagala v tej smeri. Drugi? bom pa ?e peki papir uporabil. Ampak zdej ko to berem se mi zdi kar ?koda pe?ico laufat prej eno uro samo da se kamen segreje, v tem ?asu mam s protfanom ?e skor 3 pice fertik.Ne bom pa ?e ?ist obupal, bom probal s kamonom narest ?e pica ?epke in pa pica rollse. Ponavadi delam v protfanu in so pice prva liga. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.