jstdoma Napisano 12. december, 2015 Prijavi Napisano 12. december, 2015 Ko v takem vremenu zunaj su?i? cunje Jih je pa? treba prestavit v kopalnico. 3 Citiraj
Gorjup13 Napisano 12. december, 2015 Prijavi Napisano 12. december, 2015 Bil obve??en da se bo treba selt on the bright side to pomeni da se bo treba zbrat in it v nakup nepremi?nine, brez alfine zna?ke Citiraj
Z M A J Napisano 12. december, 2015 Prijavi Napisano 12. december, 2015 Zdele ?ele jem kosilo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 12. december, 2015 Prijavi Napisano 12. december, 2015 Bil obve??en da se bo treba selt on the bright side to pomeni da se bo treba zbrat in it v nakup nepremi?nine, brez alfine zna?ke Kaj bos pa dubu za alfo? Za strosek kredita? Sorry mal crnega humorja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gorjup13 Napisano 13. december, 2015 Prijavi Napisano 13. december, 2015 Alfa se bo selila z mano Kaj bos pa dubu za alfo? Za strosek kredita?Sorry mal crnega humorja Alfa se bo selila z mano Citiraj
jures Napisano 14. december, 2015 Prijavi Napisano 14. december, 2015 Dormeo je po petih letih popolnoma izgubil oporo, oba sva ?ist kripel, danes leti ven in ga nadomesti slovenski izdelek s spominsko peno! 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 14. december, 2015 Prijavi Napisano 14. december, 2015 Dormeo je po petih letih popolnoma izgubil oporo, oba sva ?ist kripel, danes leti ven in ga nadomesti slovenski izdelek s spominsko peno! A nima neke ful super duper dolge garancije? Citiraj
Toma. Napisano 14. december, 2015 Prijavi Napisano 14. december, 2015 Dormeo je po petih letih popolnoma izgubil oporo, oba sva ?ist kripel, danes leti ven in ga nadomesti slovenski izdelek s spominsko peno!Znamka? Punca je kupila pred meseci Hitex vitapur jogi. Super zadeva, priporo?am. Pomoje od zdej naprej samo njihove jogije kupujem Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 14. december, 2015 Prijavi Napisano 14. december, 2015 Dormeo je po petih letih popolnoma izgubil oporo, oba sva ?ist kripel.Vsaj pet let. Pri na? bajt ?e pri novi postli (vodni) od samega za?etka nobene opore tako da ja, je kar bistveno te?je kar se ti?e opore pri aktivnostih. ?ist kripel sicer ?e nisva, ni pa dale?. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 14. december, 2015 Prijavi Napisano 14. december, 2015 A nima neke ful super duper dolge garancije?samo ?e ima? njihove letve - drobni tiskZnamka? Punca je kupila pred meseci Hitex vitapur jogi. Super zadeva, priporo?am. Pomoje od zdej naprej samo njihove jogije kupujem Vitapur nanosilver 16+2Vsaj pet let. Pri na? bajt ?e pri novi postli (vodni) od samega za?etka nobene opore tako da ja, je kar bistveno te?je kar se ti?e opore pri aktivnostih. ?ist kripel sicer ?e nisva, ni pa dale?.a bo kmal tretji? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 14. december, 2015 Prijavi Napisano 14. december, 2015 Jaz moram tud novo le?i??e nabavit.Kako je pa s tem drobim tiskom in vra?ilom,?e ti ne ustreza?Sicer mam tasta,ki dela v proizvodnji teh spominskih pen ipd. ampak me moti to,ker zrihta kar zrihta (nemorem probat) Citiraj
jures Napisano 14. december, 2015 Prijavi Napisano 14. december, 2015 Jaz moram tud novo le?i??e nabavit.Kako je pa s tem drobim tiskom in vra?ilom,?e ti ne ustreza?Sicer mam tasta,ki dela v proizvodnji teh spominskih pen ipd. ampak me moti to,ker zrihta kar zrihta (nemorem probat)14 dni za vra?ilo, po 30h pa lahko za drug model menja? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 14. december, 2015 Prijavi Napisano 14. december, 2015 Z Dormeom sem se tud sam nategnil - to je nekaj najslab?ega za dobro spanje. Zadevo sem zamenjal z ?imnico iz podjetja "Slovenska postelja", ki je naravnost odli?na. Se pravi pri meni Dormeo nikoli in nikdar ve?. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. december, 2015 Prijavi Napisano 14. december, 2015 Dormeo je po petih letih popolnoma izgubil oporo, oba sva ?ist kripel, danes leti ven in ga nadomesti slovenski izdelek s spominsko peno!Mi2 ga mava ?e kar nekaj let in nimava nobenih te?av razen da me skozi klicarijo ?e bi zamenjal, da je ?e cajt,(kaj pa oni vedo kolk se mi2 gonva, da sva ga sfukala?) 3 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SpEkTr Napisano 15. december, 2015 Prijavi Napisano 15. december, 2015 Zakaj nobene mazde ni v izboru za evropski avto leta recimo? http://www.zurnal24.si/evropski-avto-leta-clanek-261623 A to namenoma no?ejo sodelovati, ali je v ozdaju kaj drugega. Ker roko na srce, ?e pride Opel Astra v o?ji izbor potem res ne vem no. Mislim, sej najbr? je v redu avto, ampak bolj?i od mazde dvomim. Citiraj
Jest Napisano 15. december, 2015 Prijavi Napisano 15. december, 2015 Zakaj nobene mazde ni v izboru za evropski avto leta recimo? http://www.zurnal24.si/evropski-avto-leta-clanek-261623 A to namenoma no?ejo sodelovati, ali je v ozdaju kaj drugega. Ker roko na srce, ?e pride Opel Astra v o?ji izbor potem res ne vem no. Mislim, sej najbr? je v redu avto, ampak bolj?i od mazde dvomim. Hmmm... jaz tukaj vidim, da je Mazda MX-5 med sedmimi finalisti ... http://www.caroftheyear.org/nominees/2016_1/coty Sta pa med kandidati bili tudi Mazda 2 in Mazda CX-3 ... >> 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SpEkTr Napisano 15. december, 2015 Prijavi Napisano 15. december, 2015 Ups, prehiter sem bil matr. No to je ?e bolje, ?udno pa da ni pri?la recimo cx-5 tja, najbr? je prevelika konkurenca. Citiraj
Jest Napisano 15. december, 2015 Prijavi Napisano 15. december, 2015 Ups, prehiter sem bil matr. No to je ?e bolje, ?udno pa da ni pri?la recimo cx-5 tja, najbr? je prevelika konkurenca. CX-5 je ze 3 leta star model... Ta sedaj je samo faceliftana... in ni nov model ... in verjetno zato ni v bila v izboru ... Enako je recimo tudi s sestico ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SpEkTr Napisano 15. december, 2015 Prijavi Napisano 15. december, 2015 Dobro ajde, to o fejsliftih bi se dalo debatirat, tut Astra bi se lahko ?tela kot fejst liftana Citiraj
Jest Napisano 15. december, 2015 Prijavi Napisano 15. december, 2015 Mazda 6 je recimo se vedno pod oznako GJ ... ceprav je faceliftana tehnicno in v notranjosti kar precej posodobljena .... Podobno je tudi pri CX-5 ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 16. december, 2015 Prijavi Napisano 16. december, 2015 No po prihodu s Primorske ugotovim, da sem bil na poslovilni furi s ?kodo, jutri baje nova pride....slu?ila je vsakemu namenu. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 16. december, 2015 Prijavi Napisano 16. december, 2015 Nova ?koda,...Superb? ziher je ?koda, ne vem pa kaj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 16. december, 2015 Prijavi Napisano 16. december, 2015 ziher je ?koda, ne vem pa kaj Citigo Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.