Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

1. dan brezposelnosti...

A ma desc lubico ???   :lol:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Hoce vsem pokazat start stop...

V bistvu s tem zajebava tiste, ki imajo S&S ... on ga verjetno nima :) ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

V bistvu s tem zajebava tiste, ki imajo S&S ... on ga verjetno nima :) ... 

Pa ?e res je.. se ustavim za nekom, lepo motor ugasne, potem oni lepo na izi premakne avto za par metrov naprej.. da mu j...m vse po spisku.. ima? dve mo?nosti, da v?ge? motor in se prestavi? naprej ali pa izgleda? bedak, ker stoji? par metrov zadaj.. :(

Napisano

Spet guma! Tokrat druga in fajn pu??a.Zavijemo na cesto in takoj zapiska.Jaz naj bi pa zjutraj iz Postojne ?la direktor v Kranjsko Goro na razgovor.AMZS pa dost drugega dela. No sej ?e 2 gumi mi ostaneta za preluknjat:/

Napisano

Zdravja in pocutja sploh ne cenimo dokler vse tece gladko. Imam zdj kolegico nastanjeno na psihiatricni kliniki in ne morem ji nikakor in 0 pomagat, pa bi upal takoj menjat z njo polozaj, ker bi se dosti lazje izvleku kot ona! :(

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zdravja in pocutja sploh ne cenimo dokler vse tece gladko. Imam zdj kolegico nastanjeno na psihiatricni kliniki in ne morem ji nikakor in 0 pomagat, pa bi upal takoj menjat z njo polozaj, ker bi se dosti lazje izvleku kot ona! :(

Ne bom vseckal,ker ni lepa novica,se pa strinjam s prvim stavkom...

Napisano

Kolk enih ?ivcev gre za urejanje zadev za kredit, zavarovanje le-tega, zavarovanje avta, itd itd... sploh, ker se mi mudi, ura pa te?e, grrr.

Napisano

?e je v dobrem letu Alhambra bila z 0,00? izrednimi stro?ki, pa gume skrbijo za ne-dolgo?asenje okoli avta....3 x v mesecu lu?ka in 0,3-0,5-0,3 zraka manjkalo na zadnji desni....

Vizuelno vse ok, je pa sosed vulkanizer ugotovil z vodo, da je mikroskopsi mehur?ek pri vzno?ju ventil?ka, menjala...

No tudi 0,00? ampak 2 uri ?ivljenja v ni?....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Kolk enih ?ivcev gre za urejanje zadev za kredit, zavarovanje le-tega, zavarovanje avta, itd itd... sploh, ker se mi mudi, ura pa te?e, grrr.

Ne govor -.-

Napisano

Pa je ?ou passat. Mi je slu?u 15 let, dons sem ga prodal, kdo bi si mislu, da se na pleh lahko nave?e?, mi ga je blo kar ?al, legendarna ma?ina .. :wacko:

?e grdo gledam pomeni, da mi ni v?e? tisto kar vidim ..

Napisano

Pucam avto,zraven mam muzko in ho?em avto premaknt ne v?ge!Pa to je blo 1h dobro,da je bla muzka przgana.Ma zadni cajti same sitnosti

Napisano

Pucam avto,zraven mam muzko in ho?em avto premaknt ne v?ge!Pa to je blo 1h dobro,da je bla muzka przgana.Ma zadni cajti same sitnosti

akumolator pri koncu?

Napisano

Ko pucas avto so tudi vse lucke znotraj prizgane, te so strup

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Slab aku... tak primer sem imel sam, pri tisti nesre?i na ?tajerki z dvema kamionoma. v avtu so samo pol ure delovali ?tirje ?migavci - ni? drugega. Pridem do avta, ugasnem ?migavce pa je komaj zavrtel motor.

33112_1.png

Napisano

Bil v?eraj v Celovcu pa me je kr malo razjezilo, da so mi jodlarji na mejnem prehodu kontrolirali dokumente. Sem sam ?e ?akal, da me bo vpra?al, ?e mam kaj za prijavit. Jebe? EU brez meja - o?itno je ni ve?.

O sfukanih cestajh na avstrijski strani pa raje sploh ne bi - od Ljubelja navzdol tako trese kot bi bil na makedamu... ?e tamala je prvi? vpra?ala, kaj je narobe, da avto tako trese.

?e sre?a je bil Minimundus prava pa?a za o?i in se je slab ob?utek iz za?etka tako precej popravil. :jupiii:

33112_1.png

Napisano

Od u?eri?njega celodnevnega stanja na nogah me le-te precej bolj bolijo kot po 1-dnevnem pohodu na ?krlatico, pa nisem glih izven forme, ?e se lohk maw pohvalim.  :zvizga:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Od u?eri?njega celodnevnega stanja na nogah me le-te precej bolj bolijo kot po 1-dnevnem pohodu na ?krlatico, pa nisem glih izven forme, ?e se lohk maw pohvalim.  :zvizga:

Ne razumem: s ?im se hvali?: s tem, da si cel dan stal ali s tem, da te bolijo noge?

:ne vem:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Pri teh astronomskih cenah ta znamka zvenečega imena spljoh nima krmil novega standarda 35mm vpetja. Zato, da ti pri belanci za 287€ zraven prodajo še adapter za 20€      @ Alex   Tubless ni samo med in mleko (v gumi). S tublessom imaš bistveno več dela kot s sistemom z zračnico. Na tubless greš, če se misliš ukvarjat s tem sam, ker to ni tako kot pri avtu, ko enkrat letno vulkanizer zamenja, pa potem na gume pozabiš   Pri tublesu moraš redno kontrolirat in na vsake par mesecev dolivat tekočino. Najbolje skozi ventilček ( ko imaš gumo v zraku odviješ jedro, vtakneš skozi ventilček nekaj not da vidiš, a je še mokro. Ker zadeva se suši in če se posuši, še vedno lahko tesni. Ne bo pa zaflikalo luknjice, niti zatesnila roba feltne, če se ti guma preveč izprazni. Potem skozi telo ventilčka (odvito jedro) doliješ. Drug problem pri mleku. Ne glede a je kravje, kozje, ali kobilje, enako dobro kot maši luknje, zna zamašit tudi jedro ventilčka. In potem ti je đabe pumpa, CO2 ali kompresor, če s seboj nimaš rezervnega jedra ventilčka in pa seveda ključka za šraufanje le tega. Pri volumnu 29 colske 2,6 široke gume, s pumpico tudi bolj malo opraviš.    Tubeless je bil razvit predvsem za težave s snakebiti pri bolj gravitacjskem MTB, zdaj ga ima že vsak za v štacuno.   Še vedno imaš možnost da najprej znučaš gume ki so prišle z biciklom, potem pa na tubeless. 
    • Prav kupu. Nimaš bolšga😁
    • Dosegel pomemben mejnik null
    • Nisem pa še probal tiste penaste spužve, ki se zatlači pod gumo. Če svinjsko preluknjaš gumo, da mleko ne zatesni, se lahko pripelješ na cilj. Baje da je zadevica lahka.
    • To si jih prov kupu, ali ti jih je kdo podaril?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.