pob Napisano 26. januar, 2017 Prijavi Napisano 26. januar, 2017 Boh, ?e se ne misli ta mraz enkrat kon?at. Brrr Citiraj
Slivka Napisano 26. januar, 2017 Prijavi Napisano 26. januar, 2017 No, ?e bo ta mraz malo zred?il mi?i, komarje in podobno, lahko traja ?e kak?en mesec... Citiraj
pob Napisano 26. januar, 2017 Prijavi Napisano 26. januar, 2017 Ma to je ?e zdavnaj vse pocrkalo. Je ja ?e en mesec minus uzuni... Citiraj
Boss Napisano 26. januar, 2017 Prijavi Napisano 26. januar, 2017 Vsaj mesec ali dva bi moralo vsako zimo biti takole hladno - lubadarja bo kar dobro razred?ilo letos Citiraj
Nejc1986 Napisano 26. januar, 2017 Prijavi Napisano 26. januar, 2017 Edina skoda je ta, da ni snega in zimskih temp. ?e v zacetku decembra pa nekje do zacetka februarja. Tko se pa vse to zacne mal pozno in se tudi pozno konca, vse do takrat, ko ze marsikdo komaj caka pomlad. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 27. januar, 2017 Prijavi Napisano 27. januar, 2017 Fino tale mraz, na? mulc se je v 2tednih nau?il solidno drsat pa ?e ni videl umetnega drsali??a. Upam da ne bo imel ?e plavalnega te?aja ko se otopli. 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 27. januar, 2017 Prijavi Napisano 27. januar, 2017 Mraz je zakon! Vse je konzervirano zunaj, ni treba ni? rihtat.... Je pa pred novim letom, tik pred mrazom imel pes ?e dva klopa... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 2. februar, 2017 Prijavi Napisano 2. februar, 2017 Pristal v klincnem,cela jeba z zolcnimi kamencki ki so pobegnili v crevesje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 2. februar, 2017 Prijavi Napisano 2. februar, 2017 Tak zdaj pa ni izgovorov, da nima? ?asa, ker ga ima? . Lepo se ?imprej pozdravi Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Gelipter Napisano 2. februar, 2017 Prijavi Napisano 2. februar, 2017 Ej....Bo?tjan ?imprej okrevaj Saj bo vse ok...lp Citiraj
jures Napisano 2. februar, 2017 Prijavi Napisano 2. februar, 2017 Pristal v klincnem,cela jeba z zolcnimi kamencki ki so pobegnili v crevesje.Ajga pozdravi se! A si zdaj na solati Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 2. februar, 2017 Prijavi Napisano 2. februar, 2017 Po enem mescu pridem v domovino in prva stvar, ki sem jo reees porajtov (preko Wurzenpassa - Korenskega sedla in pol Kr. Goro), wadafak, kake luknje na cesti in kukr nekak?en elitni turisti?ni kraj. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SpEkTr Napisano 3. februar, 2017 Prijavi Napisano 3. februar, 2017 Hitri test ?estice v Komotar minuti 1 Citiraj
jures Napisano 23. februar, 2017 Prijavi Napisano 23. februar, 2017 Fak kako je goriska AC (oprostite) sfukana..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 24. februar, 2017 Prijavi Napisano 24. februar, 2017 Nizozemci imajo vsepovprek LPG, ampak nastavka za tocit pa nimajo in se loh slikam zraven tocilne naprave! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 24. februar, 2017 Prijavi Napisano 24. februar, 2017 in kje je slika? :ne vem: 2 Citiraj
Slivka Napisano 27. februar, 2017 Prijavi Napisano 27. februar, 2017 Dokler se mi majhni otroci kdaj sprenevedajo, mi je kar zabavno in ljubko. Ko se mi pa za?nejo sprenevedati odrasli, ni pa ve? ne zabavno ne ljubko... Citiraj
Z M A J Napisano 28. februar, 2017 Prijavi Napisano 28. februar, 2017 Dokler se mi majhni otroci kdaj sprenevedajo, mi je kar zabavno in ljubko. Ko se mi pa za?nejo sprenevedati odrasli, ni pa ve? ne zabavno ne ljubko...Lopate nimas vec pri bajti??? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 28. februar, 2017 Prijavi Napisano 28. februar, 2017 Pristal na antibiotikih... Citiraj
jures Napisano 2. marec, 2017 Prijavi Napisano 2. marec, 2017 Na dan ko planiras obisk Etne, se gre ta zbudit in mal lavo metat ven Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 2. marec, 2017 Prijavi Napisano 2. marec, 2017 No pa smo jo porivali...Mojo Mazdo. Iz avtopralnice sem ?la v pasjo ?olo in tam parkirala na travi (tema). Potem pa kar ni pa ni ?lo ven...in avto je spet za v pralnico Citiraj
jures Napisano 2. marec, 2017 Prijavi Napisano 2. marec, 2017 no vidi? pa ima? kompleten showObenem je to nekaj izjemno fascinantnega, kot tudi zastrasujocega... Seveda so domacini drugacnega mnenja, je nekaj normalnega, kot tudi ri?pekt v smislu, gora je bila tu prej in je mocnejsa. 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 3. marec, 2017 Prijavi Napisano 3. marec, 2017 Pristal na antibiotikih...Jest pa vceraj popoldan v Benetkah ... po tem ko smo pred vzletom cakali 1 uro v Barceloni v avionu pa noben ni vedu zakaj... Na dan ko planiras obisk Etne, se gre ta zbudit in mal lavo metat venSlike? Video? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.