Z M A J Napisano 28. november, 2017 Prijavi Napisano 28. november, 2017 dne 28. 11. 2017 ob 11:55 je SpEkTr napisal: Bo, samo ne ?e danes AJa tigleda? BTCUSD, jaz gledam BTCEUR Zdele je 9923$ Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 5. december, 2017 Prijavi Napisano 5. december, 2017 Predlagam, da ukinejo vgradnjo smernikov v avte....saj itak vsak zase ve kam gre! 3 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 5. december, 2017 Prijavi Napisano 5. december, 2017 sej pri bimmerju ga imajo itak samo ?e v sissy paketu... Citiraj
jures Napisano 6. december, 2017 Prijavi Napisano 6. december, 2017 Ko budala ?aka? na vklju?evanje na glavne ceste in rondoje, avti pa en za drugim zavijajo desno na tvojo stransko brez..Samo v Medvodah so 3-4 kri?i??a taka, da ga gleda? kolono 15s pa potem dol zavijejo meni ni? tebi ni?, kaj ?ele po celi dr?avi. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 11. december, 2017 Prijavi Napisano 11. december, 2017 Peko?e grlo, vro?ina, slabost, lekadoli,... Odli?no se je za?el tale teden... Citiraj
Z M A J Napisano 12. december, 2017 Prijavi Napisano 12. december, 2017 ?ugmanova smrt me je precej prizadela Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 12. december, 2017 Prijavi Napisano 12. december, 2017 Sedim se v avtu pred intersparom vic zaradi telekonference. Parkira poleg zenska s hondo civic...odpre vrata bum...se base ven bum....zapre nekaj pozabi....bum... Jaz pa notri.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 12. december, 2017 Prijavi Napisano 12. december, 2017 dne 12. 12. 2017 ob 7:42 je jures napisal: Sedim se v avtu pred intersparom vic zaradi telekonference. Parkira poleg zenska s hondo civic...odpre vrata bum...se base ven bum....zapre nekaj pozabi....bum... Jaz pa notri.... Pa nisi upal ven stopit in ji kaj rece... ali pa nazaj malo butnit Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 12. december, 2017 Prijavi Napisano 12. december, 2017 Je blo tako hitro da niti kontakta pa sipe nisem imel casa odpreti...itak pa se takoj vidi da bi se kakega sredinca povrh dobil. Ce je folku vseeno jim je pac vseeno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 12. december, 2017 Prijavi Napisano 12. december, 2017 dne 11. 12. 2017 ob 20:07 je Slivka napisal: Peko?e grlo, vro?ina, slabost, lekadoli,... Odli?no se je za?el tale teden... Ospen. Citiraj
jures Napisano 14. december, 2017 Prijavi Napisano 14. december, 2017 Jao tele slovenske stacune....fakin tepihe koncno najdem (gumijaste) NA ZALOGI - dobava jutri ali osebni dvig. 11.12 narocim z osebnim dvigom12.12 nic13.12 pisem zjutraj mail ker grem ravno mimo Logatca popoldne (kjer je prevzem) s kopijo narocila in vprasanjem ali lahko dvignem zadevo Dobim popoldne mail z odgovorom, da so izdelki v trgovini z oznako na zalogi dobavni rok 1 dan in da po narocilu pripravijo robo in obvestijo za prevzem Wtf si mislim... In odgovorim se enkrat da sem jaz to ze narocil, da je narocilo v kopiji in da me zanima prevzem OdgovorDa bodo narocilo pripravili in me obvestijo Danes 14.12 tisina.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 14. december, 2017 Prijavi Napisano 14. december, 2017 dne 12. 12. 2017 ob 14:38 je Slivka napisal: Ospen.Moj tamali tud:) Citiraj
Z M A J Napisano 15. december, 2017 Prijavi Napisano 15. december, 2017 Zaspan k zmaaaj Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 15. december, 2017 Prijavi Napisano 15. december, 2017 dne 14. 12. 2017 ob 19:41 je jures napisal: Jao tele slovenske stacune....fakin tepihe koncno najdem (gumijaste) NA ZALOGI - dobava jutri ali osebni dvig.11.12 narocim z osebnim dvigom12.12 nic13.12 pisem zjutraj mail ker grem ravno mimo Logatca popoldne (kjer je prevzem) s kopijo narocila in vprasanjem ali lahko dvignem zadevoDobim popoldne mail z odgovorom, da so izdelki v trgovini z oznako na zalogi dobavni rok 1 dan in da po narocilu pripravijo robo in obvestijo za prevzemWtf si mislim...In odgovorim se enkrat da sem jaz to ze narocil, da je narocilo v kopiji in da me zanima prevzemOdgovorDa bodo narocilo pripravili in me obvestijoDanes 14.12 tisina....Kaj vam stalno pravim? Mi ?e petdeset let ne bomo dohiteli zahoda... anci, vedno slab?i smo. Imam vsak dan podobne izku?nje tako z naro?anjem blaga, servisiranjem kot tudi storitev. Porazno.Firma iz tujine se odzove takoj, ne po petih mejlih in ?ez dva dni je re?eno, tako servis kot tudi dobava nadomestnih delov. Citiraj
jures Napisano 15. december, 2017 Prijavi Napisano 15. december, 2017 Ce bi v pon narocil z ebaya v nemciji bi bili danes preko poste pri meni doma. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 15. december, 2017 Prijavi Napisano 15. december, 2017 dne 15. 12. 2017 ob 5:57 je jures napisal: Ce bi v pon narocil z ebaya v nemciji bi bili danes preko poste pri meni doma.To?no tako. Tudi iz Avstrije imam kos tukaj v dveh dneh. Citiraj
Boss Napisano 15. december, 2017 Prijavi Napisano 15. december, 2017 a ni to ta firma, ki jo imamo tukaj na forumu??? https://www.withcar.si/kontakt Citiraj
jures Napisano 15. december, 2017 Prijavi Napisano 15. december, 2017 dne 15. 12. 2017 ob 16:32 je Boss napisal: a ni to ta firma, ki jo imamo tukaj na forumu??? https://www.withcar.si/kontaktNe, sosednja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Scr3am Napisano 16. december, 2017 Prijavi Napisano 16. december, 2017 Ce te kaj tolazi sem jest za svojega narocil gumi tepihe, kateri naj ji bili na zalogi. Cakam 3 dni nikjer maila o odpremi posiljke...no nato sem ga nasel v vsiljeni posti kjer so mi sporocili, da blaga trenutno ni na zalogi in da bo rok dobave oz. odpreme cez 10-14 dni. No po 14 dneh tepihe koncno prejmem, ampak zadnja tepiha nimata luknjic za fiksiranje. Klicem nazaj in so mi potem naknadno poslali se te adaptercke tako da morm zej z olfa nozm se luknce nardit in fiksirat. Sem pa na adaptercke cakal 3 dni . Overall tepihi so lepi Citiraj
jures Napisano 16. december, 2017 Prijavi Napisano 16. december, 2017 tepihi kon?no v avtu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 16. december, 2017 Prijavi Napisano 16. december, 2017 dne 16. 12. 2017 ob 16:46 je jures napisal: tepihi kon?no v avtu?e kar hitro. Citiraj
Z M A J Napisano 20. december, 2017 Prijavi Napisano 20. december, 2017 Ostareli Lenovo A1000 mi je kot kaze odpovedal poslusnost in ze od vceraj sporoca 'nizka temperatura baterije' ter se nikakor noce polnit preko kabla. Ne razum njegovega sporocila! Naj gre direkt v kos ali probam z novo baterijo? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 20. december, 2017 Prijavi Napisano 20. december, 2017 Na ebayu si kupi novo baterijo (kopijo)Bo takoj bolje, pa ce nisi se nikol spucal masine, dej se to nared Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 20. december, 2017 Prijavi Napisano 20. december, 2017 dne 20. 12. 2017 ob 9:06 je Z M A J napisal: Ostareli Lenovo A1000 mi je kot kaze odpovedal poslusnost in ze od vceraj sporoca 'nizka temperatura baterije' ter se nikakor noce polnit preko kabla.Ne razum njegovega sporocila!Naj gre direkt v kos ali probam z novo baterijo? Jst mam identi?ni telefon... Za 50eur v prosti prodaji je top:) Kolk ?asa ti je delal bp? Citiraj
Z M A J Napisano 20. december, 2017 Prijavi Napisano 20. december, 2017 dne 20. 12. 2017 ob 10:40 je Nejc1986 napisal: Jst mam identi?ni telefon... Za 50eur v prosti prodaji je top:) Kolk ?asa ti je delal bp?Vec kot leto. Le fotoaparat ima res za en drek in neprimerljiv s prejsnjim Sony Eriksonom, na knofe, 5Mp. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.