Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kje je gumb ni mi v?e? :)

ni tolk grozn... vsaj cenovno ne, ?e presko?i? nekaj korakov in gre? samo na tiste cenej?e. V glavnem ve? ima? na ZS. ;)

33112_1.png

Napisano

Ne prehitevajte dogodkov, najprej mora sploh diagnozo dobit, oz. ugotovit, zakaj se ji je pri?gala dpf lu?ka. Potem pa dalje. Jaz DPFja ne bi dajal ven, ?e res ne bi bilo nujno potrebno, pa ?e to lahko dobi? neoriginalni vlo?ek za DPF.

Napisano

Saj odstranitev DPF ?e zdale? ni na prvem mestu.Ampak tudi menjava vlo?ka ti ne zagotavlja, da bo nato vse v redu. Na internetu je tega kar nekaj, vzroki pa so lahko tudi v injektorjih ali turbini ali v EGR ali v MAF pa ?e kak?en senzor bi se na?el. Zdaj ?e gre? vse po vrsti in na koncu menja? ?e DPF in vse sonde na filtru si tam nekje v rangu 3-4 jurje stro?ka.

33112_1.png

Napisano

To ja. Itak ne crkne vse naenkrat. Vsaj obi?ajno ne. Samo pametno se je zadeve treba lotit

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Napisano

Aha, potem ji pa daj razlo?i kako naj se loti, da bo imela ?im manj stro?kov... men ?al ni uspelo ?eprav se je avta lotil uradni servis AC cosmos v BTC-ju.

33112_1.png

Napisano

Aha, potem ji pa daj razlo?i kako naj se loti, da bo imel ?im manj stro?kov... men ?al ni uspelo ?eprav se je avta lotil uradni servis AC cosmos v BTC-ju.

Mogo?e, da gre h kakemu strokovnjaku, ki ugotovi napako in ne, da zamenjujejo vse po vrsti, kot se ponavadi dogaja na uradnih servisih.

Napisano

Mislis na lak toma?

Na zalost, po prvi rundi je bil izgovor da je bila slaba osnova pod prvo barvo....halo generalna obnova zame pomeni generalno. Ne preko stare barve.

Po popravkih pa vidim isto na plasticnem odbijacu, tu osnova nima veze...po tem minje nas znani miatar dejal da sta dva ali trije mazdasi imeli zafuran avto...

Ma v tri ....se matras, placas veliko ceno, za katero mislis da je narejeno od - do....polnpa kolobocije in seveda, kriv je tisti ki je!prej delal avto...

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Pr men je isto pizdu, da kdo je prej strihal belo sestko pa krneki. Jest sm se isto spraseval, da kaj ima veze kdo je strihal, ce bo tako ali tako komplet vrata na novo strihal... Samo na koncu je meni kar vredu prestrihal. Kaj tocno je pa zafural ?

Napisano

Mogo?e, da gre h kakemu strokovnjaku, ki ugotovi napako in ne, da zamenjujejo vse po vrsti, kot se ponavadi dogaja na uradnih servisih.

Zaenkrat niso menjali ?e ni?. Lu?ka se je pri?gala 1x in trkam potem ne ve?. Vseeno gremo jutri na priklop, da bom mirna. ?e ne pa bomo upo?tevala nasvete foruma?a:)

Napisano

Pr men je isto pizdu, da kdo je prej strihal belo sestko pa krneki. Jest sm se isto spraseval, da kaj ima veze kdo je strihal, ce bo tako ali tako komplet vrata na novo strihal... Samo na koncu je meni kar vredu prestrihal. Kaj tocno je pa zafural ?

Lak poka

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Jest imam doma obd2 tester, kateri se poveze s telefonom (BT). Lahko ti ga posodim, ce zelis bos vsaj vedela zakaj se je lucka prizgala (ce se bo spet)

Napisano

No sej zato pa sem prosil, da ji pomagate in ji najdete strokovnjaka, ki bo to iz prve pravilno naredil. Jaz nisem imel sre?e, ker pa? ne poznam pravih oseb in sem se obrnil na uradni servis.

33112_1.png

Napisano

No sej zato pa sem prosil, da ji pomagate in ji najdete strokovnjaka, ki bo to iz prve pravilno naredil. Jaz nisem imel sre?e, ker pa? ne poznam pravih oseb in sem se obrnil na uradni servis.

Aha, potem misliva isto. Na ?alost ne poznam nobenega strokovnjaka. :ne vem:

Napisano

Kar se strihanje avta tice je zame anze 1A. Jst sem samo enkrat peljal avto k lak tomu in sem bil razvocaran, prvo sem mogu sam odlimat znake in potem nalimat gor. Ker to ni delo licarja itd. A anze mi vse naredi tako kot je treba in se kj vec. Pa se avto je vedno opran in posesan.

www.trziskisladoled.si

Napisano

Zame obstaja le Anze, noben drug.

Labi, se dobr da vemo da je govora o mojstru, hohoho

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Sino?i sova??an delal v gozdu in ga zve?er ni bilo domov. So ga ?li iskat in poklicali re?ilca. Kljub temu mu ni bilo ve? pomo?i...

?koda ga je...

Napisano

Groza. Posledica ?leda naprej se je menda smrtno po?kodovalo ?e ve? kot 30 oseb in nekaj 100 ranjenih.

Gozd je postal zelo nevaren.

Napisano

Pa glih zdej bo konc sveta, ko mam ?e pla?ano letalsko karto in hotel za dopust. :(

https://novice.svet24.si/clanek/zanimivosti/5ad09794425a9/prihaja-apokalipsa-23-aprila-bo-konec-sveta-spet

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Za popizdit. Narocis vrtno garnituro...na zalogi, dobava do 3 delovne dni.

No po enem tednu dobis, ja veste to je centralno skladisce v xxxxx (zvenelo je cesko). Tam je na zalogi, enkrat tedensko pobiramo, potem pa posljemo vam.....

Wtf? NIKJER v pogojih ne pise tega o lokaciji zaloge...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sem že mislil,da je dihur na sllki😂🤣😉
    • Brez da "tapneš" jedro ventilčka tudi pri navadni zračnici ne boš nič napumpal.   Vsakič ko tapneš ventil na UST, se v njem lahko drobna kapljica mlekca zasuši. Saj temu je namenjeno mleko, da se suši ko pihne skozi luknjico. In ko ene 2x 3x tako pumpaš se v jedru nabere toliko zasušenega, da nobeno tapkanje ne pomaga več. Ko odšraufaš jedro je to lepo zabito in zrak ne more iti skozi. Potem ga poizkušaš "predrkat" pod vodo, očistit strjeno mleko, pa ima še vedno polovičen pretok v primerjavi z novim. Brez rezervne zračnice se še vozim okol, rezervna jedra imam pa vedno s seboj.    Naša familija ima 3 wheelsete na šlaufih, 3wheelsete pa na mleku. Tisti s šlaufi so neproblematični. Pri enih od UST - jev se ventili bašejo stalno (na3 pumpanja), pri drugih pa ne, pa imajo vsi Mucoff ventilčke in enako mleko.   S pumpo, niti majhno niti malo večjo veliko ne boš naredil na tubeless velikega volumna. CO2, pa ne eno, ampak nekaj bombic.  Tubless je fajn ker lahko zaflikaš s črvom. Če rabiš tubeless razdirat pa tlačit zračnico noter, si ga na...l.
    • eksluzivno najdeno za forumaše 😁
    • Ravno to sem mislil napisat, da je dobro imet v nahrbtniku vedno kako rezervno zračnico in orodje za menjavo. In pumpo, majhno, seveda. 
    • Bi mu pasala tablica GO DEEYAN
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.