LabiGT Napisano 6. oktober, 2008 Prijavi Napisano 6. oktober, 2008 Ko sem kupil 3ko sem v knjigi z naovdili zasledil da naj bi avto imel opozorinlo lu?ko ko zmanjka teko?ine za ?ipo. Pa skor nism verjeu in sm reku da bom probu ?e bo kej posvetil. No in zjutri se vsedem v avto,?ipe svinske od v?eri, pol listov po ?ipi in ho?em oprat in itak da teko?ine ni ve?, lu?ke tud ni, ?ipa pa cela razmazana men se pa me?a k sm alergi?en ?e vse monto ?ez vidm :ne vem: pri 6-ki je isto, s tem da lucka pri bencinarjih je, pri dizlih pa ne (vsaj pri meni ni)to so te japonske finte, katere razumejo samo oni najbrz Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 6. oktober, 2008 Prijavi Napisano 6. oktober, 2008 pri 6-ki je isto, s tem da lucka pri bencinarjih je, pri dizlih pa ne (vsaj pri meni ni)to so te japonske finte, katere razumejo samo oni najbrz Pri dieslu letnik 2004 z opremo evolution je ta lu?ka bila - je pa res, da sem jo samo 1x videl, ker sem redno dolival teko?ino. Citiraj
nisde Napisano 6. oktober, 2008 Prijavi Napisano 6. oktober, 2008 Ah, ve? lu?k je, bl ?loveka glava boli. Jst vidm k mi dela balon?ke ?ez ?price pa? nalijem vitrex, pa je to to Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 6. oktober, 2008 Prijavi Napisano 6. oktober, 2008 Ej fak, kaj se pa pr ju?nih sosedih dogaja, to je pa neki groznga, najprej razpadajo?e truplo na obali; http://24ur.com/novice/crna-kronika/nasli-...sano-britt.html pol pa ?e 2 smrti (streljanji danes v Zagrebu) in pa na Visu, ko je nek ogromen morski pes se lotil plavalca! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 6. oktober, 2008 Prijavi Napisano 6. oktober, 2008 Sploh ne bom omenjal v katerem avtu pri hi?i vse imamo to lu?ko za pomanjkanje vetrobranske teko?ine, in pri katerih vse smo jo imeli. Citiraj
LabiGT Napisano 6. oktober, 2008 Prijavi Napisano 6. oktober, 2008 jah se moj bmw 520 letnik 1978 jo je imel...ni to nek dosezek cudno je to, da na navodilih obstaja (in na ocitno mlajsih letnikih) pri meni pa ni... (pa sem tud tko kot grega zanalsc pustil posodo da se sprazne pa nic) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Catya Napisano 6. oktober, 2008 Prijavi Napisano 6. oktober, 2008 Tamala ma?ka se mi je tretjić polulala na trenerko-je ?e tretja ?la direkt v pranje v enem tednu! majo ma?ji mladi?ki te?ave z mehurjem a so samo kdaj lahko ?leht?! grrrrrr Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
poky Napisano 6. oktober, 2008 Prijavi Napisano 6. oktober, 2008 Al je ?leht,al so ji v?e? tvoje trenerke,al pa si je mehur prehladila. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 6. oktober, 2008 Prijavi Napisano 6. oktober, 2008 preve? jih ?ge?ka? po trebu??ku pa se polulajo od smeha Citiraj
ReDevil Napisano 6. oktober, 2008 Prijavi Napisano 6. oktober, 2008 Eh, men je pa morala total padla, sm dubu kvalitetno kajlo in to; s kolegom sva se mal pogovarjala o takih in druga?nih "kajlah", pa sm pogledu ?e obstaja kajla.net, .com al pa .si, pa sm dubu kajlo od vseh treh! mamujimjebm, proklete kajle! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 7. oktober, 2008 Prijavi Napisano 7. oktober, 2008 Eh, men je pa morala total padla, sm dubu kvalitetno kajlo in to; s kolegom sva se mal pogovarjala o takih in druga?nih "kajlah", pa sm pogledu ?e obstaja kajla.net, .com al pa .si, pa sm dubu kajlo od vseh treh! mamujimjebm, proklete kajle! Postavte eno tako stran Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. oktober, 2008 Prijavi Napisano 7. oktober, 2008 Mater spet mam unikaten avto, sve?ke ?iv luksuz(Uklop?it zate velja isto), filtra za olje ni varijante dobit drugje kot na servisu, sam sem tud to najdu je pa rok dobave 4 dni, pa za mn kot pol cene. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 7. oktober, 2008 Prijavi Napisano 7. oktober, 2008 Mater spet mam unikaten avto, sve?ke ?iv luksuz(Uklop?it zate velja isto), filtra za olje ni varijante dobit drugje kot na servisu, sam sem tud to najdu je pa rok dobave 4 dni, pa za mn kot pol cene. kolk je te oljni filter za primerjavo servis-tvojvir ? Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 7. oktober, 2008 Prijavi Napisano 7. oktober, 2008 10? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 7. oktober, 2008 Prijavi Napisano 7. oktober, 2008 Yavar,?e bo? kaj rabo,pa ne bo? dobo,mi povej,bomo zrihtali. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Catya Napisano 7. oktober, 2008 Prijavi Napisano 7. oktober, 2008 preve? jih ?ge?ka? po trebu??ku pa se polulajo od smeha je ena varianta, ampak zaenkrat se kr med spanjem...oz. med po?itkom...mislm, da me mal zeza... testira meje Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Marko_mx-3 Napisano 8. oktober, 2008 Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 Kolk je dons smotan dan Citiraj
ReDevil Napisano 8. oktober, 2008 Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 Tole je v Jamralniku ker nikol nism maru Balkanjade, sam tale komadić je pa tok noro spevn, no poslu?te, mogo?e vam bo v?e?; http://www.youtube.com/watch?v=tbGiE7nha-Y Citiraj Dobrodo?li na forumu!
bbilder Napisano 8. oktober, 2008 Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 Z bejbo nama je ?lo ful dobr, res sva se totalno ?tekala in sm mel filing da bol? med nama ne more bit. Nakar je nanesl na pogovor, de ona ne more bit ve? z mano in da rab mal cajta zase. Nkol si nism mislu da me bo tolk zlomil. Skupi sva bla pa zdej 4 leta in se po?utm ?ist zgublenga. Najhu?j je pa to da se je poslovila od mene z besedami rada te mam. fakin ?it kk nej kr naekrat prenesem tako spremembo? Sm mogu nekam napisat to, ker se res po?utm kot zadn drek na svetu. Citiraj
LabiGT Napisano 8. oktober, 2008 Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 iii fak..bedno sam to kar je rekla je klasicni zenski bullshit...ma drugega v oceh al si ti ratal prevec ubogljiv pa to... mazdasi smo s tabo (pa se to: ne zdaj probavat neke hude extremne skoke z visine) sej bo cez neki casa boljs...ne se pustit Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 8. oktober, 2008 Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 kaj naj re?em... poznam to, pa ni prav ni? prijetno sam nikar pu?ke v koruzo vr?t Citiraj
BOJČ Napisano 9. oktober, 2008 Prijavi Napisano 9. oktober, 2008 Ej ?koda... Kaj je res v ozadju bo? verjetno zvedel malce kasneje. Tudi jaz mislim, da je tisto "rada te imam" me?anica tega, da te verjetno nekaj ?e vedno ima in ?elje, da te ne prizadene. Te?ko sodit, vem samo, da ?as res celi vse rane in verjemi, tudi pri tebi ga bo. :macek: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Grega_ Napisano 9. oktober, 2008 Prijavi Napisano 9. oktober, 2008 ?as bo vse zacelil, itak da je te?ko, smo vsi ?e to ?ez dal pa tud ?e bomo ?e bo tko naneslo. V vezi itak nikol ne ve?, ?e vse ?tima al pa tud ?e ni? ne ?tima, lahko traja pa traja al pa se hitro kon?a. Sam ne krivit sebe, ?e sam ve? da nisi ni? narobe delu, si kakr?n si in bodi tak ?e naprej. Pusti ?asu ?as, pa si vzem ?as zase in frende. Jutr je pa itak petek, party time Sej ve? da deca lahk sam 2 stvari v life-u uni?ta, to je avto al pa ?enska. V na?em primeru te avto ne more ker imamo Mazdo tako da ostane samo ?e ?enska Citiraj
madmax Napisano 9. oktober, 2008 Prijavi Napisano 9. oktober, 2008 Ej bbilder vrjami mi da nisi ni? izgubil, ne poznam vaju pa ti vseeno z gotovosto lahko to re?em, samo pridobil si eno izku?njo ve?. Dej malo poglej okrog sebe, ?ensk je kot listja, ti pa glih prihaja? v taprava leta.....rock on! Citiraj
nisde Napisano 9. oktober, 2008 Prijavi Napisano 9. oktober, 2008 Z bejbo nama je ?lo ful dobr, res sva se totalno ?tekala in sm mel filing da bol? med nama ne more bit. Nakar je nanesl na pogovor, de ona ne more bit ve? z mano in da rab mal cajta zase. Nkol si nism mislu da me bo tolk zlomil. Skupi sva bla pa zdej 4 leta in se po?utm ?ist zgublenga. Najhu?j je pa to da se je poslovila od mene z besedami rada te mam. fakin ?it kk nej kr naekrat prenesem tako spremembo? Sm mogu nekam napisat to, ker se res po?utm kot zadn drek na svetu. Stari, ne ?en si preve? k srcu, sam mam tud ve? k 5 let za pozabt, pa ?e nism vrgu pu?ke v kuruzo. Vrjam men, ?e prosila te bo za usmiljenje, ti se dele posvet kolegom in stvarem k te veselijo, pol se pa stvari za?nejo same rihtat. Dr?im pesti da ti nau preve? hudo med samim prebolevanjem Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.