Slivka Napisano 29. avgust, 2023 Prijavi Napisano 29. avgust, 2023 Negativno. Lučka sveti stalno, ne glede na to, koliko nas je v FucksWagnu. Sem tudi sam pomislil, da bi otroški sedež naredil kakšen stik in sem jih vse tri pobral ven, pa pri praznih sedežih še vedno sveti... Citiraj
Janez007 Napisano 29. avgust, 2023 Prijavi Napisano 29. avgust, 2023 pred 25 minutami je Slivka napisal: Negativno. Lučka sveti stalno, ne glede na to, koliko nas je v FucksWagnu. Sem tudi sam pomislil, da bi otroški sedež naredil kakšen stik in sem jih vse tri pobral ven, pa pri praznih sedežih še vedno sveti... A ni v garanciji? In ve se, kam se naslovi take in podobne težave v času garancije - garantu. Morda pa toliko drame za prazen nič? Sicer pa Slivka, tega avta nisi maral že ko si ga naročil ... lahko je samo še slabše. 😃 2 2 Citiraj
Slivka Napisano 29. avgust, 2023 Prijavi Napisano 29. avgust, 2023 Je v garanciji. Je zmenjeno, da ga peljem v Koper na uradni servis - tam, kjer sem ga kupil. Me pa jezi, da po vsega štirinajstih dneh se že nekaj jajca... 1 Citiraj
godlike Napisano 29. avgust, 2023 Prijavi Napisano 29. avgust, 2023 (urejeno) Negativno vzdušnje se prenaša na avto, ki to čuti in si želi počitka na servisu, kjer ga imajo radi. Popravljeno 29. avgust, 2023 od godlike 4 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 29. avgust, 2023 Prijavi Napisano 29. avgust, 2023 Ga morš božat pa lubčkat 1 3 1 Citiraj
Bini Napisano 29. avgust, 2023 Prijavi Napisano 29. avgust, 2023 pred 1 uro je Slivka napisal: Negativno. Lučka sveti stalno, ne glede na to, koliko nas je v FucksWagnu. Sem tudi sam pomislil, da bi otroški sedež naredil kakšen stik in sem jih vse tri pobral ven, pa pri praznih sedežih še vedno sveti... Ta lučka ne ugasne sama, če imaš slab kontakt pod sedežem! Omeni jim nič ne škodi.... 😉 Citiraj
FuManchu Napisano 29. avgust, 2023 Prijavi Napisano 29. avgust, 2023 Grem danes proti tehničnim pregledom in se avto odloči, da bi šel domov🤣 Pa greva sm reku😁 in sva šla z enim brisalcev v nalivu domov... 2 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 29. avgust, 2023 Prijavi Napisano 29. avgust, 2023 Jaz se tudi imel tehničen danes,..kao morm popravit nizke meglenke,.. drgač je pa šlo skozi 2 Citiraj
FuManchu Napisano 29. avgust, 2023 Prijavi Napisano 29. avgust, 2023 pred 15 minutami je Tilen5 napisal: Jaz se tudi imel tehničen danes,..kao morm popravit nizke meglenke,.. drgač je pa šlo skozi Jaz čakam, da se lepilo posuši. Puša na linku počila. Treba novo naročit. Za silo upam da zdrži. 3 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 30. avgust, 2023 Prijavi Napisano 30. avgust, 2023 Tale forum počasi deluje kot kak "Yugo forum". Mene bodo pa naslednji teden "vrgli" na tehničnem... 3 Citiraj
godlike Napisano 31. avgust, 2023 Prijavi Napisano 31. avgust, 2023 Tebe še nebojo, kljub temu da voziš zamaskiran VW, ker je prvi tehnični 4. leto. 1 Citiraj
FuManchu Napisano 31. avgust, 2023 Prijavi Napisano 31. avgust, 2023 Potem se bo pa začela veselica kmalu😁 1 Citiraj
sportman333 Napisano 31. avgust, 2023 Prijavi Napisano 31. avgust, 2023 Kolega je začel z Peugot 206 S16, potem je šel na Hondo Prelude, nato na Audi a3 sportback 2.0tdi, nato pa na VW :)....(tiguan 2.0. dizel gate pred 12.leti dal zanj 40k €), nato se ga je znebil po 1.letu, šel na Toyoto 2x, ter sedaj na novo Škodo (1.0. tsi).....od vseh je rekel, da nikoli več ne gre na VW (vsak obisk servisa ga je stal med 500-1000€, in to 12.let nazaj....).....tko da....če nimaš sreče potem je najbolje da se VW čim preje znebiš.... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 31. avgust, 2023 Prijavi Napisano 31. avgust, 2023 VW jaz vseeno smatran za neko zlato sredino po kakovosti. Ali sem v zmoti? 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 31. avgust, 2023 Prijavi Napisano 31. avgust, 2023 Če ni za konja je še vedno osel na voljo 😁 1 2 Citiraj
godlike Napisano 31. avgust, 2023 Prijavi Napisano 31. avgust, 2023 (urejeno) pred 45 minutami je Z M A J napisal: VW jaz vseeno smatran za neko zlato sredino po kakovosti. Ali sem v zmoti? Smatran. Ker jih cenimo. Saj veš pravi slovenec ima Golfa/Passata, 2 otroka in nemškega ovčarja. Realno, po izkušnjah, malo pod povprečjem. Po Alfi se pljuva vsepovsod, pa sta realno tu tu. Popravljeno 31. avgust, 2023 od godlike 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 31. avgust, 2023 Prijavi Napisano 31. avgust, 2023 pred 3 urami je godlike napisal: Tebe še nebojo, kljub temu da voziš zamaskiran VW, ker je prvi tehnični 4. leto. Nimam samo FucksWagna v garaži... 1 Citiraj
sportman333 Napisano 31. avgust, 2023 Prijavi Napisano 31. avgust, 2023 Pred eno uro je godlike napisal: Smatran. Ker jih cenimo. Saj veš pravi slovenec ima Golfa/Passata, 2 otroka in nemškega ovčarja. Realno, po izkušnjah, malo pod povprečjem. Po Alfi se pljuva vsepovsod, pa sta realno tu tu. Od tega je samo eden pravi in dober....vemo kaj je to ...., da ne bo pomote 😉😁(NO) 1 Citiraj
samSimon Napisano 31. avgust, 2023 Prijavi Napisano 31. avgust, 2023 Nikol več ne gre na VW... in vzame Škodo 😄 4 Citiraj
Bini Napisano 31. avgust, 2023 Prijavi Napisano 31. avgust, 2023 pred 59 minutami je samSimon napisal: Nikol več ne gre na VW... in vzame Škodo 😄 Ja, ta je pa res dobra.... 🫣😉 Citiraj
sportman333 Napisano 1. september, 2023 Prijavi Napisano 1. september, 2023 pred 6 urami je samSimon napisal: Nikol več ne gre na VW... in vzame Škodo 😄 Za enkrat mu dela bolje kot vw😉 2 Citiraj
Bini Napisano 1. september, 2023 Prijavi Napisano 1. september, 2023 Pred eno uro je sportman333 napisal: Za enkrat mu dela bolje kot vw😉 Čehi so že od nekdaj tehničen in inovativen narod pa še malo Nemce dodelajo in je rezultat to... 💪😉 1 Citiraj
godlike Napisano 1. september, 2023 Prijavi Napisano 1. september, 2023 Ja, drži 😆 Imeli smo Polota 1.2 TSI 105KM. Ker je bila mašina iz Male Boleslave je bila zanič ketna pri 40-60k km, 20k km je šla vbrizgalna šoba. Še kaj bi se našlo. Kot praviš, sreča da ni bila nemška. Tam delajo verjetno Turki. Na nemških je še, zraven naših težav, olje kje špricalo, ker je bla slabo tesnjena. Ampak ja. Ta farsa o tem kak je Škoda bolj zanesljiva kot VW, mi je smešna. Isti koncern, torej vgrajeni isti deli, ki crknejo ne glede na to al piše VW al Škoda na haubi. Citiraj
AmpeR Napisano 1. september, 2023 Prijavi Napisano 1. september, 2023 Pri moji Alhambri je noter vse Fackwagen Citiraj
Bini Napisano 1. september, 2023 Prijavi Napisano 1. september, 2023 pred 12 urami je godlike napisal: Ja, drži 😆 Imeli smo Polota 1.2 TSI 105KM. Ker je bila mašina iz Male Boleslave je bila zanič ketna pri 40-60k km, 20k km je šla vbrizgalna šoba. Še kaj bi se našlo. Kot praviš, sreča da ni bila nemška. Tam delajo verjetno Turki. Na nemških je še, zraven naših težav, olje kje špricalo, ker je bla slabo tesnjena. Ampak ja. Ta farsa o tem kak je Škoda bolj zanesljiva kot VW, mi je smešna. Isti koncern, torej vgrajeni isti deli, ki crknejo ne glede na to al piše VW al Škoda na haubi. Tudi to drži... 😉 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.