Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Tud pod kozolcem se da, če ne piha veter prav fino🤣

N7rRRL1.jpg

Napisano

Imam ponovno 3 KT na vozniškem kontu in lažji sem za polovično kazen; 60 EUR.

• Zmeden 1
  • Žalosten 3

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ja tam kjer je omejitev 40 se to hitro zgodi....(jaz tudi pred cca.2 mesecema, samo na srečo je točke dobila žena🤣)....

Napisano

Jaz sem nazadnje 3 pike in 500€ v proračun :zvizga:

• Žalosten 2
  • Ni všeč 1

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 27 minutami je FuManchu napisal:

Jaz sem nazadnje 3 pike in 500€ v proračun :zvizga:

A what? 😮

Za kakšno dogodivščino pa to fašeš?

Sprašujem, ker sem nazadnje pokasiral leta 2020 :D 

Podpis.png

Napisano
Pred eno uro je Z M A J napisal:

Imam ponovno 3 KT na vozniškem kontu in lažji sem za polovično kazen; 60 EUR.

Kako? A nisi BMW-ja prodal? 🤡

33112_1.png

Napisano
pred 48 minutami je g.Wankel napisal:

A what? 😮

Za kakšno dogodivščino pa to fašeš?

Sprašujem, ker sem nazadnje pokasiral leta 2020 :D 

Naselje omejitev 50. Jaz 80km/h+

• Všeč 1
  • Začuden 1
  • Zmeden 1
  • Žalosten 1

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 50 minutami je Boss napisal:

Kako? A nisi BMW-ja prodal? 🤡

S kombijem sem bil, če že ravno znamka vozila igra vlogo: Reno Master. 66 v naselju, s toleranco 61kmh, so pa postavili tik za tablo naselja (MARTINJAK) in pač nisem na polno zaviral na 50, pheh

• Všeč 1
  • Žalosten 1

Napisano

Kamere z GPS-jem verjetno nimaš? Ma to so skos take sumljive cifre, da je z upoštevanjem tolerance točno čez najnižjo kazen. Jaz imam v zadnjih 20 letih natančno tri kazni in vse so mi izmerili točno 68km/h. Sodelavcu pa ravno 14 dni nazaj na službenem tudi točno 68km/h. To so te famozne cifre, ki si jih verjetno da celo naštimat na radarju, ker čist prevečkrat so točno enake številke - le kako jim to rata? 😂

• Haha 1
  • Zmeden 1
  • Ni všeč 1

33112_1.png

Napisano

To so na hrvaškem delali. Set speed ti je kazal in ne izmerjeno.

Jaz pa sem vozil 94 km/h, kjer je 70km/h omejitev.

S -5km/h tolerance, sem imel 89km/h. Torej tik pod mejo 10-20 prekoračitve.

Ker je bilo izven naselja, ni bilo pik. No vsaj takrat ne.

Napisano

V naseljih še najboljše naštimat tempomat, na recimo 56 in potem naj se jebejo razna medobčinska redarstva, v mojem primeru Cerknica, hehe

Napisano (urejeno)

Danes sva šla s tamalo v nakupovalni center, kjer imajo razstavljene neke kitajske polizdelke. Pomoje električne.

Samo na hitro sem našel dva primera odlične sestave avta🤣

IMG_20241026_110624.jpg

IMG_20241026_110647.jpg

Popravljeno od FuManchu
  • Všeč 3
  • Haha 6

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 3 urami je FuManchu napisal:

Danes sva šla s tamalo v nakupovalni center, kjer imajo razstavljene neke kitajske polizdelke. Pomoje električne.

Samo na hitro sem našel dva primera odlične sestave avta🤣

IMG_20241026_110624.jpg

IMG_20241026_110647.jpg

Skoraj taki kot na cx 30. 😉

• Haha 2
  • Začuden 1

Napisano

Sam to je za Čajnize normalno, ker oni ne izdelujejo trajnih izdelkov. Pri njih namreč trga rabljenih avto praktično ni in to dejasnko ni. Le 1% avtov se na Kitajskem proda rabljenih ostalo vse novo. To pa zato, ker avto verjetno ne bo zdržal 10 let pol je pa za direkt na odpad pa po novega. To je pač njihovo filozofija in močno močno dvomim, da so avti za v Evropo delani kako drugače oziroma bolje. Zato jih ne skrbi ne kakovost izdelave, ne trajnost, mora bit le zanimiv za pogledat in z ogromno tehničnimi gadgeti, ki so kot trnki za lovljenje lenih somov...mislim kupcev.

33112_1.png

Napisano
pred 4 minutami je Boss napisal:

... ... ... ... ... ... To pa zato, ker avto verjetno ne bo zdržal 10 let pol je pa za direkt na odpad pa po novega. ... ... ... ... ...

To je za slišat kot da hočeš reči, da bodo pa kakšni Evropski Renaulti, Fiati, Peugeoti, Opeli, Citroeni, Volkswagni in podobni zdržali več kot 10 let...

Napisano
pred 15 minutami je Slivka napisal:

To je za slišat kot da hočeš reči, da bodo pa kakšni Evropski Renaulti, Fiati, Peugeoti, Opeli, Citroeni, Volkswagni in podobni zdržali več kot 10 let...

Nihče od naštetih zanesljivo ne, morda edino in zgolj FORD.

• Všeč 1
  • Haha 4

Napisano
pred 30 minutami je Boss napisal:

Sam to je za Čajnize normalno, ker oni ne izdelujejo trajnih izdelkov. Pri njih namreč trga rabljenih avto praktično ni in to dejasnko ni. Le 1% avtov se na Kitajskem proda rabljenih ostalo vse novo. To pa zato, ker avto verjetno ne bo zdržal 10 let pol je pa za direkt na odpad pa po novega. To je pač njihovo filozofija in močno močno dvomim, da so avti za v Evropo delani kako drugače oziroma bolje. Zato jih ne skrbi ne kakovost izdelave, ne trajnost, mora bit le zanimiv za pogledat in z ogromno tehničnimi gadgeti, ki so kot trnki za lovljenje lenih somov...mislim kupcev.

in povsem vseeno jim je kaj se takrat ko je vsa ta šara v EU zgodi z njihovo baterijo :) (in tišoč drugimi), EU pa zganja eko/green paranojo....

• Všeč 2
  • Ljubim 1
Napisano

Še dobro, da se bodo znebil vsega tega sranja in poterali v EU...

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 40 minutami je sportman333 napisal:

in povsem vseeno jim je kaj se takrat ko je vsa ta šara v EU zgodi z njihovo baterijo :) (in tišoč drugimi), EU pa zganja eko/green paranojo....

Sej veš, da je ta EV norija le in zgolj agenda, manipulacije z ekologijo so pa na nivoju manipolacij s kovidom. Vsak normalen ve, da z ekologijo nima nobene veze, še manj s trajnostnim obnašanjem in še manj za dobrobit državljanom.

Ko me bo en prepričal, da je avto, ki je v uporabi 20 let (večina ICE-jev je) manj ekološki kot el. pralni stroj na štirih kolesih z volanom, ki bo z velik sreče zdržal 10 let, bom si še sam kupil EV-ja in tulil kot maček, ki se goni, kolk ekološki sem.

• Všeč 1
  • Ljubim 1
  • Hvala 1

33112_1.png

Napisano (urejeno)

Ali ima še kdo danes (trenutno od cca 21.30 dalje) težave z NEO telekom TV? (ne dela jim web, ni ogleda za nazaj, itd...)

Popravljeno od sportman333
Napisano

Ja, el clasico je pa ej riknu sistem k preveč folka gleda tekmo barca : real :D tudi an TV ni ogleda nazaj hehe

• Všeč 1
  • Haha 1

image.jpeg

Napisano
pred 13 urami je Z M A J napisal:

Nihče od naštetih zanesljivo ne, morda edino in zgolj FORD.

@Z M A J, bolj pozorno beri, kar sem napisal. Govora je o 10ih letih in ne 10ih mesecih. Ker za FucksWagna je 10 mesecev možno samo in zgolj z veliko izdatnih servisov. Pa to ni niti eno leto, kaj šele deset...

• Haha 1
  • Žalosten 1
Napisano
pred 10 urami je sportman333 napisal:

Ali ima še kdo danes (trenutno od cca 21.30 dalje) težave z NEO telekom TV? (ne dela jim web, ni ogleda za nazaj, itd...)

Smo imeli težave. Sem šel resetirat modem in je bilo OK. Možno pa, da so ravno istočasno tudi na telekomu kaj porihtal. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.