Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

A obstaja še kaka pametna alternativa Nissan Note-u , pa recimo Honda Jazz, za drugi avto , za fjakat kak kilometer dva sem in tja, sem in tja mogoče 10km.  Moram ženinega bavarca prodat, ker nima več smisla z dizlom..

Napisano
pred 22 minutami je SpEkTr napisal:

A obstaja še kaka pametna alternativa Nissan Note-u , pa recimo Honda Jazz, za drugi avto , za fjakat kak kilometer dva sem in tja, sem in tja mogoče 10km.  Moram ženinega bavarca prodat, ker nima več smisla z dizlom..

Hondo Jazz vzemi. Majhna poraba, uporaben in zanesljiv.

N7rRRL1.jpg

Napisano

Jaz bi pri rabljenem velik poudarek dal na nekaramboliranosti/ohranjenosti/prevožene km. Podobno sem iskal Jazz, Mazdo 2, ... in po naključju naletel na Cliota storia 11 let starega s 15.700 km. Super nakup.

Napisano
pred 51 minutami je SpEkTr napisal:

Lahko ti zrihtam Škodo Favorit iz leta 1993 - 1400€ in 14.000 prevoženih kilometrov.

Avto je večino časa stal v garaži, ker je bilo nekaj v zvezi z zapuščinsko obravnavo. Ampak podrobnosti samo, če te zanima avto...

• Všeč 1
  • Haha 3
  • Ljubim 1
Napisano

haha 32 let stara Favoritka za 1400€ - mene bo zvilo od smeha. 🤣 

33112_1.png

Napisano
pred 13 minutami je Boss napisal:

haha 32 let stara Favoritka za 1400€ - mene bo zvilo od smeha. 🤣 

To se smatra kot naložbeni avto. Tud nič ne veš😁

• Všeč 2
  • Haha 1

N7rRRL1.jpg

Napisano

Avto pravzaprav nov. 

Sicer pa, ni sile s prodajo. Če je toliko časa stal v garaži, bo pa še malo. Počasi otroci delajo vozniške...

• Všeč 1
  • Začuden 2
Napisano
pred 4 urami je SpEkTr napisal:

Micra, ibiza, ignis, swift, aygo/yaris al res rabis zadnji del visji za otroke pa gonge? :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 3 urami je Slivka napisal:

Počasi otroci delajo vozniške...

Pa dej no, sej maš rad otroke. To je skret od varnosti. Motor pa žejen za popizdit... ma bom kr nehal, ker lahko roman napišem. Je imel prijatelj dve taki pa že takrat niso ble neki, danes pa ne vem kaj naj rečem. To še za oldtimerja ni primerno. Če je res lepa jo ponudi Škodi, da jo dajo v muzej.

33112_1.png

Napisano
pred 4 urami je AmpeR napisal:

Ma fak no. Pozitiven sem🤔

Saj je lepo bit optimist 😉

Če pa je koronca, bi pa vprašal, komu na čast se testiraš? 😎

• Všeč 1
  • Haha 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.