Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 21 urami je skritikrt napisal:

Očitno res ne štekaš tistih,ki volijo SDS.

Da ti po kmečko razložim-a lahko tjulenjček plava v bazenu polnem morskih psov?...lahko,a ne dolgo.

Enako je v politiki...in dejansko bo kar držalo,da so do neke mere vsi enaki...ker morajo biti.

Torej,ko volimo,vsaj jaz zmeraj izbiram med zlom....hujšim in malo manj hujšim...pač takšno izbiro imamo...

In če boš bral temo o koroni-covidu...boš lahko prebral,da se tudi jaz z vsem,kar je Janša delal nisem strinjal...predvsem kar se tiče obveznega cepljenja....beri in boš prebral,da res sem desničar,a tudi znam misliti z svojo glavo.

In boš vprašal,za kaj volim SDS?

Bom pa vprašal tebe-a veš za katerega drugega slovenskega politika,ki je pravi slovenski patriot?

Mislim,da kar se patriotizma tiče,boš našel koga v SDS,mogoče kdo v NSI,pol se pa hitro neha.

Mogoče Jelinčič tudi...bolj po srcu kot čemu drugemu...a  on bolj "laja kot grize"...zmeraj je bil politično premajhen,in za to "zvit" in na koncu tudi "prodan"....torej irelevanten kar se njegove patriotske navdušenosti tiče,ker ko je lahko kaj naredil ni!

...pa ne bom tukaj pljuval še čez levičarje,ker sami zase dobro vedo...

Na kratko-od vsega zla izberem najmanjše zlo...in najbolj profiliranega in pametnega politika v slovenskem prostoru...pa ne bom začel še z njegovim mednarodnim ugledom,k to pač zraven paše k politiku takšnega kalibra.

Pa napiši,kdo mu seže do gležnjev.

Bolj jasno?

+1

Ti bi rabil začet planinarit. Pravzaprav bi se obvezno moral začet ukvarjat z resnim gorništvom, svež zrak in kisik. Razmišljanju zelo koristno . 

Potem pa nekje na pravem mestu, med navpičnimi stenami, zarjuj na ves glas: KOMUNISTI FAŠISTI. In odmev ti bo povedal kakšen je tvoj vođa.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

To imaš za ogrevanje.... 🤔

Jaz sem ga cca 1 mes.nazaj nabavil.... 🤗😉

Js ga zmir po dražji cen kupim, da gre čim več holobi v žep 😁 da lojo lahko Tineta pelje na nutrije, nje🤣

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 50 minutami je Boss napisal:

Holob ima te rad in se ti zahvaljuje.

Tudi tebe,ko ti pametuje, kdaj moraš dat prat perilo. Takim pravimo mi na primorskem - mona. 

Napisano
pred 8 minutami je Alex napisal:

Tudi tebe,ko ti pametuje, kdaj moraš dat prat perilo. Takim pravimo mi na primorskem - mona. 

Ja če pa nisi vedel kdaj moraš dat prat in je bla cela drama med ljudmi... lepo da je razložil. Čakam na ostale nasvete in brošurco z naslovom "Golob za telebane". Ta bo hit sploh tam pr vas na primorskem, ker ga razumete s prve. Ostali mamo probleme s prevodom pa mal kasnej zaštekamo... grosupeljščina nam je bližja zato pa tko hitro popizdimo.

33112_1.png

Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Ja če pa nisi vedel kdaj moraš dat prat in je bla cela drama med ljudmi... lepo da je razložil. Čakam na ostale nasvete in brošurco z naslovom "Golob za telebane". Ta bo hit sploh tam pr vas na primorskem, ker ga razumete s prve. Ostali mamo probleme s prevodom pa mal kasnej zaštekamo... grosupeljščina nam je bližja zato pa tko hitro popizdimo.

Tukaj na obali ga itak noben ne mara oziroma, čeprav je Primorec, mu to pri nas ne pomaga. Ko odpre usta že kako neumnost izblekne. In potem poizkušajo drugi to nekako ublažit. 

Ja, hudič je, ko prideš iz podjetja, kjer si bil diktator in morajo so morali drugi vse naredit namesto tebe in te brezpogojno poslušat. No, državo vodit je pa druga pesem. 

Napisano

Danes bil na EMG-ju za roko. Ugotovili, da bo potrebna operacija...:blink:

• Začuden 1
  • Zmeden 1
  • Žalosten 3
  • Ni všeč 1

N7rRRL1.jpg

Napisano

Tu zraven moje službe je gradbišče. In na lepem mrkne cela hiša. Kmalu postane jasno, zakaj?

Narobe so obrnili načrt in kopali ravno tam, kjer gredo kabli...

IMG_20241211_103949683.jpg

Ma, lahko imajo deset laserjev, jim nič ne pomaga... In ne, njegov priimek se ni končal na -ić ampak na -ski...

• Haha 4
  • Začuden 2

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.