Janez007 Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar (urejeno) MAZDA Dexelia Ultra 5W-30, priporočeno olje za Mazda RX-8 Popravljeno 10. januar od Janez007 1 Citiraj
FuManchu Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar pred 4 urami je SpEkTr napisal: Autodoc je super, samo ceno moraš ulovit ,ker se kar spreminja. Drugač pa na blackfriday se kar splača, pa mogoče še kdaj.. Takrat je. Ko je "big sale" treba kupovat😁 1 Citiraj
jures Napisano 13. januar Prijavi Napisano 13. januar (urejeno) Autodoc za Fiata ni nikol drag.... Popravljeno 13. januar od jures Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar Dans je bil nek čuden dan, s številnimi prometnimi nezgodami, med drugim pa sem tudi povozil vijak in je guma spustila. Kakorkoli, pričakujem, da bo ju3šnji dan lepši kot je bil tale, heh 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Zdrava kmečka pamet lahko nadomesti skoraj vsak nivo izobrazbe, vendar noben nivo izobrazbe ne more nadomestiti zdrave kmečke pameti... 2 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Rad bi se zahvalil svojemu sredincu, ki mi vedno stoji ob strani, ko ga potrebujem... 3 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 19. januar Prijavi Napisano 19. januar dne 15. 1. 2025 ob 12:32 je Slivka napisal: Rad bi se zahvalil svojemu sredincu, ki mi vedno stoji ob strani, ko ga potrebujem... Nekateri ga imenujejo tudi izviđač. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 20. januar Prijavi Napisano 20. januar Rokometaši so na današnji tekmi proti Islandcem popolnoma ODPOVEDALI 😕 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 20. januar Prijavi Napisano 20. januar ampak vratar Islandije je imel pa življensko tekmo... kot da bi videl nekaj desetink v prihodnost 2 Citiraj
Alex Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar pred 8 urami je Boss napisal: ampak vratar Islandije je imel pa življensko tekmo... kot da bi videl nekaj desetink v prihodnost Niti ne. Bolj so imeli naši življenjsko tekmo, kako se ne igra in strelja na gol. Realno gledano je že prijateljska tekma proti hrčkom dala vedeti, da naši niso trenutno niti med desetimi ekipami v Evropi. Res je, bili so dobri na OI, a trenutno igra nima ne repa ne glave, tako v obrambi kot v napadu. Vsi delujejo izgubljeni v vesolju. 3 Citiraj
Bini Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar Res golman veliko pomeni, tudi hrvati so proti egiptu pogrnili na celi črti zaradi njihovega golmana! Ampak vseeno mislim, da so naši bili preslabi za zmago nad vikingi... 2 Citiraj
jures Napisano 24. januar Prijavi Napisano 24. januar (urejeno) Vezano na jamranje okoli toyote. Servis 45.000km - 3 leto rav4 v Kranju cenejši kot servis 3 leto aygox v LJ, oba mala servisa, razlika v olju 2L vec v rav4... Tud toyota ni vec kar je bla, ocitne razlike v ceni med KR in LJ Tokrat poz presenečen sem mislil da bo 400-500+ Pa je 319, aygo je bil 360..... Popravljeno 24. januar od jures 2 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 24. januar Prijavi Napisano 24. januar Rokometaši ŽE zaključili svetovno prvenstvo 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 24. januar Prijavi Napisano 24. januar pred 21 minutami je Z M A J napisal: Rokometaši ŽE zaključili svetovno prvenstvo Premagali so se sami z miljon mapakami. 3 1 Citiraj
godlike Napisano 26. januar Prijavi Napisano 26. januar Slabo vzdrževan mini golf v Woop-u. Ideja ni slaba. Notranji mini golf, .... Ampak pri 3/4 luknjah so kulice polomljene, ne pišejo ali jih preprosto ni. Začetne točke na par mestih so odtrgane od tal. Glede na ceno, bi pričakoval top vzdrževanje. Upam tudi, da vzdržujejo trampoline boljše. 2 1 Citiraj
Agerg Napisano 26. januar Prijavi Napisano 26. januar Profit, profit, profit. Samo to je še važno. Sicer pa pri takšnih ponavadi deluje par negativnih ocen na kakšnih Google Maps-ih, pa hitro odreagirajo. Naloga kupca in stranke, samo treba si je vzeti minuto za oceno in še kakšno sliko stanja objaviti zraven. Jaz sem to začel početi redno. Najraje imam, ko z veseljem ocenim pet zvezdic in napišem lepo mnenje. 7 Citiraj
godlike Napisano 26. januar Prijavi Napisano 26. januar (urejeno) Jaz se po navadi izogibam ocenam, razen na bookingu. Pač me preprosto ni več 🙂 Drugače pa bravo, ker to je na koncu kar effort vložen. 👍 Popravljeno 26. januar od godlike 2 Citiraj
Z M A J Napisano 30. januar Prijavi Napisano 30. januar Temu se reče nesreča v (po) nesreči Z avtom zletel v Soro, splezal po brežini do ceste, nato ga je zbil voznik | 24ur.com WWW.24UR.COM V občini Gorenja vas se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 52-letnik. Ta je najprej z vozilom zapeljal s ceste in zletel v strugo... 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano petek ob 22:22 Prijavi Napisano petek ob 22:22 Fajn je, da dost zgodi v življenju ugotoviš, da si idiot Sam zato, ker piše, da je kompatibilen z androidi, še ne pomeni, da podpira Android auto. No ja, mam pa nov radio 😀 Pa dobro, je vseen kar improvement proti originalu. 3 3 1 Citiraj
Z M A J Napisano sobota ob 12:10 Prijavi Napisano sobota ob 12:10 Sem želel danes s podmladkom smučat na Celjsko kočo, ki žal kljub snežni pošiljki ne obratuje 1 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano ponedeljek ob 15:33 Prijavi Napisano ponedeljek ob 15:33 dne 14. 2. 2025 ob 23:22 je g.Wankel napisal: Fajn je, da dost zgodi v življenju ugotoviš, da si idiot Sam zato, ker piše, da je kompatibilen z androidi, še ne pomeni, da podpira Android auto. No ja, mam pa nov radio 😀 Pa dobro, je vseen kar improvement proti originalu. Dons je pa ratal Sem vzel Pioneer SPH DA-77DAB. Pa tudi trgovina ni nič komplicirala. 1 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.