jures Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 10 urami je Boss napisal: Mene je tud danes navigacija rešila sranja... mislim stanja v koloni. Je pa očitno mnoge, ker se je zabasalo od IOC Zapolje do Logatca in seveda verjetno skozi. Še dobro, da poznam Logatec kot svoj žep in sem se zmuznil mimo. A si sel potem cez prireditev v Logatcu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami pred 5 urami je jures napisal: A si sel potem cez prireditev v Logatcu Ne, od IOC po cesti, ki se imenuje stara cesta (500m makedama) pa pol med ulicami do železniške in prideš na drugo stran. Sem vedel, da imajo smenj. Citiraj
jures Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Drugace je pa boljsa proti Uncu, res da ne ce mas psa s sabo ... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.